Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 12:10)
Yra yra ir tikrai ne vienetai tokiu. Nu bet kodel vis dar tebera tas sumautas nusistovejes stereotipas, kad jei vyras eina aistros patenkint, tai oi koks maco, o jei moteris, tai kekse  verysad.gif Juk visi lygus. Yra ir tu moteru nusivalkiojusiu, bet vyru irgi nusivalkiojusiu pilna. Tik kazi kodel niekas ju keksiais tada nevadina  mirksiukas.gif Nesu girdejus nei is vienos moters, kad po sexo vyra keksinu vadintu. Geriu geriausiai gali pasakyt buvo geras ar nelabai  lotuliukas.gif

Čai jau matyt nuo vyro išsiauklėjimo priklauso ir kokioj šeimoj jis užaugo g.gif
Jeigu tėvas mamą visaip kaip vadino - tai ir sūnus panašiai užaugęs elgiasi.
Žinoma pasitaiko ir išimčių...
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 12:10)
Yra yra ir tikrai ne vienetai tokiu. Nu bet kodel vis dar tebera tas sumautas nusistovejes stereotipas, kad jei vyras eina aistros patenkint, tai oi koks maco, o jei moteris, tai kekse  verysad.gif Juk visi lygus. Yra ir tu moteru nusivalkiojusiu, bet vyru irgi nusivalkiojusiu pilna. Tik kazi kodel niekas ju keksiais tada nevadina  mirksiukas.gif Nesu girdejus nei is vienos moters, kad po sexo vyra keksinu vadintu. Geriu geriausiai gali pasakyt buvo geras ar nelabai  lotuliukas.gif

vadina. nieksais, jei nebuvo su jomis tiek, kiek jos norejo biggrin.gif O i tema galiu pasakyti, kad esu n kartu isvadinta vyru kekse. Vien del to, kad juos palikau. Cia zmogaus kulturos klausimas. Kuris ir islenda tada, kai kazkas vyksta ne pagal jo scenariju... neatmetu galimybes, kad ir musu Algiukas buvo pramestas tos moters, del to ir vertina ja taip. O kas liecia jausmus - man toks ispudis susidaro is vyru kalbu, kad jie visiskai bejausmiai. Kad tik moterys gali myleti. Taip yra visiska nesamone. Vyrai irgi myli. Ir dar kaip. Ir nebutinai savas moteris.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 06, 12:16)
Čai jau matyt nuo vyro išsiauklėjimo priklauso ir kokioj šeimoj jis užaugo g.gif
Jeigu tėvas mamą visaip kaip vadino - tai ir sūnus panašiai užaugęs elgiasi.
Žinoma pasitaiko ir išimčių...

Jo, labai daug turi itakos auklejimas ir pavyzdys seimoje verysad.gif
Papildyta:
eupforia drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Su abiejų paskutinių merginų nuomonėm.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 13:10)

Cia tik mes, moterys, noretume tiketi jog moteriai tureti daug vyru yra taip pat priimtina kaip vyrui- moteru. tongue.gif Moksliskai irodyta- sekso metu vyrams issiskiria adrenalinas ir testosteronas ( kuris vercia tiesiog noreti TAI pakartoti), o moterims- oksitocinas, atsakingas uz prisirisima, pasitikejima, svelnuma ( todel moterys ir linkusios isimyleti savo sex partneri) mirksiukas.gif Taip kad pati gamta taip sutvarke per amziu amzius ir jokie feminizmai ir emancipacijos to nepakeis. Ir ar tikrai to reikia? Juk tureti viena mylima ir mylinti vyra pakanka, kad pajustume pilnatve ax.gif Yra net posakis: "geras tas raktas, kuris atrakina visas spynas, ir prasta ta spyna, kuria atrakina visi raktai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inntra @ 2011 11 06, 13:29)
Cia tik mes, moterys, noretume tiketi jog moteriai tureti daug vyru yra taip pat priimtina kaip vyrui- moteru. tongue.gif  Moksliskai irodyta- sekso metu  vyrams issiskiria adrenalinas ir testosteronas ( kuris vercia tiesiog noreti TAI pakartoti),  o moterims- oksitocinas, atsakingas uz prisirisima, pasitikejima, svelnuma ( todel moterys ir linkusios isimyleti savo sex partneri) mirksiukas.gif  Taip kad pati gamta taip sutvarke per amziu amzius ir jokie feminizmai ir emancipacijos to nepakeis. Ir ar tikrai to reikia? Juk tureti viena mylima ir mylinti vyra pakanka, kad pajustume pilnatve ax.gif Yra net posakis: "geras tas raktas, kuris atrakina visas spynas, ir prasta ta spyna, kuria atrakina visi raktai" biggrin.gif

