Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 05, 13:40)
nu gal netaspats........tik kartais tokios dienos.dažniausiai iš po savaitgalio,kai praleižiu laiko su šeima,o paskui nuo pirmadienio reikia vėl liktis vienai namie.
ne tikrai netaspats,prieš pora mėnesių buvo žymiai blogiau.
Papildyta:

ir psichologė,taip sako,kad jei norisi ir nebijok paverkti.
tik labai norisi kažkam išsikalbėti,išsiverkti.

Jei nori, gali čia išpasakoti visą savo istoriją. Tada kažkaip ir save iš šalies pamatai, ir patarimų bei palaikymo sulauki. Taigi, susikaups ir pasipasakok. Arba labai gerai dienoraštį rašyti, ten gali verkti, keiktis, pykti, liūdėti ir... džiaugtis. Tikrai pamatysi save iš naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 03 05, 13:56)
Jei nori, gali čia išpasakoti visą savo istoriją. Tada kažkaip ir save iš šalies pamatai, ir patarimų bei palaikymo sulauki. Taigi, susikaups ir pasipasakok. Arba labai gerai dienoraštį rašyti, ten gali verkti, keiktis, pykti, liūdėti ir... džiaugtis. Tikrai pamatysi save iš naujo  4u.gif

tai,kad išliejus aš čia visą savo dūšią,bet va būna tokių dienų kaip ši,norisi verkti pasikalbėti,o nėra su kuo verysad.gif todėl ir rašau čia,kad nors su kuo pasikalbėti.

negaunu pirkti knygos "TIKROJI SVEIKAT PRASIDEDA GALVOJE"
GAL KAS NORS TURIT PASKOLINTI PASKAITYTI? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 05 kovo 2012 - 13:56
smėle, sutinku, kad yra laikas gedėjimui ir ne veltui gedulas metai, nes tai yra tas laikas, bet kai yra vartojami vaistai, fizioterapija ir vis tiek labai dazni tie verkimai, tai tikrai negerai.
Sidabrine lape, rasai, kad nebera taip, o as kiek paskaitau, tai kasdien verki verysad.gif Aisku, Tu pati matai ar kazkas keiciasi, bet kad po to nebutu uzdelsta.
Sakau is savo patirties. Irgi taip vaiksciojau ilgiausiai pas psichologe. Kol galu gale pati psichologe gavo velniu nuo daktaro, nes viskas uzsitese ir tada jau vaistai, vaistai, vaistai......Tiesiog nebekovoji, nebepajegi be vaistu eit is tos busenos.
Tai pagal mano patirti.
Atsakyti
na žiūrėsim kaip čia bus......
labai ačiū,kad pakementuojat ir patariat,kaip elgtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 05, 15:06)
na žiūrėsim kaip čia bus......
labai ačiū,kad pakementuojat ir patariat,kaip elgtis 4u.gif

man kaskart iseinant is psichologes atrode jau geriau. Deja....pradejau matyt, kad tikrai nera geriau, nes kasdien blioviau. Rezultate - nerimas, itampa, nemiga. Gal Tau ne taip, bet as manau, kad vaistu man anksciau reikejo. Nebutu viskas isivaziave iki tiek.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 05, 16:09)
man kaskart iseinant is psichologes atrode jau geriau. Deja....pradejau matyt, kad tikrai nera geriau, nes kasdien blioviau. Rezultate - nerimas, itampa, nemiga. Gal Tau ne taip, bet as manau, kad vaistu man anksciau reikejo. Nebutu viskas isivaziave iki tiek.

tai vat ir aš iš psichologės ar psichoterapeutės išeinu išsišiepus.....,gal dėl to klaidinga įvertinama mano būsena?
Nors aš pasakoju,kad man blogai rytais,blogai iš po savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 05, 16:30)
tai vat ir aš iš psichologės ar psichoterapeutės išeinu išsišiepus.....,gal dėl to klaidinga įvertinama mano būsena?
Nors aš pasakoju,kad man blogai rytais,blogai iš po savaitgalio.

o ten niekad neverki ?
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 05, 14:54)
tai,kad išliejus aš čia visą savo dūšią,bet va būna tokių dienų kaip ši,norisi verkti pasikalbėti,o nėra su kuo verysad.gif todėl ir rašau čia,kad nors su kuo pasikalbėti.

negaunu pirkti knygos "TIKROJI SVEIKAT PRASIDEDA GALVOJE"
GAL KAS NORS TURIT PASKOLINTI PASKAITYTI? g.gif

labas, ka tik skaiciau, bet ispudzio nepaliko. Kolkas geriausiai is tokio pobudzio knygu patiko "Galia" - va ji tai man nereali...
Atsakyti
sveikos, gal atsilieps kas nors kam yra paskirti patys silpniausi antidepresantai?
kaip jautetes pradejus juos vartoti?
ar pavyko mesti ar tik ejote prie stipresniu?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 05, 16:32)
o ten niekad neverki ?

pas psichologę vieną kartą verkiau be perstojo visą valandą.
Papildyta:
QUOTE(le papillon @ 2012 03 05, 17:14)
labas, ka tik skaiciau, bet ispudzio nepaliko. Kolkas geriausiai is tokio pobudzio knygu patiko "Galia" - va ji tai man nereali...

gal turit paskaityt? g.gif
Atsakyti
o sakykit jums sveikata nepradeda slubuot nuo tu blogu nuotaiku ? nes man pvz iskart per sveikata kerta nervingumas, ne tas tai tas doh.gif

Sidabrine Lape, o Pegaso knygyne ieskojot tos knygos? as tai pati neturiu, buvau pasiskolinus paskaityt, man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 05, 21:33)
o sakykit jums sveikata nepradeda slubuot nuo tu blogu nuotaiku ? nes man pvz iskart per sveikata kerta nervingumas, ne tas tai tas  doh.gif

Sidabrine Lape, o Pegaso knygyne ieskojot tos knygos? as tai pati neturiu, buvau pasiskolinus paskaityt, man patiko  ax.gif

ne kolkas su sveikata viskas gerai.tfu tfu tfu.........

jau perlekiau visus knygynus ,bet negavau.
Atsakyti