Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų ligos.

Mylėti. Draugauti. Juoktis. Suprasti. Padėti. Užjausti. Svajoti. Pasveikti. Šypsotis. Tikėti. Gyventi.
Linkiu tai patirti kasdien ir dovanoti kitiems.
Su Naujaisiais metais!
wub.gif

Kaip mazieji ligoniukai laikosi?Temele radau taip toli nukista thumbup.gif Dar smagiau butu kad jos is vis nebebutu smile.gif
Sian padarem slapimo tyrimus, leukocitu 500 ohmy.gif Ryt vesiu paseli.Tikiuosi nereikes ligoniniu unsure.gif Nors savaite jau sergam , kazkoki virusiuka pagavom, vemia, viduriuoja, bet taip su saiku, ne istisai, be temperaturu , daug geria. Bet zyzaliuku karalius pasidare smile.gif
Tiesa, neigalumo popieriukus vel reikes tvarkytis doh.gif Nepatinka popierizmas...

Lazdinija, kaip jums baigesi su ta pseudomona?Ar isnaikinot ja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 01 05, 11:58)
Mylėti. Draugauti. Juoktis. Suprasti. Padėti. Užjausti. Svajoti. Pasveikti. Šypsotis. Tikėti. Gyventi.
Su Naujaisiais metais!
wub.gif
Kaip mazieji ligoniukai laikosi?Temele radau taip toli nukista  thumbup.gif Dar smagiau butu kad jos is vis nebebutu smile.gif
Sian padarem slapimo tyrimus, leukocitu 500 ohmy.gif Ryt vesiu paseli.Tikiuosi nereikes ligoniniu unsure.gif Nors savaite jau sergam , kazkoki virusiuka pagavom, vemia, viduriuoja, bet taip su saiku, ne istisai, be temperaturu , daug geria. Bet zyzaliuku karalius pasidare smile.gif
Tiesa, neigalumo popieriukus vel reikes tvarkytis  doh.gif Nepatinka popierizmas...

NU gi tikrai su NAUJAIS 4u.gif 4u.gif SVEIKATOS SVEIKATOS SVEIKATOS MUMS VISIEMS 4u.gif 4u.gif

Aš irgi dabar dažnai darysiu tyrimukus,mat mes nuo pirmadienio pratinamės prie darželio 4u.gif dideli jau biggrin.gif musu LEU vakar 70 cia norma prie musu bėdų. Rumba pas mus visada buvo 500 kols neiseme visu slangiuku...dabar va jau nukrites smile.gif...o sita gi kodel popieriukus reiks tvarkytis??? mums tai padare 2 metams unsure.gif ir kuris jums lygis priskirtas is trijų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 07 sausio 2009 - 14:48
QUOTE(Žmona @ 2009 01 07, 14:47)
Aš irgi dabar dažnai darysiu tyrimukus,mat mes nuo pirmadienio pratinamės prie darželio  4u.gif dideli jau  biggrin.gif  musu LEU vakar 70 cia norma prie musu bėdų. Rumba pas mus visada buvo 500 kols neiseme visu slangiuku...dabar va jau nukrites smile.gif...o sita gi kodel popieriukus reiks tvarkytis??? mums tai padare 2 metams  unsure.gif ir kuris jums lygis priskirtas is trijų ?

Ir kaip darzelis? smile.gif

sakai visad 500?pas mus kazkaip nebudavo tokio didelio...Dar vakar is epid stoties paskambino, kad atvest nauja slapima, tipo per daug pasely bakteriju, nesteriliai paimtas slapimas.tai va reiks vezti vel.Nors nelabai noriu tiket, kad vel maziau ras...NEs renku visad taip pat...O neigaluma mums metams skyre. Gavom vidutini...
Dar panasu kad greitu metu vejaraupius pasigausim, nes pas sese darzely siaucia, tai tuoj busim zali verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 01 08, 09:25)
Ir kaip darzelis? smile.gif

sakai visad 500?pas mus kazkaip nebudavo tokio didelio..

