Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 47 tema

QUOTE(Laimme @ 2011 11 21, 20:17)
Dekui uz palaikyma  4u.gif megstu su atsarga ziureti, ir palengvint sau dalia jeigu imanoma smile.gif nors manau, kad viskas istveriama ir praeina. Jus tai saunuoles, tiek jau laiko atlaiket wink.gif
Tai matyt to vasko ir man prikraus pilnas kisenes po breketu sudejimo biggrin.gif

man abu zandikaulius dejo atskirai... virsaus is vis skaityk nejauciau, apacia kai buvo gerokai kreiva, jauciau, bet istveriama...
vasko vienos dezutes net nepradejau...
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 11 21, 19:08)
Tai lauksme atsiliepimu!
Vasko ma davi ten kur breketus dejau. Nepanaudojau. Galima i naturalu biciu vaska naudot.

man irgi vasko kol kas su virsutiniais neprireike ax.gif bet dar laukai apacia +kiek cia skaiciau,metaliniai labiau drasko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 21, 20:30)
man irgi vasko kol kas su virsutiniais neprireike ax.gif bet dar laukai apacia +kiek cia skaiciau,metaliniai labiau drasko g.gif

pas mane metalas, bet to draskymo... nu buvo, bet nedaug...
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 21, 20:30)

Ma abu zandikaulius is kart pakausti. Virsuj- keramika, apacioj- gelzis. I nieka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 21, 19:45)
pas mane metalas, bet to draskymo... nu buvo, bet nedaug...

QUOTE(Flegma @ 2011 11 21, 19:45)
Ma abu zandikaulius is kart pakausti. Virsuj- keramika, apacioj- gelzis. I nieka. ax.gif

ziurekit gal ir man nieko bus rolleyes.gif ax.gif tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 11 21, 20:45)

gal noretum sukurt sekancia tema?
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 21, 20:46)
ziurekit gal ir man nieko bus rolleyes.gif  ax.gif tikiuosi biggrin.gif

Bun, ka biski patrin, bet "snuki uzdarau"- patyliu vakare i per nakti- ryte vel viskas tvarkoj. ax.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 21, 20:48)
gal noretum sukurt sekancia tema?

Aciu uz pasiulyma, bet gal kita syk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 21, 19:05)
Beje kur to vasko ar silikono nusipirkti?iskart noriu apsiginkluoti amunicija visa smile.gif nes ziuriu visoms cia nubraizo. Nimesilio jau trys pakuciai guli vaistinelej.

Mes su sūnumi dėjomės beveik kartu, mėnesio skirtumu, ėmė vieną dėžutę abiems ir panaudojom vos vieną mm kampuko. Nuskausminamųjų praktiškai nevartojom, ypač tokių stiprių kaip Nimesil smile.gif
Atsakyti
Greit prisistato kas kursit tema, nes sedesit ryt be temos kol vakare nesukursiu naujos...
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 11 21, 19:36)
Kas čia buvo? Nenuslėpsi dabar laugh.gif

Siaip atejau padainuot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 21, 20:58)
Mes su sūnumi dėjomės beveik kartu, mėnesio skirtumu, ėmė vieną dėžutę abiems ir panaudojom vos vieną mm kampuko. Nuskausminamųjų praktiškai nevartojom,  ypač tokių stiprių kaip Nimesil smile.gif

Ai nusimato dar triju protiniu operacijos, tai manau tas Nimesilis neprapuls smile.gif o del vasko, jeigu jau taip prireiks ir jo neturesiu, tai kokia kramtoske panaudosiu smile.gif tik idomu kas ja sukramtys, kai paciai dantys bus skaudus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 21, 21:20)
Siaip atejau padainuot?  lotuliukas.gif

Grait rasai kas i kaip!
Atsakyti