Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

Trečia serija blink.gif Nu įdomu, ne tas žodis. Visą laiką prasėdėjau įsitempus spėliodama, kas bus toliau. Kiek mįslių uždavė, kas iš tikro tas gubernatorius ir kas jo galvoje dedasi, ir kas ten vyksta g.gif O dėl Daryl brolio taip ir maniau, kad jis dar gyvas.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2012 10 29, 18:08)
Trečia serija  blink.gif Nu įdomu, ne tas žodis. Visą laiką prasėdėjau įsitempus spėliodama, kas bus toliau. Kiek mįslių uždavė, kas iš tikro tas gubernatorius  ir kas jo galvoje dedasi, ir kas ten vyksta g.gif O dėl Daryl brolio taip ir maniau, kad jis dar gyvas.

o kur gauti ta trecia serija?
Atsakyti
http://www.filmai.in...-season-03.html
Atsakyti
Vau, tikrai gubernatorius su savo miesteliu suintrigavo blink.gif Jeigu su Rick suvestų jį (o taip tikriausiai ir bus g.gif), sezono vinis būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, čia dar labai nedaug atskleidė visko:D Jei pasuks nors kiek komikso istorija, tai bus vinis. Spekuliacijos vyksta, jog sekančiame epizode bus dvi mirtys, itin svarbios. Hmm g.gif Neaišku, kiek tai tiesa, nors rods antrajame sezone buvo irgi panašių "nutekinimų", kurie pasitvirtino.
Atsakyti
užkabino mane numirėliai smile.gif ,greit "prarijau" 1-2 sezonus. šiandien žiūrėjau 3 sezono 4 seriją. blyn,apsiverkiau...ir laukiu kitos savaitės
Atsakyti
Man kažkaip nepatiko tokie siužeto vingiai doh.gif Gaila to T-Dog, kam jį reikėjo žudyt, ir tą Carol doh.gif Kažkaip per daug jų praretino, prie senų aktorių įprasta, o nauji taip nelimpa. Su gubernatorium nieko įdomaus neparodė, o jis Andrea ir Michonne tikrai nežada išleist taip paprastai, manyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2012 11 06, 14:01)
Man kažkaip nepatiko tokie siužeto vingiai  doh.gif Gaila to T-Dog, kam jį reikėjo žudyt, ir tą Carol  doh.gif Kažkaip per daug jų praretino, prie senų aktorių įprasta, o nauji taip nelimpa. Su gubernatorium nieko įdomaus neparodė, o jis Andrea ir Michonne tikrai  nežada išleist taip paprastai, manyčiau  biggrin.gif

kad Carol gyva,Lori mire,o gal dar ir ne g.gif tikrai-galėtų šitaip neretint tas gubernatorius slidus tipas smile.gif

šiaip man labai trūksta Sheino,toks atstumiantis ir tuo pačiu traukiantis personažas buvo
Atsakyti
O man tai to Sheino visai netrūksta biggrin.gif O man atrodo, kad ir Lori gyva... berniukas manau jos nenušovė o tik šalia kur šovė, manau nesugebėjo ax.gif eis jos ieškoti, kad palaiduotų ir ras gyvą, nusilpusią g.gif sutvarkys pjūvį ir t.t. biggrin.gif nes juk buvo nuotraukų dėta pora, kur Lori su kūdikiu g.gif
O ten tas gubernatorius, jo slidus tipas, nepatinka man jis ir kažkaip nekabina, bet reikia kažko naujo ir įdėjo, manau su juo bus gerų dalykų, pvz atsisuks prieš jį broliukai susitikę ir nuvers biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 11 06, 15:22)
kad Carol gyva,Lori mire,o gal dar ir ne

Nu nežinau, aš vakar po vidurnakčio pradėjau žiūrėt, gal ko ir nesupratau biggrin.gif Bet šiaip tai rodė, kad kai rado zombius ėdančius žmogų, tai jau labai apgraužtas buvo ir neatpažinau, bet paskui parodė kaip Daryl tą šalį, kur Carol nešiojo, šalia rado g.gif Tai taip supratau, kad ten Carol. Bet dabar pagalvojau, kad gal jį ten tik pametė, kai pro T- Dog bėgo g.gif O bendrai, dėl Lori tikrai dar visaip gali būt biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kokia žiauri serija, tiek vaizdais, tiek emocijomis. Aš irgi vos ašaras nulaikiau, tokia jautri pabaiga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 06, 15:46)
O man tai to Sheino visai netrūksta biggrin.gif  O man atrodo, kad ir Lori gyva... berniukas manau jos nenušovė o tik šalia kur šovė, manau nesugebėjo ax.gif  eis jos ieškoti, kad palaiduotų ir ras gyvą, nusilpusią g.gif sutvarkys pjūvį ir t.t. biggrin.gif  nes juk buvo nuotraukų dėta pora, kur Lori su kūdikiu g.gif
O ten tas gubernatorius, jo slidus tipas, nepatinka man jis ir kažkaip nekabina, bet reikia kažko naujo ir įdėjo, manau su juo bus gerų dalykų, pvz atsisuks prieš jį broliukai susitikę ir nuvers biggrin.gif  biggrin.gif

man kažkaip patiko jis,toks tokiam pasauliui,kuris paliko po apokalipsės tiko. ir per jį toje grupėje kokios emocijos,išgyvenimai virė. dabar kažkaip tik išgyvenimas ir pakolkas neverda tokios emocijos rolleyes.gif
aš kažkaip irgi taip galvoju,nors realiai gyva negalėjo likt ji. nukraujavimas,po vidurius malėsi kol kūdikį ištraukė...o kur nuotraukos įdėtos buvo? aš šiandien pasiskaičiau FB diskusijas serialo puslapy ir daug kas rašo,kad tikrai ji mirė,nes atseit kažkur ir rašė,kad ta aktorė pasitraukė iš serialo g.gif
su broliukais ir gubernatorium turėtų kažkas būt g.gif .nes Merilą kažko taip nori šalia laikyt. vnž žaltys toks jis man biggrin.gif

QUOTE(Balanda @ 2012 11 06, 16:09)
Nu nežinau, aš vakar po vidurnakčio pradėjau žiūrėt, gal ko ir nesupratau  biggrin.gif Bet šiaip tai rodė, kad kai rado zombius ėdančius žmogų, tai jau labai apgraužtas buvo ir neatpažinau, bet paskui parodė kaip Daryl tą šalį, kur Carol nešiojo, šalia rado  g.gif Tai taip supratau, kad ten Carol. Bet dabar pagalvojau, kad gal jį ten tik pametė, kai pro T- Dog bėgo  g.gif O bendrai, dėl Lori tikrai dar visaip gali būt  biggrin.gif

aš galvoju,kad ten T-Dog'as buvo verysad.gif ,o šalį bėgdama pametė. man išvis keista,kad Carol taip ilgai "laiko". tokia blanki ji,tik šiaip,dėl skaičiaus

QUOTE(Inspiratative @ 2012 11 06, 17:02)
Oi, kokia žiauri serija, tiek vaizdais, tiek emocijomis. Aš irgi vos ašaras nulaikiau, tokia jautri pabaiga blush2.gif

tikrai,kad jautri buvo...
Papildyta:
įdomu,kas ten vartus atidarė ir zombius priviliojo? negi tie kiti kaliniai,ar ten vienas buvo? g.gif
Atsakyti