Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 16, 22:08)
Del nerimo ir itampos. Dariau rudeni, buvo geriau, dabar kartoju.

kur darotes ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2012 02 16, 19:30)
Sveikos,tai tie metimai i sonus yra surista su nerimu?as vis galvodavau,kad su kraujotakos sutrikimu g.gif seimos nariai sako greiciau operuokis,o nugriusi kada nors.as pati sau diagnozes nusistatineju doh.gif  lotuliukas.gif

mane meto i sonu , arba galva svaigsta kai blogai jauciusoi. kai gerai nebuna tokiu fokusu smile.gif kazkada kai ejau pas seimos daktare sakau gal man su kraujotaka kas negerai, taip galva sukasi... o ji sake kad nuo nervu. esu issityrusi viska savo laiku.. tik iki galvos nepriejau biggrin.gif . ai o dabar zinau kas yra ir neinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 17 vasario 2012 - 11:08
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 17, 11:23)
kur darotes ir kiek kainuoja?

As darau Kaune biofirst klinikoj pas greiciu, bet jis nera pigus, kartas ~60 lt. Pagal daktara reikia kartu max 10, gal maziau. Yra kas eina pas Grecija, ji Tvirtoves al, kartas 30 lt, bet pas ja vaiksto karta i savaite ir ilgai. Yra dar v.putvinskio g., nezinau pavardes, ja irgi giria. Kazkur maciau tema apie akupunktura.
Is tiesu nezinau kur geriausia. Man po pirmo lankymosi, po triju kartu niekas nesikeite, tai gydytojas ieskojo organizmo isderinimo kazkokiu aparatu, kainos nepamenu, po to eme geret. Klausiau jo nuo ko tai, nustebino atsakymas. Sake visas depresijas, nerimus daznai sukelia virusai esantys organizme, zarazos, ju daug naujovisku-sistosomos,citomegalas...daug ju ir dar skiepai, net ir tie vaikystes. Keista, bet bandau tiket. Ta klinika privati, nera pigu, bet bent jau chemija befarsiruoja. Beja, dar kai kam padeda terapijos, yra kazkokios sviesos, lazeris ten ar dar kazkas. Sodina pries toki aparata, su daug mazu lempuciu, sako padeda nuo daug dalyku, tame tarpe bloga nuotaika, itampa. Ar veikia, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 17, 12:56)
As darau Kaune biofirst klinikoj pas greiciu, bet jis nera pigus, kartas ~60 lt. Pagal daktara reikia kartu max 10, gal maziau. Yra kas eina pas Grecija, ji Tvirtoves al, kartas 30 lt, bet pas ja vaiksto karta i savaite ir ilgai. Yra dar v.putvinskio g., nezinau pavardes, ja irgi giria. Kazkur maciau tema apie akupunktura.
Is tiesu nezinau kur geriausia. Man po pirmo lankymosi, po triju kartu niekas nesikeite, tai gydytojas ieskojo organizmo isderinimo kazkokiu aparatu, kainos nepamenu, po to eme geret. Klausiau jo nuo ko tai, nustebino atsakymas. Sake visas depresijas, nerimus daznai sukelia virusai esantys organizme, zarazos, ju daug naujovisku-sistosomos,citomegalas...daug ju ir dar skiepai, net ir tie vaikystes. Keista, bet bandau tiket. Ta klinika privati, nera pigu, bet bent jau chemija befarsiruoja. Beja, dar kai kam padeda terapijos, yra kazkokios sviesos, lazeris ten ar dar kazkas. Sodina pries toki aparata, su daug mazu lempuciu, sako padeda nuo daug dalyku, tame tarpe bloga nuotaika, itampa. Ar veikia, nezinau.

