Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

Laba 4u.gif
atsiprasau iskart, jei pasikartosiu su klausimu turbut jau buvo minimas sitoj temoj, bet labai tingiu verst puslapiukus blush2.gif UGG greenfield ir UGG kenly dydziai atitinka? ar padidinti? idomu ar su 39 koja tilpciau i 8?? koja 25cm su trupuciu... Gal kas turit tuos batukus ir galit patart? beje esu girdejus, kad butent kazkuriu aulas platokas..
is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada: 05 vasario 2012 - 13:38
Sveikos, noriu paklausti o is kur daugiausia siunciates ugg, as ju labai noriu bet niekada nesisiunciau per tarpininkes todel sakau gal patarsit populiariausius ugg psl 4u.gif
Atsakyti
6pm.com, fleecefootwear.com, davidz.com, amazon.com.
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2012 02 05, 14:37)
Laba  4u.gif
atsiprasau iskart, jei pasikartosiu su klausimu turbut jau buvo minimas sitoj temoj, bet labai tingiu verst puslapiukus  blush2.gif  UGG greenfield ir UGG kenly dydziai atitinka? ar padidinti? idomu ar su 39 koja tilpciau i 8?? koja 25cm su trupuciu... Gal kas turit tuos batukus ir galit patart? beje esu girdejus, kad butent kazkuriu aulas platokas..
is anksto dekoju uz atsakymus  4u.gif

Greenfield aulas platus ir jei esat zemauge sunkiai paeit galit nes labai ilgi smile.gif o kenly su 27 cm peda pirko us10.. as dabar su 25 cm peda draugei pirkau us8 ziuresim ar tiks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 vasario 2012 - 14:56
Gal kas uzmatet UGG Kenly US7 modeliuka? Niekur neberandu, kai susiruosiau pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 05, 15:56)
Greenfield aulas platus ir jei esat zemauge sunkiai paeit galit nes labai ilgi smile.gif o kenly su 27 cm peda pirko us10.. as dabar su 25 cm peda draugei pirkau us8 ziuresim ar tiks wink.gif

Gerai, kad perskaičiau g.gif aš žemaūgė (160cm), tai, vadinasi, man Greenfield netiktų. Nes dar ir trumpakojė esu
Ačiū, spygliz, už patarimus 4u.gif
Atsakyti
radau foto internete smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 vasario 2012 - 16:07
QUOTE(linamog @ 2012 02 04, 21:25)
As Broome turiu 8 su 25cm peda, jau apgula ja sciulniai.

O kaip tie batukai, silti? Minksta oda? Labai man jau jie grazus nuo senai, bet baisu rizikuoti, pirkti, nes jei netiks kur deti? Jau vienus UGG bandziau parduoti, be sansu, siunciau atgal, bet jie is UK buvo, tai visa laime. Su USA butu blogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 05, 16:08)
O kaip tie batukai, silti? Minksta oda? Labai man jau jie grazus nuo senai, bet baisu rizikuoti, pirkti, nes jei netiks kur deti? Jau vienus UGG bandziau parduoti, be sansu, siunciau atgal, bet jie is UK buvo, tai visa laime. Su USA butu blogiau smile.gif
Taip, silti. Judant koja silta, nejudant pradeda vesti, bet man taip su visais batais buna. Oda nera minkstute, tokia is standesniu. Manau, pritaikyta ziemai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 05, 17:32)
Taip, silti. Judant koja silta, nejudant pradeda vesti, bet man taip su visais batais buna. Oda nera minkstute, tokia is standesniu. Manau, pritaikyta ziemai.

O irgi visam bate kailis?
Atsakyti
Taip, visam bate, ir issiimantis vidpadis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 05, 17:32)

Jo, man irgi tas pats. Man ir su tais dideliais UGG'ais koja sala jei nejudu smile.gif
Atsakyti