Darželis tai ką aš žinau...normaliai gal, biškiverkia bet kad tik nesusirgtų..o pripratimui aišku reikia laiko unsure.gif

O pas jus gi slangutis yr tai jis apsinese matyt ir tiesiog Leukocitai pakilo, tegliu kiek nuramint kiek žinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2009 01 08, 09:59)
O pas jus gi slangutis yr tai jis apsinese matyt ir tiesiog Leukocitai pakilo, tegliu kiek nuramint kiek žinau  4u.gif

taip yra slangutis, del jo, kaip aiskino gyd, ir yra visos infekcijos unsure.gif verysad.gif

O jus koki neigaluma gavot?Pediatre tvarko dokumentus, truksta jei ten daug info apie musu ligas, reikes prasyt savo gyd, kad surasytu kas ten kaip yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 01 05, 12:58)
Su Naujaisiais metais!
wub.gif
Kaip mazieji ligoniukai laikosi?Temele radau taip toli nukista  thumbup.gif Dar smagiau butu kad jos is vis nebebutu smile.gif
Tiesa, neigalumo popieriukus vel reikes tvarkytis  doh.gif Nepatinka popierizmas...

neisnaikonom , tik maziau jos ten, musu daktarele sake nezino jau kaip ir gydyt, sako gal cia taip turi but biggrin.gif nepasitikiu visai as ja, db mano mano mazoji jauciasi gerai, temperaturos nera, sausio 26 vaziuojam i santariskes tyrimams, ziuresim kaip ten bus .
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2009 01 07, 15:47)
NU gi tikrai su NAUJAIS  4u.gif  4u.gif SVEIKATOS SVEIKATOS SVEIKATOS MUMS VISIEMS  4u.gif  4u.gif

Aš irgi dabar dažnai darysiu tyrimukus,mat mes nuo pirmadienio pratinamės prie darželio  4u.gif dideli jau  biggrin.gif  musu LEU vakar 70 cia norma prie musu bėdų. Rumba pas mus visada buvo 500 kols neiseme visu slangiuku...dabar va jau nukrites smile.gif...o sita gi kodel popieriukus reiks tvarkytis??? mums tai padare 2 metams  unsure.gif ir kuris jums lygis priskirtas is trijų ?

o kodel jums dviem metams ??atrodo kaip bedos vienodos..mums tai vieniems metam, ir db vel reikes tvarkytis kad pratestu
Papildyta:
QUOTE(rumba @ 2009 01 09, 09:26)
taip yra slangutis, del jo, kaip aiskino gyd, ir yra visos infekcijos unsure.gif  verysad.gif 

O jus koki neigaluma gavot?Pediatre tvarko dokumentus, truksta jei ten daug info  apie musu ligas, reikes prasyt savo gyd, kad surasytu kas ten kaip yra rolleyes.gif

o kada jums ka tvarkys??? kiek gi galima su tom slangutem??
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2009 01 09, 22:30)
o  kada jums ka tvarkys??? kiek gi galima su tom slangutem??

nezinau unsure.gif Jau taaaaip noriu kad liktume be ju...Bet is kitos puses jau taip ipratau, kad atrodo taip ir turi but...Tik kad vis tos infekcijos...Jau net kur tyrimus daro, tame sveikatos centre, zino kas mes, kuo sergam ir t.t doh.gif unsure.gif Nuveziau dabar pakartotinius tyrimus, sako, oi Deividukas atvaziavo biggrin.gif doh.gif
O siaip liepe pasirodyt sausio gale, sake kazkada reikia "pribresti" ir isimti ta antra slanga ir ziureti kas vyksta unsure.gif Ir noriu ir bijau...Bet esme ta, kad pas ji yra voztuvai, o kad juos sunaikinti, reikia ilisti per pimapliuka, o jo "daiktas" per mazas, neilenda jie su savo turimais prietaisais...O kol nepasalino voztuvu, negali tavrkyti slapimtakiu, nes bedos kaip ir nepanaikins, nes tie voztuvai vel gi uzlaikys slapima ir ples slapimtakius doh.gif Zodziu uzburtas ratas unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 01 10, 11:09)
nezinau unsure.gif Jau taaaaip noriu kad liktume  be ju...Bet is kitos puses jau taip ipratau, kad atrodo taip ir turi but...Tik kad vis tos infekcijos...Jau net kur tyrimus daro, tame sveikatos centre, zino kas mes, kuo sergam ir t.t doh.gif  unsure.gif Nuveziau dabar pakartotinius tyrimus, sako, oi Deividukas atvaziavo biggrin.gif  doh.gif
O siaip liepe pasirodyt sausio gale, sake kazkada reikia "pribresti" ir isimti ta antra slanga ir ziureti kas vyksta unsure.gif Ir noriu ir bijau...Bet esme ta, kad pas ji yra voztuvai, o kad juos sunaikinti, reikia ilisti per pimapliuka, o jo "daiktas" per mazas, neilenda jie su savo turimais prietaisais...O kol nepasalino voztuvu, negali tavrkyti slapimtakiu, nes bedos kaip ir nepanaikins, nes tie voztuvai vel gi uzlaikys slapima ir ples slapimtakius doh.gif Zodziu uzburtas ratas unsure.gif  verysad.gif