AČIŪ.
Atsakyti
Žinokit man tokie keisti dalykai pradėjo dėtis:
pamirstu kur ką padėjau,pamirštu parduotuvėje ką reik nupirkti,galva kažkokia,kaip aptirpus,apsspangus,nesusikoncentruoju ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 17, 13:39)
Žinokit man tokie keisti dalykai pradėjo dėtis:
pamirstu kur ką padėjau,pamirštu parduotuvėje ką reik nupirkti,galva kažkokia,kaip aptirpus,apsspangus,nesusikoncentruoju ką daryti.

Man irgi tas pats g.gif
Atsakyti
ryte atsikėliau,tai nežinojau nuo ka pradet daryti,visiskainegalejau susikoncentruoti.
Tai pradejau praustis,paskui ir vaika rengti ir indus plauti,meciau tuos indus maze nuvedziau i darzeli,toliau vel nezinau ka daryti ar i turgu ar i parduotuve......,zodziu visiskai negaliu susikoncentruoti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 17, 15:02)
ryte atsikėliau,tai nežinojau nuo ka pradet daryti,visiskainegalejau susikoncentruoti.
Tai pradejau praustis,paskui ir vaika rengti ir indus plauti,meciau tuos indus maze nuvedziau i darzeli,toliau vel nezinau ka daryti ar i turgu ar i parduotuve......,zodziu visiskai negaliu susikoncentruoti. verysad.gif

Tokiu atveju protingose knygose pataria susidaryti planelį trumpam laikotarpiui (pvz. pusdieniui). Kad ir labai smulkiems darbeliams. Tiesiog, kad būtų aišku "dabar darau tą, po to tą, po to tą". Kai viską padarai, vėl susidarai planelį. Taip neapkrauni savęs bereikalingu nerimu, kad nesiseka doh.gif Šiaip nenusimink, rytoj bus kitaip (dažniausiai GERIAU) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 02 17, 15:11)
Tokiu atveju protingose knygose pataria susidaryti planelį trumpam laikotarpiui (pvz. pusdieniui). Kad ir labai smulkiems darbeliams. Tiesiog, kad būtų aišku "dabar darau tą, po to tą, po to tą". Kai viską padarai, vėl susidarai planelį. Taip neapkrauni savęs bereikalingu nerimu, kad nesiseka  doh.gif  Šiaip nenusimink, rytoj bus kitaip (dažniausiai GERIAU)  mirksiukas.gif

Tikiuos ,kad bus viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 17, 15:13)
Tikiuos ,kad bus viskas  gerai. smile.gif

Bus, net neabejok 4u.gif Ir tada labai vertinsi, kad tau GERA. Iš patirties sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 02 17, 15:18)
Bus, net neabejok  4u.gif  Ir tada labai vertinsi, kad tau GERA. Iš patirties sakau  mirksiukas.gif

o kiek laiko gydetes?
kokius vaistus geret/?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 17 vasario 2012 - 14:23
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 02 17, 15:20)
o kiek laiko gydetes?
kokius vaistus geret/?

Praėjo maždaug metai. Dabar jaučiuosi tvirtai. Būna dienų, kai galva svaigsta, kai į šonus mėto, kai širdis pradeda daužytis iš niekur... Bet fiziniai pojūčiai jau nebebaugina, kaip pradžioj. Teko po save pasikapstyti, paieškoti kelelio, kad gyvenimas vėl taptų kokybiškas. Dėl vaistų... Antidepresantų atsisakiau (toks buvo mano pasirinkimas). Pagerdavau lexotanilio, kai būdavo visai prastai. Kai jaučiausi tvirčiau, gėriau žoleles (valeradix, valerijonų tabletes). Galiu tik patarti - nenumok ranka į kūno signalus. Sakoma, kad kai sąmonė ignoruoja kūno signalus, tai pasąmonė taip susargdina kūną, kad esi priverstas atkreipti į jį dėmesį. Šitam forume yra daug gerų patarimų, vertingų patirčių. Pabandyk, gal kas nors ir tau tiks mirksiukas.gif
Atsakyti