Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

Antra kartaBearpraw tikrai nepirkciau ir Jums nepatariu, nes uzkulnis po keliu kartu nusidevejo, atrodo lyg ilgiausiai aveciau, o vat biciules ugsai po visos ziemos atrodo labai gerai, tad ta didesne kaina isties nera is pirsto lauzta smile.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2011 11 05, 19:34)
Noreciau paklausti apie tuos Bearpaw, kuom jie prastesni uz UGG ir EMU ?

Atsakyti
Laba diena,

kalbant apie kokybę - pati turiu UGG ir EMU, tai EMU nepirkčiau antrą kartą net ir su tokiu kainos skirtumu (pas mane EMU su vilna - gal dėl to su jais ir šalta būna, ir karšta, ir jie man tokie šleivoki atrodo, ko nepasakyčiau apie prieš keturis ar penkis metus pirktus UGG).

Dukrai esu nupirkusi EMU, kai vaikui vienam sezonui bus neblogai, manau, sūnui pernai pirkau Aussie Dog, tai lyginant su EMU daug geriau man jie atrodo, kokybiškiau, nešiojo jau pernai, atrodo puikiai šiemet, ir jam labai patiko, patogūs matyt, nes noriai audavosi.

Žodžiu mano asmeniniais pastebėjaimais UGG lyderis, EMU neatitinka kainos kokybės santykis paal mane, AussieDog ir Bearpaw verti savos kainos ir verti dėmesio (tarkime sūnaus batukus pirkau už 16$, mamai Bearpaw už 39$).

Atsakyti
as irgi pernai pirkau Emu, siemet juos ismeciau ir pirkau Ugg.
Emu daugiau nepirkciau, kainuoja irgi daug, geriau dar siek tiek prisideti ir pirkti Ugg.
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2011 11 06, 18:48)
as irgi pernai pirkau Emu, siemet juos ismeciau ir pirkau Ugg.
Emu daugiau nepirkciau, kainuoja irgi daug, geriau dar siek tiek prisideti ir pirkti Ugg.

O kalbate apie emu su vilna ar kailiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jemaime @ 2011 11 06, 20:45)
O kalbate apie emu su vilna ar kailiu?  4u.gif

vilna
Atsakyti
O lyginant emu stinger - su kailiu, ir ugg su kailiu, ar didelis skirtumas kokybeje?
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2011 11 06, 12:34)
Antra kartaBearpraw  tikrai nepirkciau ir Jums nepatariu, nes uzkulnis po keliu kartu nusidevejo, atrodo lyg ilgiausiai aveciau, o vat biciules ugsai po visos ziemos atrodo labai gerai, tad ta didesne kaina isties nera is pirsto lauzta smile.gif

O man Bearpaw puikus batai, visa praeita ziema isvaiksciojau, o batai kaip nauji. Uzkulnis tvirtas, jokiu nusidevejimo zymiu. Turiu UGG klasikinius, tai jie man nuo Bearpaw skiriasi tik tuom, kad pati oda minkstesne. O patogumo patogus abeji. Bearpaw tikrai puikus kainos/kokybes santykis, o UGG sakyciau kaina neadekvati kaip uz kailinius kaliosus, na bet dziaugiuosi vienodai ir tais, ir anais.
O va EMU man nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 08 lapkričio 2011 - 10:01
as irgi esu labai patenkinta Bearpaw, nei uzkulnis nusitryne, issinesiojo, nei dar kas pasidare, tikrai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakša @ 2011 11 08, 18:04)
Sakykit,o kaip su dydžiais? Ar atitinka pagal cm? Kokį pirkt.... kad būtų tip top,ar puse dydžio mažesnius,nenoriu kad tabaluotų koja bate,mano dydis 38 tai imt 7,5 ar 8  unsure.gif ? Ačiū už atsakymus  4u.gif

Dydziais ko? Ugg, Emu, Bearpaw?
QUOTE(kaina @ 2011 11 08, 19:03)
Klausimas "ne i tema"  blush2.gif O orginaliu UGG batuku pado rastas gali buti keliu variantu ?Ar pas visus vienodas.O gal priklauso nuo senesnio ar naujesnio leidimo? Aciu  smile.gif

Gali buti keliu variantu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 08, 19:30)
Dydziais ko? Ugg, Emu, Bearpaw?

Gali buti keliu variantu.

Ugg blush2.gif
Atsakyti
Priklauso nuo modelio, as su 25cm peda imciau 7 dydi Classic, 8 dydi visu kitu modeliu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 08, 19:53)
Priklauso nuo modelio, as su 25cm peda imciau 7 dydi Classic, 8 dydi visu kitu modeliu.

Modelis toks http://www.6pm.com/u...on-orchid-bloom
beja,čia originalai? unsure.gif
Atsakyti