Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 47 tema

QUOTE(Zavaza @ 2011 10 25, 09:39)
Uoj kaip smagu - sveikinu smile.gif Metai gana trumpai, aš taip manau... Gal nebuvo labai didelio "kreivumo"?

Ačiū smile.gif Oi, buvo ir dantys kreivi ir sąkandis blogas..prognozavo iki dviejų metų, bet dantys pasirodė labai paslankūs, todėl gavosi tik metai laiko bigsmile.gif

QUOTE(blaze @ 2011 10 25, 11:58)
aš vkr buvau vizite

Tai jau gali būti, kad sekantį vizitą nuims? bigsmile.gif

QUOTE(Mildutė @ 2011 10 25, 13:35)
Labas  blush2.gif
Sukeliau savo dantis i albuma, pagaliau  blush2.gif

Nu labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Laimme @ 2011 10 25, 15:40)
Sveikos,

As irgi po vizito, pateike man gydytoja siandien gydymo plana, tai manes optimistiskai nenuteike. Istikro nezinau net ka daryti, papasokosiu, pasakykit kaip jums visa tai pasirodys.
Zodziu pas mane du protiniai apacioj yra retinuoti (neisdyge) guli gulsciai kaule, o virsuje vienas protinis jau israutas seniau, o kitas nepilnai isdyges ir nefunkcionalus, tad ortodonte sako, kad reikia visus tris dantis protinius pasalinti, nes jie man ateityje gali problemu padaryti. Toliau del breketu, sako jeigu dediesi vidinius, sako dekis geriau ir virsuj ir apacioj, nes as norejau virsuj vidinius, o apacioj metaliukus, sako kiek ji turi tokiu misriu pacientu, tai taip komplikuotas gydymas buna, sako isivaizduok viena koja vezime,kita masinoj, sunku laviruoti...po to man apacioj priekiniai yra pasvire kiek i prieki ir sako, kad tokius dantukus parodontoze megsta, todel reikia juos statmenai daryt, tam reikia paslifuot dantuku emali t.y. kad tarpukai atsirastu ten 0,2mm, o virsutiniam zandikaulyje reikia stumti atgal dantis,kad viskas atsistotu i savo vietas, tai tam reikia mikroimplantu dvieju, kad kai vienus stums, kiti nesistumtu kartu. Baisus man tiek mikroimplantai, kai parode i kaula kazkaip isigrezia, kaip varztai kokie  doh.gif gal kuri turit?
rode mano ta diagnostini modeli padaryta, tai sake esu dantis nusigremzusi naktim,nusivalgiusi sako jeigu dabar jau tokie yra, tai kas ateityje bus.
Istikro net nezinau, baisu pagalvoti kiek man visa tai kainuos....  fear.gif

Labai daug nepatarsiu, bet aš tavo vietoje dėčiausi paprastus breketus, na, kad ir keramikinius, kad būtų paprastesnis gydymas. O kas dėl mikroimplantų, tai turi juos Flegma, jeigu neklystu g.gif čia ji galėtų daugiau pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 24, 22:50)
Vieno kaina tai cia tik breketu, bet uz tokia kaina tai jau bus keramika, safyriniai ar beligaturiai.

norit pasakyt kad dar kaskart einant reiks moket? blink.gif
jatus tai kiek atseina tas visas malonumas jei reik nesiot 1,5-5-2 metus?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 25, 07:31)
as visada jus (tave) prisimenu ir galvoju nu ir as noriu ruzavu, bet kai bus tiesesni dantys...

Prašau į mane - tu 4u.gif smile.gif .

Dėl breketų kainos - tai girdėjau, kad brangesni (beligatūr) yra geresni, bet kuo - nzn. smile.gif nelabai gilinausi, bet kažkada mačiau u tubėj video, kuriame orto sako, kad tai geriausi breketai, su kuriais dirbo kažkada, dėl ypatingos konstrukcijos. smile.gif rodė, kad paspaudžia su kabliuku ir jis atsidaro ar pan. (breketas), tuo tarpu kiti - ne.
Manau, kad jeigu nėra pinigų gerai ir metalas smile.gif. Pavyzdžiui aš, labai norėjau viso lanko safyrų, bet kaina buvo didesnė 500-600 litų, o ir apačioj norėčiau bent 6 safyrų, bet teks imti visą metalą, nes ir taip kaina nemaža smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Emperatriz @ 2011 10 25, 16:21)
norit pasakyt kad dar kaskart einant reiks moket?  blink.gif
jatus tai kiek atseina tas visas malonumas jei reik nesiot 1,5-5-2 metus?

Sunku pasakyti smile.gif . Pigiausiu ir lengviausiu (gydymo) atveju, manau, nuo 4500 litų su viskuo. O iki kiek, tai nežinau... Nebent mane gali kas papildyti, jog visa suma kažkam buvo dar mažesnė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 25, 15:08)
Labai daug nepatarsiu, bet aš tavo vietoje dėčiausi paprastus breketus, na, kad ir keramikinius, kad būtų paprastesnis gydymas. O kas dėl mikroimplantų, tai turi juos Flegma, jeigu neklystu  g.gif  čia ji galėtų daugiau pakomentuoti.

