QUOTE(rumba @ 2009 01 05, 12:58)
Mylėti. Draugauti. Juoktis. Suprasti. Padėti. Užjausti. Svajoti. Pasveikti. Šypsotis. Tikėti. Gyventi.
Linkiu tai patirti kasdien ir dovanoti kitiems.
Su Naujaisiais metais!
Kaip mazieji ligoniukai laikosi?Temele radau taip toli nukista

Dar smagiau butu kad jos is vis nebebutu

Sian padarem slapimo tyrimus, leukocitu 500

Ryt vesiu paseli.Tikiuosi nereikes ligoniniu

Nors savaite jau sergam , kazkoki virusiuka pagavom, vemia, viduriuoja, bet taip su saiku, ne istisai, be temperaturu , daug geria. Bet zyzaliuku karalius pasidare

Tiesa, neigalumo popieriukus vel reikes tvarkytis

Nepatinka popierizmas...
Lazdinija, kaip jums baigesi su ta pseudomona?Ar isnaikinot ja?
neisnaikonom , tik maziau jos ten, musu daktarele sake nezino jau kaip ir gydyt, sako gal cia taip turi but

nepasitikiu visai as ja, db mano mano mazoji jauciasi gerai, temperaturos nera, sausio 26 vaziuojam i santariskes tyrimams, ziuresim kaip ten bus .
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2009 01 07, 15:47)
NU gi tikrai su NAUJAIS

SVEIKATOS SVEIKATOS SVEIKATOS MUMS VISIEMS
Aš irgi dabar dažnai darysiu tyrimukus,mat mes nuo pirmadienio pratinamės prie darželio

dideli jau

musu LEU vakar 70 cia norma prie musu bėdų. Rumba pas mus visada buvo 500 kols neiseme visu slangiuku...dabar va jau nukrites

...o sita gi kodel popieriukus reiks tvarkytis??? mums tai padare 2 metams

ir kuris jums lygis priskirtas is trijų ?
o kodel jums dviem metams ??atrodo kaip bedos vienodos..mums tai vieniems metam, ir db vel reikes tvarkytis kad pratestu
Papildyta:
QUOTE(rumba @ 2009 01 09, 09:26)
taip yra slangutis, del jo, kaip aiskino gyd, ir yra visos infekcijos
O jus koki neigaluma gavot?Pediatre tvarko dokumentus, truksta jei ten daug info apie musu ligas, reikes prasyt savo gyd, kad surasytu kas ten kaip yra
o kada jums ka tvarkys??? kiek gi galima su tom slangutem??