Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

QUOTE(Balanda @ 2016 10 28, 13:00)
Bet po visko visgi vėl įdomu, o kaip jie dabar gyvens tokie palaužti.

dabar visą sezoną kurs planus atkeršyti. Bus ilgi pokalbiai ir grįžimai į praeitį.
Šiaip tai man visai nesuprantama, kodėl juos aplamai paliko? Kadangi jie tiek prikiaulino anai gaujai, tiek jų narių nutvojo, logiškai turėjo juos visus pribaigt.
O dar įdomu, ar iki galo serialo liks nors vienas veikėjas, veikęs ten nuo pradžių?
Atsakyti
Tikiuosi, kad pagrindas nebus planai ir praeitis unsure.gif O paliko, manau, dėl to, kad gauja didelė, jiems reikia daug vergų-aprūpintojų, kad galėtų sočiai gyvent.Juk esami, kiek ten jie turi, vis tiek po truputį mažėja, tai numirėliai suvalgo, tai dar kas. Du pavojingiausius kovotojus nužudė, trečią įkalino, o Riką paliko kaip grupės sielą, bet visiškai palaužtą, nepavojingai atrodantį. Šiaip tikiuosi, kad Rikas išgyvens iki paskutinės serijos, nes jis pagrindinis, be jo serialas prarastų visą savo charakterį ir savitumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 28 spalio 2016 - 19:42
Aš kaip suprantu, tai dar viena gauja atsiranda, kur vadovauja negras su tigru ir vadina save karalium. Pas juos Morganas su Kerol patenka. 2 serijoj apie juos turi rodyt.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 10 28, 21:03)
Aš kaip suprantu, tai dar viena gauja atsiranda, kur vadovauja negras su tigru ir vadina save karalium.

aha, ten irgi pagerintas veikėjas. O gal jie viena chebra? Ten karalius, o čia jo dešinioji ranka tvarkai palaikyti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 10 28, 22:46)
aha, ten irgi pagerintas veikėjas. O gal jie viena chebra? Ten karalius, o čia jo dešinioji ranka tvarkai palaikyti?

Man pirma mintis buvo šovus, kad gal padės kovot prieš Negan'a?! Nors šiame seriale jokio nuspėjamumo nėra, tai sunku pasakyti kas bus.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 10 28, 22:03)
Aš kaip suprantu, tai dar viena gauja atsiranda, kur vadovauja negras su tigru ir vadina save karalium. Pas juos Morganas su Kerol patenka. 2 serijoj apie juos turi rodyt.

Tokius tekstus reikia geltonai rašyt, aš visai nenorėjau sužinot, ką rodys 2 serijoj doh.gif
Atsakyti
Geriausia išeitis butu išsikraustyti I kitą valstiją, kuo toliau nuo Negano ir nevergauti tokiam despotui!Juk Amerika tokia didžiulė.Žinau,kad visur nesaugu ir tų gaujų visur yra,bet rizikuočiau ir bėgčiau kol dar savų visų neišžudė tas beprotis
Atsakyti
Kokios mintys apie tolimesne serialo eiga?
Pakolkas atrodo, kad visos bendruomenes turetu susivienyti ir kovoti kartu pries Nigano gauja. Nors kurejai megsta nustebinti, tad daznai buna kitaip, nei isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
o man sis naujasis sezonas darosi nuobodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 11 29, 06:35)
kolkas man labai patinka. Ir pagrindine istorija, ir visos salutines, ir visos gyvenvietes..ir super, kad ne vien tik apie Negan ar Rick rodo, nes uzknistu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
nelabai supratau, ką tos dvi moteros ruošiasi daryt vakarykštės serijos pabaigoje g.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2016 11 29, 07:35)
Pakolkas atrodo, kad visos bendruomenes turetu susivienyti ir kovoti kartu pries Nigano gauja.

visi sukils ir bus revoliucija smile.gif
Šiaip nelabai suprantu, kiek tos Nigano gaujos aplamai yra ir kokį perimetrą anie kontroliuoja. Tas karaliukas su didele kate su jais lyg ir nepažįstamas?
Ir dar man vis įdomu - kada visiems baigsis benzinas? g.gif Jau kiek metų šita pliatstva vyksta, degalų nieks į kolonėles neužveža, o važinėja ir važinėja visi, kas netingi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 11 29, 14:23)
nelabai supratau, ką tos dvi moteros ruošiasi daryt vakarykštės serijos pabaigoje g.gif
Papildyta:
visi sukils ir bus revoliucija smile.gif
Šiaip nelabai suprantu, kiek tos Nigano gaujos aplamai yra ir kokį perimetrą anie kontroliuoja. Tas karaliukas su didele kate su jais lyg ir nepažįstamas?
Ir dar man vis įdomu - kada visiems baigsis benzinas? g.gif Jau kiek metų šita pliatstva vyksta, degalų nieks į kolonėles neužveža, o važinėja ir važinėja visi, kas netingi.

taigi tas karaliukas kiaules maitino negyveliais, o mesa siunte Neganui biggrin.gif
Atsakyti