Tai va pradedu gal mastyti apie safyrinius su metalu, po 6 dantukus ant kiekvieno lanko safyrinius, o likusius metala. Kiek mokejo tos kurios turi tokius variantus idomu? Nes man kai pasake jog vidiniai 8tukstanciai abieju lanku kainuos, tai negera pasidare, plius dar tie implantai ir operacijos doh.gif Butu gerai, kad atsilieptu ta mergina kuri turi mikroimplanta 4u.gif

Nors dabar skaitau, kad safyriniai tinka labiau toms kuriu dantys yra baltuciai kaip sniegas, tada safyriniai nesimato, o jeigu ne tokie balti, tai geriau keramika g.gif ar tai tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 25 spalio 2011 - 16:01
Laba visoms! smile.gif

Tiuosi priimsite ir mane i savo buri. Tiesinuosi dantis jau nuo vasaros, o su breketais (apacioje ir virsuje ant 4 dantu) esu apie savaite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2011 10 25, 12:50)
Sveikutes  smile.gif  turbut ir as jau greitai jungsiuos i Jusu gretas  rolleyes.gif  tik vis dar neapsisprendziu- baugina kaina - 5000lt, po 2500lt zandikauliui -mastau ar ne per brangu  sad.gif    gal kas pigiau dedates? Ar visur tokios kainos?

na man uz tokia kaina sake beligaturiniai ax.gif bet man Damusiene sake,kad beligaturiniai kai didesnes problemos buna,kadangi pas mane sakandis geras,tai sake man neapsimoka net ju detis smile.gif del kainos tai cia tik breketu kaina beligaturiniu tokia,bet juk galima ir pigesnius detis,tik man rodos ilgesnis nesiojimo laikas kaip as suprantu tu pigesniu butu,jeigu dideles problemos.taip supratau is gydytojos smile.gif as tarkim dejaus virsuj keramika visa lanka,apacia bus geleziniai,tai man viskas kainuos sake apie 5500kazkur,jau su vizitais,cia plius minus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puzzleee104 @ 2011 10 25, 16:51)
Laba visoms! smile.gif

Tiuosi priimsite ir mane i savo buri. Tiesinuosi dantis jau nuo vasaros, o su breketais (apacioje ir virsuje ant 4 dantu) esu apie savaite. smile.gif

O tai kaip cia tik ant 4 dantu breketai ? smile.gif nemacius dar tokiu dalykeliu smile.gif

Del beligaturiu tai ir man ortodonte sake,kad jie geresni kai yra sunki situacija, va puseserei jei det paprastus reiketu raut danti o jei beligaturinius tai nereik raut. O jei nelabai yra pinigeliu tai gerai ir paprasti.
Tada kaina viso gydymo butu apie 5000lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 25 spalio 2011 - 16:14
smile.gif dėl safyro ir dantų baltumo yra tiesos. Mano pažįstama nešioja safyrą (dantys labai balti) - jų praktiškai nesimato jai. Mano atveju jie tikrai matosi biggrin.gif .

Panikės, kiek mokat už abiejų žandikaulių paveržimą? smile.gif
Atsakyti
Vasara apie 2 men. nesiojau toki aparata sakandziui taisyti. dabar pries savaite uzdejo breketus apacioje, o senesni aparata paliko, o virsuje 4 dantis istiesins tada priklijuos ir sonuose. virsuj nuo iltiniu iki galiniu eina storos vielos, o apacioje gale ziedai ir lankelis is vidaus, tai pilna burna metalo kai dar breketus sudejo;D
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 25, 18:04)
na man uz tokia kaina sake beligaturiniai ax.gif bet man Damusiene sake,kad beligaturiniai kai didesnes problemos buna,kadangi pas mane sakandis geras,tai sake man neapsimoka net ju detis smile.gif del kainos tai cia tik breketu kaina beligaturiniu tokia,bet juk galima ir pigesnius detis,tik man rodos ilgesnis nesiojimo laikas kaip as suprantu tu pigesniu butu,jeigu dideles problemos.taip supratau is gydytojos smile.gif as tarkim dejaus virsuj keramika visa lanka,apacia bus geleziniai,tai man viskas kainuos sake apie 5500kazkur,jau su vizitais,cia plius minus 4u.gif

Mano atvėju atseit irgi geriausi būtų buvę beligatūriniai, bet jie buvo brangiausi, o beto ir metaliniai, tai kažkaip apsisprendžiau keramiką dėtis ax.gif Ir nesigailiu, kad nesidėjau damon, nes mano nuomone viskas puikiai ir greitai susitvarkė ir su paprastais breketais smile.gif man pilna suma su viskuo gavos apie 4900lt.

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 25, 18:17)
Panikės, kiek mokat už abiejų žandikaulių paveržimą? smile.gif

Kai man abiejų žandikaulių lankus keisdavo, tai mokėdavau 240lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 25, 17:17)
Mano atvėju atseit irgi geriausi būtų buvę beligatūriniai, bet jie buvo brangiausi, o beto ir metaliniai, tai kažkaip apsisprendžiau keramiką dėtis  ax.gif Ir nesigailiu, kad nesidėjau damon, nes mano nuomone viskas puikiai ir greitai susitvarkė ir su paprastais breketais smile.gif man pilna suma su viskuo gavos apie 4900lt.

tai gal ir man pigiau gausis g.gif nes man kai skaiciavo ant lapuko tai uz gelezinius virsuj ir apacicoj paskaiciavo mazdaug 4700 su viskuom,bet as kai virsuj keramika visa sumasciau tai plius 600 dar paskaiciavau,tai gaunasi 5300 ax.gif tikiuosi ir man maziau bus biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit imanoma tik su breketais pataisyti netaisyklinga sakandi? jei taip tai su kokiais? ar dar butina operacijo po dantu tiesinimo breketais? (apatinis žandikaulis pasislinkes atgal sad.gif)
Atsakyti