[quote=olgiuke81,2012 02 07, 12:08]
laba diena visiems,
noriu paklausti, ar man gali buti IS?
nuo rugsejo menesiu(turejau toki kaip priepoli nakti:kuno drebejimas, ar tai
Sveiki, simptomai, kuriuos išvardinote galimi ir IS, bet jie taip pat galimi ir dėl ataugų ar dėl bėdų su kraujagyslėmis. Šiaip, mes čia kalbam tik iš savo patirties, patyrimų ir tai, ką pačios sužinom besidomėdamos šia liga. Sakėt darytas MRT ir nėra pakitimų, žinoma, dėl IS atmetimo reikėtų atlikti juosmeninę punkciją. Kol kas eikit pas gydytoją dėl kaklo kraujagyslių, nesibaiminkit kol kas labai, nes jūsų jaučiami simptomai tikrai būdingi ne tik IS

Jeigu angiochirurgai neras problemų iš savo pusės, manau, tikrai būsit nusiųsta pas neurologus, o ten jau viskas bus aiškiau

O kol kas gal Jus palengvintų kokie plečiantys, pabandykit pasitarti su šeimos gydytoją, nesikankinkit. Sėkmės
Papildyta:
[quote=paszaga,2012 02 07, 10:41]
Laba diena visoms, reikalainga jusu pagalba
Jus visos taip arti susidurete su IS, kad prasau jusu konsultacijos, nes seimos gydytoja mano savijautoje problemu nemato.
Tas akių skausmas, vaizdo vertimasis galimas IS simptomas, bet, žinot, patys gydytojai nemažai laiko aiškinasi ar jaučiami simptomai būtent dėl tos ligos. Aš tai patarčiau kažkokiu būdu šeimos gydytojos prašyti siuntimo pas neurologą (šiaip, galima ir paprašyti, kad norite pasitikrinti, manau, tikrai turėtų siųsti), atliktų tyrimus, paskirtų ar tai kažkokių vitaminų, ar plečiančių. O kol kas pasistenkite pailsėti, nes tikrai, poilsio trūkumas gali labai stipriai paaštrinti blogą savijautą