Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų ligos.

QUOTE(rumba @ 2008 06 07, 08:40)
Sveikos

O mes namie. Pagulde mus ir paleido ta pacia diena..Sukilo tempa, bet ne nuo inkstuku, sloga biski, biski kosejo, tai sako negalim nieko daryt, jokiu tyrimu, nieko.Galit vaziuot namo bigsmile.gif  thumbup.gif
Padare kraujo slapimo tyrimus-geri thumbup.gif Hmglb padidejes biskiuka thumbup.gif
Likom su vienu slangiuku, inkstukas biskuti prasipletes, bet ne daug, tai ziures ka toliau daryt...Vo tokios naujienos pas mus.
O skyrius perpildytas blink.gif Sesele pasiule su vaiku i viena lova man gultis blink.gif  fool.gif

o kaip dabar sveikatytes? niu tos slogos sumaiso daug ka daznai, mums ir taip buve. fainiai, kad tyrimai geri, viskas tvarkoj.
o del lovu,tai eina sau blink.gif gal kai veliau gulsites biski gheresne situacija bus. kada beja dabar vel vaziuosit?
Atsakyti
Dabar vaziuosim treciadieni, ale tik ambulatoriskai, padarys echo, paziures kas, kaip ir tada spres, kada guldys mus ir ka darys mirksiukas.gif
Atsakyti
netycia radau sita temele.
LINA22 laikykites. mano merginai taip pat buvo vilmso navikas pasalintas, bet buvo taikyta chemoterapija. baisu prisiminti ka teko isgyventi. stiprybes jums abiems.

dabar mano kamilei pries pora menesiu persodintas inkstas. kaip smagu, kai vaikui nereikia dializiu ir pats gali sysioti... nerealiai dziaugiames. toki dziaugsma gali suprasti tik tie, kas isgyvena kazka panasaus
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2008 06 09, 12:27)
..... ir pats gali sysioti... nerealiai dziaugiames. toki dziaugsma gali suprasti tik tie, kas isgyvena kazka panasaus

zinau..ta dziaugsmą kokia palaima..SYSIOJA bigsmile.gif ech tos bedos..Stiprybės mums visoms heart.gif
Atsakyti
mano maze serga verysad.gif rado bakteriju butent ten, kur ju visai nepageidaujama. o dar po paskutinio tyrimo prigasdinimai, kad dar viena infekcija inkstuose ir gali tekt ta viena nesveika salinti verysad.gif israse dabar antibiotiku, tikiuosi viskas bus gerai.
bet tai susirgt tu, kai lauke virs 30 doh.gif

ausrella, kaip tavo dukriukui naujas inkstas? viska gerai prieme? 4u.gif

rumba, sekmes jums rytoj, kad tyrimai tik geri butu 4u.gif
Atsakyti
Trys_spirgiukai, laikykites 4u.gif

mus pirmadieni guldo rolleyes.gif tyrimams kol kas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2008 06 11, 13:23)
Trys_spirgiukai, laikykites 4u.gif

mus pirmadieni guldo  rolleyes.gif tyrimams kol kas cool.gif

4u.gif
o tai ka siandein pasake? tik kad pirmadieni gultis? galvojau,kad jau siandein kazka ziures ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 06 11, 14:43)
4u.gif
o tai ka siandein pasake? tik kad pirmadieni gultis? galvojau,kad jau siandein kazka ziures  ax.gif

sian dare echo, biski prasipletus geldele, bet nedaug cool.gif
Bet pas ji ir be inkstuku tvarkymo yra ka veikt verysad.gif , yra voztuvai kazkokie, kuriuos reikia salinti ir t.t. paaugom , tai tvarkys dabar, nes kol buvo mazesnis neturejo tokiu mazu prietaisu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumba: 11 birželio 2008 - 14:48
QUOTE(rumba @ 2008 06 11, 14:45)
sian dare echo, biski prasipletus geldele, bet nedaug cool.gif
Bet pas ji ir be inkstuku tvarkymo yra ka veikt verysad.gif , yra voztuvai kazkokie, kuriuos reikia salinti ir t.t. paaugom , tai tvarkys dabar, nes kol buvo mazesnis neturejo tokiu mazu prietaisu ax.gif

viskas bus gerai 4u.gif
laikysim kumstukus, kad tik greiciau viskas praeitu 4u.gif
Atsakyti
vakar daremes tyrimus. dirba naujas inkstukas kaip reikalas. kreatininas 39. tokio neatsimenu kada turejome.
mamytes jums stiprybes ,o vaikuciams sveikateles
Atsakyti
[quote=ausrella,2008 06 09, 09:27]
netycia radau sita temele.
LINA22 laikykites. mano merginai taip pat buvo vilmso navikas pasalintas, bet buvo taikyta chemoterapija. baisu prisiminti ka teko isgyventi. stiprybes jums abiems.

Sveika,
Turiu be galo daug klausimu,tikiuosi pasidalinsi savo patirtimi.Kokio amziaus jums atrado,ta augli,ir kur jus operavo?Esu truputi susigluminus,del tos chemoterapijos,bet mums aiskino,kad jos nereikia taikyti,nes pagal visus atliktus tyrimus jie niekur daugiau neaptiko jo pedsaku.O kodel jums taike ar jis buvo isplites kur kitur?beje kokio dydzio jis pas jus buvo?kiek laiko jau praejo po operacijos?As atsiprasau,kad taip uzgriuvau su savo klausimais,bet niekur negaliu rast issamios informacijos,apie si sindroma.Visur aprasyta tik pavirsutiniskai. buciau be proto dekinga,jei padetum man issiaiskinti daugiau apie sia liga.
Atsakyti
Mano pačios abu inkstai yra dvigubi ir dar deformuotomis taurelėmis. Šiaip jokių problemų neturėjau, kol kartą neperšalau ir negydytas peršalimas (nes buvo sesija) persimetė į insktų uždegimą, nuo to karto diagnozė- lėtinis pielonefritas. Sunkumų buvo tik nėštumo metu, o taip kaip ir viskas gerai. Tik bėda ta, kad ir dukrytei įtaria dvigubus inkstukus. Jai echoskopiją darė kai ji buvo 3 mėnesių ir sakė, kad instukai yra rotuoti, įtaria, kad kairysis dvigubas. Dabar vėl turėtų echoskopuoti pakartotinai kai dukrytei bus 2 metukai, tada gal pasakys tiksliau.
Tik yra įtarimas, kad mūsų giminėj, tai paveldima, nes ne tik aš esu su dvigubais insktais, bet ir mano tėtis turi dvigubą inkstą ir mano sesuo. Nors kai konsultavomės su genetike ji užtikrino, kad tai negali būti paveldima. g.gif
Atsakyti