Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

Na, kaip vertinate "Bijokite vaikščiojančių negyvėlių"? Jau 4 serijos parodytos. Man tai visai įdomus serialas, kiekvienoje serijoje vis intriga atsiranda. Įdomu, kaip įvykiai toliau klostysis...
Atsakyti
man visai paitnka, pirmosios serijos tokios gal nuobodokos buvo, bet dabar įsivažiuoja, įtraukė thumbup.gif
Kada pradės patį Walking dead S6 rodyti? Spalio 11 d.?
Atsakyti
Man pirmos dvi buvo įdomios, o dabar trūksta veiksmo. Per daug susikoncentruota į tą vieną šeimyną, norėtųsi kad daugiau istorijų ir įvykių apimtų.
Atsakyti
Tikrai, įvykių šiame seriale mažai, tik nedideli epizodai tai šen, tai ten. Liko va jau paskutinė serija.... Įdomu, kas joje klostysis, kaip baigsis, nes, regis, bus ir II-as sezonas?

Dar įdomu, ar abu serialai daugiau kaip nors siejasi, nei vien tik tuo, kad pastarasis pasakoja, kaip prasidėjo ši zombių apokalipsė.. g.gif Gal kokie nors veikėjai iš vieno serialo pasirodo ir kitame? Ką nors žinote apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 23, 13:21)
Kada pradės patį Walking dead S6 rodyti?  Spalio 11 d.?

Pradės rodyti nuo spalio 12 d., per FOX. thumbup.gif

Na, o "Fear the walking dead" jau baigėsi. 1 sezonas. verysad.gif Kaip suprantu, išsigelbėjusieji visi kartu persikels į tamsiaodžio turtuolio jachtą? Tiksliau, bandys tą padaryti? O gal ir klystu. Gal jachtos savininkas norės vienas ten nukakti, o kiti kitas galimybes galvos... Įdomu. Teks laukti kito sezono, ne kitaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2015 10 07, 14:15)
Pradės rodyti nuo spalio 12 d., per FOX.  thumbup.gif

Na, o "Fear the walking dead" jau baigėsi. 1 sezonas.  verysad.gif Kaip suprantu, išsigelbėjusieji visi kartu persikels į tamsiaodžio turtuolio jachtą? Tiksliau, bandys tą padaryti? O gal ir klystu. Gal jachtos savininkas norės vienas ten nukakti, o kiti kitas galimybes galvos... Įdomu. Teks laukti kito sezono, ne kitaip.  ax.gif

ar idomus naujasis serijalas? ivertinimas ziuriu geras jo
Atsakyti
Man ir mano vyrui naujasis serialas nieko gero schmoll.gif Iš nuobodulio net užmigdavau bežiūrėdama biggrin.gif Nera net ko lyginti su "Walking dead".
Atsakyti
Pažiūrėjau vakar pirmąją Walking dead 6 sezono seriją - labai nuobodi buvo, vyras užmigo bežiūrėdamas biggrin.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patiko žiūrėti tiek vieno serialo, tiek kito - iš eilės po kelias serijas. Tada tarsi ir veiksmo daugiau, ir intriga išlaikoma ir tęsiama labiau. Na, vakarykštė naujo sezono 1 serija tikrai ištempta, bet kas bus toliau gi vis tiek norisi sužinoti, ar ne? mirksiukas.gif

Kaži, o kiek šito naujojo sezono viso serijų yra?
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2015 10 13, 09:15)
Kaži, o kiek šito naujojo sezono viso serijų yra?

16
Atsakyti
Kaip jums 3 serija? Kaip manot, tikrai zuvo Glenas ar visgi issigelbes? Uzsienio forumuose visokiu pasvarstymu prisiskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 10 26, 22:10)
Kaip jums 3 serija? Kaip manot, tikrai zuvo Glenas ar visgi issigelbes? Uzsienio forumuose visokiu pasvarstymu prisiskaiciau.

kaip jis galėjo išsigelbėt, kai žarnas ištraukė???????????????????? amen jam new_russian.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti