Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų ligos.

QUOTE(Žmona @ 2009 03 17, 13:04)
Tik pasikartosiu, kad neturime inkstu nepakaknkamumo, bet vaikas išgyveno 4 sudėtingas operacijas (vienos metu padarė dvi), dvi lengvas, viso 5 narkozes nuo 7 menesių iki jam suejo 1.7 (per metus)...

Mums irgi panasiai, tik pirma operacija buvo nepilno menesiuko unsure.gif ir laukiame kada istrauks slangas...o iki nepakankamumo manau tik vienas zingsnelis unsure.gif
Kazkaip keistai skamba tie nepergyvenkit...Aistukasz, Jus turbut irgi nepergyvenat, juk neturit nepakankamumo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumba: 17 kovo 2009 - 16:04
ka rodo tamsesne slapimo splava atsiduodanti actu?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2009 03 20, 16:29)
ka rodo tamsesne slapimo splava atsiduodanti actu?

pasidarykit tyrimus, tikriausiai koks uzdegimas
Atsakyti
Sveikos, kur dinge visos?? biggrin.gif Mes geriam antibiotikus, nes vel bakterija turim slapime blush2.gif nuejau siandien pas ta musu daktarele vadinama recepto, o ji manes klausia ar buvau pas genetikus nestumo metu.Na taip buvau. O ji man ir sako: tai mate kad toks apsigimimas ir nepasiule nutraukt nestumo, juk dabar toks vargas, bet ka jau db padarysi.Jums tikriausiai sake, koks cia rimtas apsigimimas? Tai dabar kitas vaikas irgi toks bus tikriausiai Na zinokit likau kaip muse kandus, tuo labiau, kad ta provinciali gydytoja ne velnio nenutuokia, apie ka kalba ir kas cia per ligos. net negaliu patiket, kad gali taip pasakyt ir taip sugadint nuotaika.slykstu.
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2009 03 20, 19:29)
Sveikos, kur dinge visos?? biggrin.gif Mes geriam antibiotikus, nes vel bakterija turim slapime blush2.gif nuejau siandien pas ta musu daktarele vadinama recepto, o ji manes klausia ar buvau pas genetikus nestumo metu.Na taip buvau. O ji man ir sako: tai mate kad toks apsigimimas ir nepasiule nutraukt nestumo, juk dabar toks vargas, bet ka jau db padarysi.Jums tikriausiai sake, koks cia rimtas apsigimimas? Tai dabar kitas vaikas irgi toks bus tikriausiai Na zinokit likau kaip muse kandus, tuo labiau, kad ta provinciali gydytoja ne velnio nenutuokia, apie ka kalba ir kas cia per ligos. net negaliu patiket, kad gali taip pasakyt ir taip sugadint nuotaika.slykstu.

Nu šaaaaaaaaaaakės pakalbėjo ne kaip medikas, o kaip kaimo boba doh.gif doh.gif Laukiuosi trečio vaiko ir nė neabejoju, kad jam nebus šitos įgimtos bėdelės, juk tai atsitiktinumas ne kažkoks paveldimumas doh.gif doh.gif O net jei pas genetikus pasakytu, kad taip yra tas pats kas Adomeliui, neabejodama gimdyčiau ir vėl minčiau tuos takus kokius jau nuėjau, tai žiauru baisu, BET laimė turėti vaiką yra didesnė smile.gif žinoma gaila vaiko, bet paklauskim patys savęs ar geriau, kad mes esam, nors ne visada tik gerą patyrėm, ar geriau, kad mūsų nebūtų...taigi atsakymas aiškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2009 03 20, 18:29)

blink.gif blink.gif nieko sau blink.gif blink.gif
tai jau rimtai daktariskumo nulis cia schmoll.gif

zmona, kaip fainiai pasakei bigsmile.gif
Atsakyti
Lazdinija, be zodziu blink.gif doh.gif
Atsakyti
Ku ku lens.gif kur visos dingę, tubūt pas visas geriausios naujienos, nebesilankot čia to ir linkiu juk toks superinis pavasaris laukuos.. smile.gif
Mes atšventėm 2 metukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mes laukiam tyrimu atsakymu ir treciadieni zadam i santarus varyt unsure.gif
Buvo mano maziui tempr sukilus, prasidejo traukuliukai, isveze greitoji i santarus.Bet gulejom nefrologiniam. tada nefrologai issikviete musu daktariuka ir sake, kad kazkada trauks lauk likusia slanga ir galvos ka daryt toliau.Ar stebes ar operuos, zodziu bus matyt. Tai va, su siokia tokia baime laukiu treciadeinio unsure.gif
Papildyta:
Zmona su diu jus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 04 06, 10:54)
sveikos, mes laukiam tyrimu atsakymu ir treciadieni zadam i santarus varyt unsure.gif
Buvo mano maziui tempr sukilus, prasidejo traukuliukai, isveze greitoji i santarus.Bet gulejom nefrologiniam. tada nefrologai issikviete musu daktariuka ir sake, kad kazkada trauks lauk likusia slanga ir galvos ka daryt toliau.Ar stebes ar operuos, zodziu bus matyt. Tai va, su siokia tokia baime laukiu treciadeinio unsure.gif
Papildyta:
Zmona su diu jus wub.gif  4u.gif

Oi tai sekmiuku DAUG jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu va, grizom mes. Liepe pasirodyt po 2 sav. Sake gereja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 04 09, 13:06)
Niu va, grizom mes. Liepe pasirodyt po 2 sav. Sake gereja thumbup.gif  thumbup.gif

SUPER džiaugiuos dėl Jūsų 4u.gif
Atsakyti