tai jus i ligonine gultis sausio gale vaziuojat ar tik poliklinikoj pasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2009 01 11, 21:56)
tai jus i ligonine gultis sausio gale vaziuojat ar tik poliklinikoj pasirodysit?

Buvom mes siandien.Del neigalumo reikejo info pas gydytoja, tai tuo paciu pakeite slangyte, perriso, sutvarke. Sake kol kas nieko dar nedarys...
Atsakyti
Sveikutes,
na nžn mūsų neįgalumo pažymėjimas galioja 2 metus, aš pagal jį sprendžiu, ką aš žinau dar negavau šiais metais jokios išmokos unsure.gif tai gal ir nebepriklauso o Jūs iš ko sprendžiat??? nes man paaiškino pernai sako va dviems metams jums nustatomas neigalumas...aš net nžn tada, nieko neminėjo apie tai kad kitamet bus komisija unsure.gif Mes turbut jau nieko ir nebegautume, nes gi vaikas kaip ir normaliai jau viskas...tfu ačiū die smile.gif
Kaip Jus suprantu dėl tų,. kad kaip norisi kuo greičiau šlangiukų atsikratyt...oioi wub.gif aš jų nė prisimint nenoriu, o pamenu kažkada buvo taip kaip sako Rumba, na nė neisivaizduoji kaip be jų jie buvo tape norma... unsure.gif

Kas dar...o gi eina 2 savaitė i darželį mano mažėlis..ech didelis jau 4u.gif
Būkit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Zmona, o jus pasiziurekit ant pazymejimo kas nurodyta,iki kada galioja. Ir zinosit ar turi but pinigeliai, ar ne. Beje ismokos veluoja biskiuka paskutiniu metu...

O del darzelio.Nera baimiu kad blogai priziures, visgi inkstukai problematiski, biski pasals, gali bedeliu buti. Ar apie tai kalbejot su aukletojom ?
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 01 13, 11:00)
Zmona, o jus pasiziurekit ant pazymejimo kas nurodyta,iki kada galioja. Ir zinosit ar turi but pinigeliai, ar ne. Beje ismokos veluoja biskiuka paskutiniu metu...

O del darzelio.Nera baimiu kad blogai priziures, visgi inkstukai problematiski, biski pasals, gali bedeliu buti. Ar apie tai kalbejot su aukletojom ?

Nu pazymejimas galioja iki 2010.01.

O del darželio ką aš žinau neesu visai rami, bet nenoriu vaiko auginti šiltnamio salygomis, esu linkusi nubraukti šia bėda giliai užmarštin ir vaiką auginti kaip sveiką normalų...juk brolis eina į darželį, o jis ką...neva ligonis..ne ne negaliu aš teip mano vidiniai nusistatymai tokie, kad vaikas psichologiškai turi jaustis ne kitoks nei kiti. 4u.gif
O kas dėl inkstu...na jie buvo problematiški (be abejo kažkiek dar ir yra), bet tam buvo surasta priežastis, priežastys pašalintos, labai tikiu kad jie susitvarkys ir na ką aš žinau...linkiu gi savo vaikui visa ko geraiusio..matysim smile.gif
Atsakyti