Labas rytas visoms
Vakar buvau vizite ir jau trečią vizitą iš eilės pakeitė tik grandinėles tarpams apačioj uždaryt ir gumutes apie breketus
dar sakė, jog nieko nedarys kol viršuje neužsitrauks ištraukto šeštuko tarpas
o jis taip lėtai juda, turbūt todėl vakar dar gavau toj pusėj elastiką nešiot tai gal aktyviau viskas vyks
labai tikiuosi
viso vizitas kainavo 50 pinigų
Vakar buvau vizite ir jau trečią vizitą iš eilės pakeitė tik grandinėles tarpams apačioj uždaryt ir gumutes apie breketus
sveikutes,oho kiek daug priraset
as jau po protinio rovimo
zinokit taip bijojau,,drebejau,net kede judejo
bet jauciu jei kada dar gyvenime be protiniu reiks rautis dantis tai tik pas J.Venceviciute
gydytoja tiesiog pasaka,nuramina,padrasina,kuo svelniau viska daro,zodziu nereali
o dantis koks buvo mano
su saknim kaip kabliukas,nors nuotraukoj to nesimate.bet issirove gan greitai,tik va kai praejo uzsaldymas tai skausme skausmeli....nakti negalejau miegot
net burnos normaliai atidaryt negaliu
QUOTE(blaze @ 2011 11 09, 16:42)
Pas Dalia nemanau, kad papulčiau
na kol kas bandysim su sava tvarkytis, tikiuosi sutvarkys kaip reikia, o jei lb jau nesigaus galbūt bandysiu tartis, kad pasikonsultuotų su kitom gydytojom kaip čia greičiau mano problemą išspręsti 
O gal galima pas Dalią į Kauną važinėti
Kaži kiek laiko užtrunka centrus sutvarkyti, nes man jų net nepradeda tvarkyti... Arba suvienodinti dantų ilgius, nes irgi nedaro... Net neužsimena... Aišku ir pati kalta, kad per vizitą nutyliu
Vis nepadarau foto
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 11 10, 00:04)
Sveiki, o sunku papulti pas Dalią iš VIC?
Ir kokios ten kainos, nes nėra kainininko
Bent aš nerandu...
Ir kokios ten kainos, nes nėra kainininko
Pasiskan\mbink į kliniką, bet šiaip būdavo kad vos ne po pusmetį reikdavo laukti norint pas ją pakliūti, gal pasikeitė situacija, nežinau
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 10, 11:09)
Kaži kiek laiko užtrunka centrus sutvarkyti, nes man jų net nepradeda tvarkyti... Arba suvienodinti dantų ilgius, nes irgi nedaro... Net neužsimena... Aišku ir pati kalta, kad per vizitą nutyliu
pas mane per porą savaiči0ų jau apsitvarkė, dbr kai kabinu ant iltinio, tai nežinau ar kas vyksta, ale turėtų. Bet sakau man greitai pajudėjo jie
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 10, 13:35)
O kai aš dėjausi, išvis pas ją nerašė 
O šiaip jei skambinsies, informuok kokia situacija dabar, +Burbulė+
O šiaip jei skambinsies, informuok kokia situacija dabar, +Burbulė+
Būtinai parašysiu, kai sužinosiu.
Kaip suprantu, ji iš tų gerųjų
Tai va, užrašė mane pas gyd. Dalę sausio 11 d. VIC'e.
Geros eilės, sakyčiau.
Įdomu, po kiek laiko uždeda breketus nuo pirmo vizito, jei nereikia nieko papildomai daryti (taisyti dantų ir pan.)?
Ačiū.
Geros eilės, sakyčiau.
Įdomu, po kiek laiko uždeda breketus nuo pirmo vizito, jei nereikia nieko papildomai daryti (taisyti dantų ir pan.)?
Ačiū.
QUOTE(blaze @ 2011 11 09, 14:28)
... pasak Dalios viskas čia yra sutvarkoma
Taip kad pradėjau pavydėti visoms, kas pas ją lankosi 
Paskaiciau ir taip smagu pasidare, kad as pas Dalia lankaus. Nors neabejojau nei kiek ja pasirinkdama, bet tavo zodziai tik dar patvirtina mano pasirinkima.
Aš jau beveik menuo su virsutiniais breketais. Kol kas kazkokio akivaizdaus pasikeitimo nematau, iskyrus apsilyginusia dantu apatine linija. Labai pikta is pradziu buvo, kad mano issisoves iltinukas net nebando listi i vidu, bet kai jau matau besitiesinancia dantu linija darosi smagiau laukti kitu pokyciu
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 11 10, 14:55)
Geros eilės, sakyčiau.
Ačiū.
Geros eilės, sakyčiau.
Ačiū.
As tai i Kauna vazineju. Po konsultacijos uzrase dejimui po 1,5 mėn. Ilgokai.. ciut sulaukiau
Ingabag, o ką pirmo vizito metu darė?
Kodėl važiuoji pas ją į Kauną?
Kodėl važiuoji pas ją į Kauną?
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 11 10, 15:55)
Geros eilės, sakyčiau.
Ačiū.
Geros eilės, sakyčiau.
Ačiū.
Man pas kitą gydytoją, kuri beja taip pat dirba su Dalia, uždėjo po mėnesio maždaug
Kokius,mergelikes, sepetukus naudojat tarpdanciam/tarp breketu valinet?