Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(kimy @ 2012 02 02, 17:24)
aprasei mano busena  doh.gif man ir akis skauda, itampa kakle, pecius uzgule, sirdi spaudzia............... verysad.gif

as ir taip jauciuosi. kai nebegaliu to jausmo pakelti isgeriu xanaxo. dar nusipirkau triptan forte. na nepakenks tikrai manau.
Atsakyti
vabaliukste, o kaip su pulsu ir spaudimu? matau, ne viena ir ne dvi mes cia tokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 02 02, 18:55)
vabaliukste, o kaip su pulsu ir spaudimu? matau, ne viena ir ne dvi mes cia tokios  doh.gif

spaudimo matuoklio neturiu tai nzn. bet pulsa pasiziuriu ties kaklu . na jauciasi kaip kala. tai padidejas..daaugiau nei 60 per min, kai blogai jauciuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 02 vasario 2012 - 19:10
QUOTE(vabaliukste @ 2012 02 02, 19:41)
as ir taip jauciuosi. kai nebegaliu to jausmo pakelti isgeriu xanaxo. dar nusipirkau triptan forte. na nepakenks tikrai manau.

o aš stengiuos be xanax, nors jį išgėrus taaaaip gerai, bet užtat sekančią dieną - lomkės doh.gif
Man irgi su akim ne kas : pastoviai sausos, kraujosrūvų yra unsure.gif
Atsakyti
lomkes ir man nuo xanax doh.gif o akys ar tik sausos, ar ir skauda?
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 02 02, 20:36)
lomkes ir man nuo xanax  doh.gif o akys ar tik sausos, ar ir skauda?

na kaip skausmo neįvardinčiau, greičiau velniškai pavargusios, sunkios, sausos, bijo šviesos, dabar ypatingai sniego saulėtą dieną ir plius kraujosrūvos akyse doh.gif
Atsakyti
kokias mankstas ar masazus lankot? seimos gydytoja sako, kad padetu, bet gi reik turet kam vaikus palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 02 02, 19:36)
lomkes ir man nuo xanax  doh.gif o akys ar tik sausos, ar ir skauda?

ka reiskia lomkes? kas jum buna?
Atsakyti
viskas taip pat - nerimas, vidinis drebulys, kaklas ir peciai isitempe, apsiblaususios akys ir t.t. tik daug kartu blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 02 02, 19:56)
viskas taip pat - nerimas, vidinis drebulys, kaklas ir peciai isitempe, apsiblaususios akys ir t.t.  tik daug kartu blogiau  doh.gif

gali but. bet karta jau rasiau turejau toki stipru priepuoli kad net galvos nepakeliau.. toks jausmas kad kazkas viduj mane tempe i apacia o akyse kaip erp pigla maciau tada tikrai be xanaxo nebuciau apsiejusi. kiekviena jauciasi individualiai , ir tas blogumas kiekvienai gal buna kitoks. as kai nebegaliu pakest tokios busenos isgeriu. buvo laikas kai jauciausi gerai ir metus negeriau nieko. bet pablogejus vel reik kartais "ikalt" .
Atsakyti
Kvėpavimo pratimai
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Labas rytas nerimautojos 4u.gif
Atsakyti