Įkraunama...
Įkraunama...

Apie meilužius...

tai, kad kaip supratau jie dar ne meiluziai...cia tik ji svaigsta del jo, naktimis jau sapnuoja...ir dar norite mane itikinti, kad po kavos pagurksnojimo ji nustos apie ji svajot g.gif ? Vargu. O jei dar jis ja pabuciuos, manau si vargsele, visai praras prota ir sveika nuovoka:wub:
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 22, 09:33)
tai, kad kaip supratau jie dar ne meiluziai...cia tik ji svaigsta del jo, naktimis jau sapnuoja...ir dar norite mane itikinti, kad po kavos pagurksnojimo ji nustos apie ji svajot g.gif ? Vargu. O jei dar jis ja pabuciuos, manau si vargsele, visai praras prota ir sveika nuovoka:wub:

Kas ten zino,gal po pasimatymo daugiau pabendravus jis jai net nepatiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 22, 11:24)
Čia jau širdžiai, jausmams neįsakysi..... g.gif

cia jau reiskia ne meiluzio ieskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 11 22, 10:35)
Kas ten zino,gal po pasimatymo daugiau pabendravus jis jai net nepatiktu  g.gif

netikiu, nors tu ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 22, 11:45)
netikiu, nors tu ka schmoll.gif

Manai, jei jau dabar fantazijose jos, tai po pirmojo pasimatymo, gali viskas vystytis ir toliau?
Papildyta:
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 11 22, 11:45)
cia jau reiskia ne meiluzio ieskai schmoll.gif

Nemokėčiau su žmogumi bendrauti be jausmų.... g.gif , o ypač jei ir toliau viskas judėtų į priekį. Gal aš kvaila? O tai kaip neįsimylėti, kaip taip šaltai atsiriboti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 22, 12:38)
Manai, jei jau dabar fantazijose jos, tai po pirmojo pasimatymo, gali viskas vystytis ir toliau?
Papildyta:

Nemokėčiau su žmogumi bendrauti be jausmų.... g.gif , o ypač jei ir toliau viskas judėtų į priekį. Gal aš kvaila? O tai kaip neįsimylėti, kaip taip šaltai atsiriboti? unsure.gif

manau, kad pas ja jau dabar viskas isiaudrine, jei net naktimis apie ji pasvajoja.
Jei atsiranda jausmai, tai jau reikia gelezines valios, arba bent jau nesimatyti su tuo zmogumi, kad viskas su laiku aprimtu.
As vat irgi be jausmu negaliu. Na negaliu ir viskas. Apskritai esu is tu, kurie sunkiai isileidzia i savo pasauleli kita zmogu, o jau be pasitikejimo tai ir net kalbos negali buti schmoll.gif Saltai atsiriboti mokiausi ir vis mokausi, mokausi...sunkiai, skaudziai, skausmingai, bet mokausi...
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 22, 14:15)
manau, kad pas ja jau dabar viskas isiaudrine, jei net naktimis apie ji pasvajoja.
Jei atsiranda jausmai, tai jau reikia gelezines valios, arba bent jau nesimatyti su tuo zmogumi, kad viskas su laiku aprimtu.
As vat irgi be jausmu negaliu. Na negaliu ir viskas. Apskritai esu is tu, kurie sunkiai isileidzia i savo pasauleli kita zmogu, o jau be pasitikejimo tai ir net kalbos negali buti schmoll.gif  Saltai atsiriboti mokiausi ir vis mokausi, mokausi...sunkiai, skaudziai, skausmingai, bet mokausi...

Ir aš kaip beprotė svajoju naktimis doh.gif , nors žmogaus realiai dar nemačiau, tik sms ir t.t...... unsure.gif rolleyes.gif vat, jei pasitikėjimo nėra, aš ir negaliu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 22, 13:38)
Ir aš kaip beprotė svajoju naktimis doh.gif , nors žmogaus realiai dar nemačiau, tik sms ir t.t...... unsure.gif  rolleyes.gif vat, jei pasitikėjimo nėra, aš ir negaliu... schmoll.gif

tai turi susirasinejimo, taip vadinama, virtualu drauga 4u.gif ?
Atsakyti
reikia atskirti paciai ko nori ir ko butent ieskai, vien zodis "meiluzis" pasako kokia jo paskirtis, jei be jausmu negali, vadinasi ne to gyvenime ieskai. Jei ieskotum butent meiluzio su tikslia to paskirtim, tau uztektu jausti trauką ir aistrą tam zmogui, daugiau jokiu jausmu tam nereikia.
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 22, 15:31)
tai turi susirasinejimo, taip vadinama, virtualu drauga 4u.gif ?

Lyg ir taip.... unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 22, 15:09)
Lyg ir taip.... unsure.gif  rolleyes.gif

kaip idomu ax.gif ...o seniai jau susirasinejat?
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 22, 16:19)
kaip idomu ax.gif ...o seniai jau susirasinejat?

Nepilni metai 4u.gif , ai ten irgi kažkokia nesąmonė.... doh.gif
Atsakyti