Idomu kas vyrams issiskiria tada, kai jie isimyli ta moteri, a? g.gif Arba kai jie nenori pakartoti?? biggrin.gif Ka mokslas kalba apie tai? O jei moteris negali ziureti daugiau i ta vyra po praleistos nakties? Kas jai tada issiskiria??? g.gif biggrin.gif Kazin tie mokslininkai realiame gyvenime tai pastebi, ka patys irodineja??.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 11 06, 13:47)
Idomu kas vyrams issiskiria tada, kai jie isimyli ta moteri, a? g.gif Arba kai jie nenori pakartoti?? biggrin.gif Ka mokslas kalba apie tai? O jei moteris negali ziureti daugiau i ta vyra po praleistos nakties? Kas jai tada issiskiria??? g.gif  biggrin.gif Kazin tie mokslininkai realiame gyvenime tai pastebi, ka patys irodineja??.... smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , man visada buvo keisti tokie pasakymai kaip "moksliskai irodyta" ar "remiantis statistika". Kas ta statistika? Kiek procentu zmoniu ji sugeba apklausti? Kiek eksperimentu padare mokslininkai kol irode? Tie patys mokslininkai dabar sako, kad zmogus, jo smegenys - pats sudetingiausias "kompiuteris", iki galo dar neistirtas ir vargu ar kada bus tai padaryta. O vienintelis, kas 100 proc. pas vyrus sekso metu issiskiria - tai sperma. Su tuo sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2011 11 06, 15:35)
O vienintelis, kas 100 proc. pas vyrus sekso metu issiskiria - tai sperma. Su tuo sutinku mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Cia jau nei mokslo, nei statistikos nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 06 lapkričio 2011 - 17:13
QUOTE(eupforia @ 2011 11 06, 14:47)
1 Idomu kas vyrams issiskiria tada, kai jie isimyli ta moteri, a? g.gif
2 Arba kai jie nenori pakartoti?? biggrin.gif Ka mokslas kalba apie tai?
3 O jei moteris negali ziureti daugiau i ta vyra po praleistos nakties? Kas jai tada issiskiria??? g.gif  biggrin.gif Kazin tie mokslininkai realiame gyvenime tai pastebi, ka patys irodineja??.... smile.gif

1 Isimyli, bet dazniausia ta, kurios reikia ilgiau siekti o ne ta kuri lengvai prieinama ( siuo atveju kalbam apie lygias vyru ir moteru teises sexe)
2 Pakartoti nori - bet jau su kita mirksiukas.gif
3 Vadinas padaugino isvakarese, jei nebenori matyti lotuliukas.gif o gal motyvas buvo kerstas, nuobodulys, savivertes irodymas ir mase kitu - juk kartais ir kompleksai vercia moteris gultis su bet kuo tongue.gif Bet jei yra simpatija ir aistra - moteris greiciau prisiris ir isimyles laikui begant Vienas zinomas lovelasas netgi turejo taisykles- nesusitikineti su moterim daugiau nei 2 kartus, nes po trecio pasimatymo jos jau pradedavo "kazko " tiketis smile.gif Tai vyras turejes patirties su daugeliu ir pasidares savo isvadas Man visad skamba juokingai tas moteru troskimas lygiu teisiu Na nebus to Busit kekse ju akyse, arba geriausiu atveju
moteris kuria jis paprasciausia naudosis kada sugalvojes rutinos paivairinimui biggrin.gif ( kalba apie lengvai prieinamas ir apsisvaigusias kad jos vartoja vyrus, o ne jie jas smile.gif )
Atsakyti
Taip tiesa, nebuvo tu lygiu teisiu ir nebus mirksiukas.gif O man is tikro tai nusispjaut ant tokiu "keksintoju" lotuliukas.gif Aisku, yra ir tu moteru labai pasileidusiu, kurioms tas epitetas tinka ir nei pridesi, nei atimsi. Bet jei moteris budama laisva su kazkuo permiegojo, tai man butu giliai dzin tos moters vietoje, vadina kaip nors ar nevadina. Moteris turi zinot savo verte, bet mano nuomone, tai nereiksia, kad turi cielkute but visa gyvenima ir bijot pasimegauti sexo teikiamais malonumais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inntra @ 2011 11 06, 17:24)
1 Isimyli, bet dazniausia ta, kurios reikia ilgiau siekti o ne ta kuri lengvai prieinama ( siuo atveju kalbam apie lygias vyru ir moteru teises sexe)
2 Pakartoti nori - bet jau su kita mirksiukas.gif
3 Vadinas padaugino isvakarese, jei nebenori matyti  lotuliukas.gif o gal motyvas buvo kerstas, nuobodulys, savivertes irodymas ir mase kitu - juk kartais ir kompleksai vercia moteris gultis su bet kuo   tongue.gif Bet jei yra simpatija ir aistra - moteris greiciau prisiris ir isimyles laikui begant Vienas zinomas lovelasas netgi turejo taisykles- nesusitikineti su moterim daugiau nei 2 kartus, nes po trecio pasimatymo jos jau pradedavo "kazko " tiketis smile.gif  Tai vyras turejes patirties su daugeliu ir pasidares savo isvadas Man visad skamba juokingai tas moteru troskimas lygiu teisiu Na nebus to Busit kekse ju akyse, arba geriausiu atveju
moteris kuria jis paprasciausia naudosis kada sugalvojes rutinos paivairinimui biggrin.gif ( kalba apie lengvai prieinamas ir apsisvaigusias kad jos vartoja vyrus, o ne jie jas  smile.gif )

