Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 47 tema

QUOTE(Baronė @ 2011 10 26, 20:35)
Joo, vielukę paklijavo, tik prigąsdino, kad kieto nekąsčiau, ir šiaip jei lūžtų tai tuoj pat ateiti ax.gif Viskas būtų gerai tik anas dvi dienas per savaitę tedirba pas mus, o jei pataikys kai daktaro nebus rolleyes.gif Pagalvojau dabar, joo, jaučiu nebeturiu ko veikti kaip bijoti  lotuliukas.gif

Manau, ka per kelias dienas neissiklaipytu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 10 26, 20:35)
Joo, vielukę paklijavo, tik prigąsdino, kad kieto nekąsčiau, ir šiaip jei lūžtų tai tuoj pat ateiti ax.gif Viskas būtų gerai tik anas dvi dienas per savaitę tedirba pas mus, o jei pataikys kai daktaro nebus rolleyes.gif Pagalvojau dabar, joo, jaučiu nebeturiu ko veikti kaip bijoti  lotuliukas.gif

Man per pirmus metus gal 3 kartus buvo atsiklijavus. Bet dabar jau gerai viskas.Sake ortodonte, kad pirmi 3metai.labai svarbus retenzijai todel reik labai atsargiai.
O dantukai graziai net labai sulyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 26, 20:40)
Man per pirmus metus gal 3 kartus buvo atsiklijavus. Bet dabar jau gerai viskas.Sake ortodonte, kad pirmi 3metai.labai svarbus retenzijai todel reik labai atsargiai.
O dantukai graziai net labai sulyginti smile.gif

Man tą vielutę kažkaip nelabai lygiai palei dantukus paklijavo, nu ji pasikraipius taip, kažin kokią funkciją ji atlieka, taip supratau kad sutvirtina bet lanku nelaiko jei pasikraipius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 26 spalio 2011 - 19:45
QUOTE(Baronė @ 2011 10 26, 20:43)
Man tą vielutę kažkaip nelabai lygiai palei dantukus paklijavo, nu ji pasikraipius taip, kažin kokią funkciją ji atlieka, taip supratau kad sutvirtina bet lanku nelaiko jei pasikraipius  g.gif

Na ji nera ideliai tiesiai priklijuota, bet pagal dantuko forma. Kiek as suprantu tai ji prilaiko dantukus lanke. Bet dar ir pliu splokstele laiko smile.gif

Vakar sutikau pazystama kuriai breketus nueme pries gerus 5metus. O vaizdelis tragiskas... Dantys kreivi sleivi....
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 26, 20:46)
Na ji nera ideliai tiesiai priklijuota, bet pagal dantuko forma. Kiek as suprantu tai ji prilaiko dantukus lanke. Bet dar ir pliu splokstele laiko smile.gif

Vakar sutikau pazystama kuriai breketus nueme pries gerus 5metus. O vaizdelis tragiskas... Dantys kreivi sleivi....

Ogo, kai pagalvoju, keturi metai su apkaustais, o jei paskui išsikreivins vėl ohmy.gif Nes mano tai smarkiai kreivi buvo, sulipę vienas ant kito tai tikrai didelė tikimybė kad norės grįžti doh.gif
Na bet tikėkimės kad bus gerai, nėr čia ko nuo pirmos dienos pergyventi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 10 26, 20:48)
Ogo, kai pagalvoju, keturi metai su apkaustais, o jei paskui išsikreivins vėl  ohmy.gif Nes mano tai smarkiai kreivi buvo, sulipę vienas ant kito tai tikrai didelė tikimybė kad norės grįžti doh.gif
Na bet tikėkimės kad bus gerai, nėr čia ko nuo pirmos dienos pergyventi  irnesakyk.gif

As kiek turiu draugiu kurios nesiojo breketus po 3-4metus, tai tom efektas laikosi net be ploksteliu, o tiems kam kreivus istiesino per pora metu, kazkaip krypsta.... Nezin gal tai tik sutapimas, bet jau isvedziau tokia draugiu statistika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 26, 20:50)
As kiek turiu draugiu kurios nesiojo breketus po 3-4metus, tai tom efektas laikosi net be ploksteliu, o tiems kam kreivus istiesino per pora metu, kazkaip krypsta.... Nezin gal tai tik sutapimas, bet jau isvedziau tokia draugiu statistika smile.gif

Nu va man daktaras irgi sakydavo kad negalima greitai, reikia labai pamažu, negerai jei greitai g.gif Man priekinius reikėjo atgal atitraukti ir per smarkiai paveržė vienu metu, tie labai greitai palinko vidun, tai paskui gerus pusę metų, o gal net ir ilgiau atlenkinėjo atgal g.gif
Žiūrėsim, vis užsuksiu pas jus pasidalinti kaip einasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 26 spalio 2011 - 19:55
QUOTE(Flegma @ 2011 10 26, 16:10)
Pasaka kada reik nesiot. O ko tu ju bijai?

nzn,atrodo bais nepatogus dalykas jie,o dar ir estetiskai nekaip atrodo,todel ir bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 26, 21:14)
nzn,atrodo bais nepatogus dalykas jie,o dar ir estetiskai nekaip atrodo,todel ir bijau biggrin.gif

Nieka te baisaus su jais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 10 26, 20:26)
Dedu foto, bet kaip sakiau ko gero aš nemoku fotkinti, nes nuotraukoje dantukai atrodo kreivi, realybėj jie gražiai stovi lanku, na tik pakraščiukai apskilinėję ax.gif Idealu nėra bet aš patenkinta  wub.gif

Man atrodo viskas čia gražu, tikrai tiesūs dantukai thumbup.gif

QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 26, 20:46)

va va pas mane tas pats su aplinkiniais, tai įdomu nuo ko čia priklauso tas visas atsistatymas g.gif galbūt tikrai ilgiau nešiojant dantys pripranta prie naujų padėčių ir mažiau vaikšto paskui, bet iš tiesų turbūt niekas tiksliai ir nežino..
Atsakyti
sau_lu_te Aciu uz namukus 4u.gif
Atsakyti
Barone,kad tikrai lygus tie dantukai atrodo ax.gif sveikinu po tiek laiko atsikracius breketu biggrin.gif as tai turbut isproteciau tiek laiko juos nesiojant..bet gal po kiek laiko daugiau apsipranti ax.gif
o man vel per nakti galvojant iskilo toks klausimas biggrin.gif kur jus perkat tarpdanciu siula ta spec breketam?nes as neturiu ir baisiai man jo truksta,nes buna prilenda i tarpukus maistas o iskrapstyt labai sunku su sepeteliais doh.gif
Atsakyti