QUOTE(trintukas @ 2012 05 02, 16:31)
Vieniems gyvenimo būdas, kitiems paguoda, tretiems gal neišsipildžiusios svajonės.... 

Meiluzis? Budas, paguoda, svajones...???? Klausykit, yra paprastas zodis tokiam dalykui apibudint-paleistuvyste.
QUOTE(vise @ 2012 05 05, 13:07)
Meiluzis? Budas, paguoda, svajones...???? Klausykit, yra paprastas zodis tokiam dalykui apibudint-paleistuvyste.
Nemoralizuokim ir nevaidinkim šventų karvių - suaugusios moterys, o atrodo, nesuprantant, kaip visada NAUJAS vyras - pasimatymai, elementarus pabėgimas kavos (nebūtinai iškart į lovą sugriūt) į gyvenimą įnešą jaudulio ir aistros.
Moraliniu požiūriu galima įvairiai vertinti, aišku, tokius prasiblaškymus, bet čia jau kitas klausimas. Juk visuomet pirma esame moterys, o ne žmonos ir mamytės

QUOTE(šviesi lapė @ 2012 05 05, 19:04)
Nemoralizuokim ir nevaidinkim šventų karvių - suaugusios moterys, o atrodo, nesuprantant, kaip visada NAUJAS vyras - pasimatymai, elementarus pabėgimas kavos (nebūtinai iškart į lovą sugriūt) į gyvenimą įnešą jaudulio ir aistros.
Moraliniu požiūriu galima įvairiai vertinti, aišku, tokius prasiblaškymus, bet čia jau kitas klausimas. Juk visuomet pirma esame moterys, o ne žmonos ir mamytės

Sutinku su laputes postu

O meilužių ir moralinių gali būti, jei ką
Vyro išdavystė iš pradžių būna fizinė, iki moralinės daeina ne pas visus. Moteris vyrą iš pradžių išduoda morališkai, o tik tada fiziškai, manau aš.

QUOTE(In hell @ 2012 05 06, 00:03)
O meilužių ir moralinių gali būti, jei ką
Vyro išdavystė iš pradžių būna fizinė, iki moralinės daeina ne pas visus. Moteris vyrą iš pradžių išduoda morališkai, o tik tada fiziškai, manau aš.

Tai ne taisykle. Manyciau buna taip ir taip.
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 05 05, 19:04)

Labai teisingai..Naujas vyras, tai reiskia pries tai palikus senaji, ar ne taip? Su visu kitu parasymu visiskai sutinku. Na ir nevaidinu, tik taip gyvenu;)))
QUOTE(vise @ 2012 05 06, 07:58)
Labai teisingai..Naujas vyras, tai reiskia pries tai palikus senaji, ar ne taip? Su visu kitu parasymu visiskai sutinku. Na ir nevaidinu, tik taip gyvenu;)))
Ne, ne taip... Naujas - tiesiog dar neatrastas, nepažintas, nesuviliotas prieš šimtą metų

O senojo palikimas - kam jį palikti, jeigu meilė yra

Tik prašau neužsipulti. Visi gyvenam taip, kaip mokam ir kaip patinka

Gink Dieve, ne mano reikalas ir ne mano valioj kazka teisti, ar pulti:) tik matyt esu paprastas zemes jautis, kuris dvigubo gyvenimo nemoka gyventi. Arba viskas arba nieko! Cia kaip su nestumu ..truputi nescia negali buti;)
gerai...myli sena , o kaip tas naujas irgi myli? Manau, kazkuriuo yra paprasciausiai naudojamasi.
gerai...myli sena , o kaip tas naujas irgi myli? Manau, kazkuriuo yra paprasciausiai naudojamasi.
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 08, 00:27)
taciau vienas bet - meiluzis laikinas dalykas...
tik pačiai tas kažkodėl nedaeina

QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 08, 00:27)
Myli vyra,esi isimylejus meiluzi ir gyveni sau
taciau vienas bet - meiluzis laikinas dalykas...

Meilužis kaip gyvenimo dalis gali būti labai pastovus dalykas, tik va tuos pačius meilužius karts nuo karto reikia keisti