Nebutinai isimyli tik tas, kurios ilgai siekiamos. Tokios dar kaip tik buna niekam tikusios, daznai vyrai gailisi prarasto laiko... Man paciai yra teke daug vyru atstumti, nebuvau nei isgerusi nei dar kokia tuo metu. Ir as nesu lygiu teisiu salininke, o apie bet koki pasinaudojima sekso metu isvis nesneku. Nereikia vyru laikyti tokiais niekam tikusiais. Nebuciau nei dienos su vyru, kuris neisistengia del manes lovoje. O tokiu lovelasu esu ir as sutikusi nemazai. Gaila man ju. Tikrai nuosirdziai gaila. Blaskosi zmogeliai, sau tinkamos moters nerasdami... o kai randa, kazkaip nesauna i galva viska baigti po 2 pasimatymu. Nes patiems norisi viska testi. Taip kad nereikia cia skirstyti ar kazka irodineti. Gyvenimas yra daug paprastesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 18:39)
Taip tiesa, nebuvo tu lygiu teisiu ir nebus  mirksiukas.gif O man is tikro tai nusispjaut ant tokiu "keksintoju"  lotuliukas.gif Aisku, yra ir tu moteru labai pasileidusiu, kurioms tas epitetas tinka ir nei pridesi, nei atimsi. Bet jei moteris budama laisva su kazkuo permiegojo, tai man butu giliai dzin tos moters vietoje, vadina kaip nors ar nevadina. Moteris turi zinot savo verte, bet mano nuomone, tai nereiksia, kad turi cielkute but visa gyvenima ir bijot pasimegauti sexo teikiamais malonumais lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif esu net tema uzvedusi apie laisvos moters paieskas. Patikekit kaip buvau maisoma su zemem.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 06 lapkričio 2011 - 21:18
QUOTE(Inntra @ 2011 11 06, 13:29)
Cia tik mes, moterys, noretume tiketi jog moteriai tureti daug vyru yra taip pat priimtina kaip vyrui- moteru. tongue.gif  Moksliskai irodyta- sekso metu  vyrams issiskiria adrenalinas ir testosteronas ( kuris vercia tiesiog noreti TAI pakartoti),  o moterims- oksitocinas, atsakingas uz prisirisima, pasitikejima, svelnuma ( todel moterys ir linkusios isimyleti savo sex partneri) mirksiukas.gif  Taip kad pati gamta taip sutvarke per amziu amzius ir jokie feminizmai ir emancipacijos to nepakeis. Ir ar tikrai to reikia? Juk tureti viena mylima ir mylinti vyra pakanka, kad pajustume pilnatve ax.gif Yra net posakis: "geras tas raktas, kuris atrakina visas spynas, ir prasta ta spyna, kuria atrakina visi raktai" biggrin.gif

negirdėjus buvau dar tokio posakio, bet super thumbup.gif

QUOTE(eupforia @ 2011 11 06, 21:19)

drinks_cheers.gif esu net tema uzvedusi apie laisvos moters paieskas. Patikekit kaip buvau maisoma su zemem.... doh.gif  biggrin.gif

o nuostabu kad SM'e būni sumaišomas su žeme, nes kiti tiesiog kitaip mąsto...
Atsakyti