QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 17, 23:42)
Labas vakaras mamos
Nežinau dar tiksliai kas mano sūneliui ,jam dabar 2 metukai ir 5 mėn. Jau ne viena karta vaikas karsčiavo be aiškios priežasties,temperatūra kildavo iki 39,5

........
paprastas patarimukas ateičiai...čia aš visada darau taip..jau maiselio kabint nebutina didelis vaikas..
(kazkaip ilgai su puoduku nedraugavot
) bet aš turėdama didelę patirtį šiuose reikaluose jei tik vaikas man itartinas sisioja į stiklinę ir žiūriu ar sysalai skaidrūs........jei rado bakterija jie greičiausiai buvo neskaidrūs gali būt užilginot

.. sysiot ruti nenutraukiama gana stora čiurkšle...tai ką rašai nebūtinai turi būti kažkokia rimta liga...tai gali būti tiesiog šlapimo pūslės uždegimas -
CISTITAS (jo metu irgi būna bakterioja, nes jį ir sukelia bakterija

), ją būtina išsigydyti iki galo geriausia vaistais, net antibijotikais..nes ji neišgydyta gali sukelti inkstų ligas..sunku kai vaikas nepasako, bet tokiu atveju geriausia stebėti sysalus..linkiu kad nebūtų nieko rimto
Bakterijos tiesiog patenka į organizma gali būt per pimpuką, maudant..gal viduriavo buna nuo sauskelniu patenka bakterijos...ir šiaip nesuprasi kartais
QUOTE(Lenusikas @ 2010 03 18, 14:33)
Sveiki,
na ir mes norim prie jusu prisijungti

. Pries naujus gulejom ligoninej Vilniaus Santariskese ir rado pas maziuka kalcinatus. ..
nieko neteko girdėti

sveikatėlės Jums