Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

user posted image
Kas yra idealus vyras? Tai tas, kuris užklupęs savo žmoną su meilužiu pasakys: " Jūs čia baiginekite, o aš kavos išvirsiu "
O idealus meilužis? Tai tas, kuris tokioje situacijoje sugebės baigti.
Atsakyti
biggrin.gif Vyras laucius, o meilužis šaltų nervų, sakyčiau biggrin.gif
Mylimuke, ne tas pagrindinis gi numiro. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MK.: 24 spalio 2011 - 08:30
QUOTE(MK. @ 2011 10 24, 09:30)
o meilužis šaltų nervų, sakyčiau  biggrin.gif

Nežinau, bet meilužis ir šalti nervai man nelabai dera tarpusavyje, arba gal labiau tiktų pasakyti, jog skamba neįtikinamai. mastau.gif
Atsakyti
Ar jus moterys isivaizduojete kaip jauciasi artimas zmogus kuri apgavo su kitu ar kita, pasakysiu bjauriai!!!!!! verysad.gif jeigu moteris nueina i kaire tai man zemiau nebuna ir bjauriau, pats esu buves meiluzio vietoje ir po to laiko ta moteri laikau kale liaudiskai tarent ir pagarbos neverta nes nesugeba sukontroliuoti savo jausmu ir poreikiu. Vyras kuris yra neistikimas jis ne del jausmu yra neistikimas, o del sex problemu ar trukumo, del to eina i kaire. Tokiu atveju kam eiti i kaire? gal geriau buti laisviems ir tureti tik sex partnerius? o kur jausmai?
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2011 11 04, 18:51)
gal geriau buti laisviems ir tureti tik sex partnerius? o kur jausmai?

Visai gal jums ir pritarčiau, tačiau tame ir bėda, kad ateina prisirišimo, priklausymo, o ilgainiui ir nuobodulio jausmas... Jūs klausiat jausmų? Tai, kad jų kokių tik nori - labai įvairių - tiesiog apstu.
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2011 11 04, 17:51)
pats esu buves meiluzio vietoje ir po to laiko ta moteri laikau kale liaudiskai tarent ir pagarbos neverta nes nesugeba sukontroliuoti savo jausmu ir poreikiu.

O kaip vadinti toki ale vyra,kuris budamas tokios moters meiluziu,paskui ja kale isvadina...tai kodel pries sekso seansus,moraliuko nepaskaitote,o tik po to,visokia-anokia isvadinate...taigi,pats pabuves paklode,kita matai amoralu,kaip tada pas pati su tais jausmais ir poreikiais... hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 04, 20:38)
kaip tada pas pati su tais jausmais ir poreikiais... hihihi.gif  assa.gif

Įtariu, kad nestabiliai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 04, 19:38)
O kaip vadinti toki ale vyra,kuris budamas tokios moters meiluziu,paskui ja kale isvadina...tai kodel pries sekso seansus,moraliuko nepaskaitote,o tik po to,visokia-anokia isvadinate...taigi,pats pabuves paklode,kita matai amoralu,kaip tada pas pati su tais jausmais ir poreikiais... hihihi.gif  assa.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
doh.gif kruštis mat gerai buvo, o po to jau matai kalė...tpu mad.gif nesikeikus doh.gif
Atsakyti
Ar jus moterys isivaizduojete kaip jauciasi artimas zmogus kuri apgavo su kitu ar kita, pasakysiu bjauriai!!!!!!  verysad.gif  jeigu moteris nueina i kaire tai man zemiau nebuna ir bjauriau, pats esu buves meiluzio vietoje ir po to laiko ta moteri laikau kale liaudiskai tarent ir pagarbos neverta nes nesugeba sukontroliuoti savo jausmu ir poreikiu. Vyras kuris yra neistikimas jis ne del jausmu yra neistikimas, o del sex problemu ar trukumo, del to eina i kaire. Tokiu atveju kam eiti i kaire? gal geriau buti laisviems ir tureti tik sex partnerius? o kur jausmai?

Na, ir menkysta, tamsta, esat...
Atsakyti
  jeigu moteris nueina i kaire tai man zemiau nebuna ir bjauriau, pats esu buves meiluzio vietoje ir po to laiko ta moteri laikau kale liaudiskai tarent ir pagarbos neverta nes nesugeba sukontroliuoti savo jausmu ir poreikiu.

Buna zemiau. Ir tas zemiau- esi tu... Na nevertas tu buvai tos "ale kales", nevertas. Esi apgailetinas mulkis ir garantuotai apgailetinas meiluzis. Naudok gumytes zmogau, kad tokie kaip tu nesidaugintu...
Atsakyti
Ar jus moterys isivaizduojete kaip jauciasi artimas zmogus kuri apgavo su kitu ar kita, pasakysiu bjauriai!!!!!!  verysad.gif  jeigu moteris nueina i kaire tai man zemiau nebuna ir bjauriau, pats esu buves meiluzio vietoje ir po to laiko ta moteri laikau kale liaudiskai tarent ir pagarbos neverta nes nesugeba sukontroliuoti savo jausmu ir poreikiu. Vyras kuris yra neistikimas jis ne del jausmu yra neistikimas, o del sex problemu ar trukumo, del to eina i kaire. Tokiu atveju kam eiti i kaire? gal geriau buti laisviems ir tureti tik sex partnerius? o kur jausmai?

Patinka man tokie ereliai smile.gif smile.gif pirmiau pasinaudoja moterim kad savo aistras apmalšinti, o po to rėkia ant viso svieto " kokia ji kalė" o pats tai tipo "normalus vyrs". Tipiška kaimiečio neišprususio logika...
Atsakyti
pats esu buves meiluzio vietoje ir po to laiko ta moteri laikau kale

Reikejo pirma pagalvot, o paskui krustis, o ne po to kale vadint, nes esi ne geresnis uz ja, o slykstesnis uz tokius pasisakymus. Ji kale, o tu ciucikas tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 05 lapkričio 2011 - 00:20