QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:40)
O i kokia puse norit keisti?
Bytte, tu teisi, as irgi jei sudelioju savo gimineje, randu tokiu pavyzdziu. Bet man idomu vat tavo atveju, tu sakei kazkada tikrai buvai Clear winter, dabar nezinai

I ka gali pasikeisti, sakykim naturaliai, Clear winter? Zinai kokiu zinomu vyresnio amziaus atstovu, idomu paieskoti
aš tai dirbtinai kažkiek buvau tokia. Nes dažiau plaukus pora tonų tamsiau, be to balinau odą, visai nesidegindavau
O va mano mama pagal foto turėjo būt natūraliai clear winter. Ji visai juodais plaukais, be to akys žalios su ryškiai geltona rainele...
O dabar va žiūriu į ją ir niekaip nesuprantu kokios splavos jai tinka...
gal ir su manim panašiai

na ir kur šiaušt toms nusenusioms winterėms? nes aš kažkada žiųrėjau tų senų winter atstovių nuotraukas... upasi bože... geriau jau į soft summer perbėgt, kaip Barbara Straizand
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 10, 15:15)
Šiaip kol kas neplanuoju keistis, šiaip domiuosi. o gal ir ateity pravers

kadangi mano plaukai tamsiai rudi, tai keisti įmanoma tik į vieną pusę, ty. šviesinti. o ir šiaip mano plaukų natūrali spalva buvo vidutinė šviesesnė ruda. tai ir įdomu kas buvau su tokiais plaukais, kas būčiau, jei sušviesinčiau juos iki natūralios spalvos. na ir blondiniškai (bet čia teoriškiems pamastymams, kažkaip abejoju kad labai šviesūs man galėtų tikt).
Mano manymu, kadangi deep winter šaltas potipis, tai į soft... berots kažkokią žvaigždę mačiau... nepamenu... bet į šiltą potipį tikrai nemigruosit... į vasarą kažkiek kontrastą sumažinus galit pereit, bet kontrastą reikia gan sumažint, o kadangi deep potipis nėra ryškiai šaltas, tai matyt į soft papulsit. Čia tik mano pamąstymai. Kartais žmogus gali labai migruot... o kartais natūralus spalvinis tipas tik ir taškas, net nežinau nuo ko tai priklauso...