QUOTE(Inntra @ 2011 11 06, 17:24)
1 Isimyli, bet dazniausia ta, kurios reikia ilgiau siekti o ne ta kuri lengvai prieinama ( siuo atveju kalbam apie lygias vyru ir moteru teises sexe)
2 Pakartoti nori - bet jau su kita
3 Vadinas padaugino isvakarese, jei nebenori matyti

o gal motyvas buvo kerstas, nuobodulys, savivertes irodymas ir mase kitu - juk kartais ir kompleksai vercia moteris gultis su bet kuo

Bet jei yra simpatija ir aistra - moteris greiciau prisiris ir isimyles laikui begant Vienas zinomas lovelasas netgi turejo taisykles- nesusitikineti su moterim daugiau nei 2 kartus, nes po trecio pasimatymo jos jau pradedavo "kazko " tiketis

Tai vyras turejes patirties su daugeliu ir pasidares savo isvadas Man visad skamba juokingai tas moteru troskimas lygiu teisiu Na nebus to Busit kekse ju akyse, arba geriausiu atveju
moteris kuria jis paprasciausia naudosis kada sugalvojes rutinos paivairinimui

( kalba apie lengvai prieinamas ir apsisvaigusias kad jos vartoja vyrus, o ne jie jas

)
Nebutinai isimyli tik tas, kurios ilgai siekiamos. Tokios dar kaip tik buna niekam tikusios, daznai vyrai gailisi prarasto laiko... Man paciai yra teke daug vyru atstumti, nebuvau nei isgerusi nei dar kokia tuo metu. Ir as nesu lygiu teisiu salininke, o apie bet koki pasinaudojima sekso metu isvis nesneku. Nereikia vyru laikyti tokiais niekam tikusiais. Nebuciau nei dienos su vyru, kuris neisistengia del manes lovoje. O tokiu lovelasu esu ir as sutikusi nemazai. Gaila man ju. Tikrai nuosirdziai gaila. Blaskosi zmogeliai, sau tinkamos moters nerasdami... o kai randa, kazkaip nesauna i galva viska baigti po 2 pasimatymu. Nes patiems norisi viska testi. Taip kad nereikia cia skirstyti ar kazka irodineti. Gyvenimas yra daug paprastesnis
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 18:39)
Taip tiesa, nebuvo tu lygiu teisiu ir nebus

O man is tikro tai nusispjaut ant tokiu "keksintoju"

Aisku, yra ir tu moteru labai pasileidusiu, kurioms tas epitetas tinka ir nei pridesi, nei atimsi. Bet jei moteris budama laisva su kazkuo permiegojo, tai man butu giliai dzin tos moters vietoje, vadina kaip nors ar nevadina. Moteris turi zinot savo verte, bet mano nuomone, tai nereiksia, kad turi cielkute but visa gyvenima ir bijot pasimegauti sexo teikiamais malonumais

esu net tema uzvedusi apie laisvos moters paieskas. Patikekit kaip buvau maisoma su zemem....