QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 11:21)
... tai man tas juodas kudlotas perukas daro ją išblyškusę per daug, ryškiai per tamsus. O pamakiažinta ir su rudais man visai like jin

, ne įdealiai, bet nieko tragiško labai nematau... beja tas pasakymas negyva tikriausiai tikęs, nes aš apie save ryžą fotografijose taip pagalvojau - kad atrodau kaip lavonas atšalęs
Aha man su light nepasisekė

, labai daug pastangų nuiminėjant spalvą ir dedant kitą, norimą rezultatą išlaikydavau 1/2 dienas, paskui ryžumas lysdavo... o kiek tamsesni pilki visai ne į temą buvo, be to kažkaip ir veidas nekaip atrodė dingus kontrastui

tokia išplaukus madmuazelė ne viso proto veido išraiška gavausi

Vat man tai visai nėra kur migruot, tik sedėt savo cool summer tipaže, ir džiaugtis tuom ką mama su tėčiu davė
O man su juodais tais gražesnė lyginant tarpusavyje.. bet su ryžais taip ne tragiškai, o simpatiškai visai taip pat..
Man dauguma rudų iš tų vidutinių/šviesių atspalvių pakankamai greitai ima lysti ryžumas..

o su šviesinimu nežinau, nes blondine teišbūdavau labai trumpai, kad niekas nespėdavo išlysti..

maksimaliai du mėnesius esu išbuvusi ir tai vasarą, tai nuo natūralaus šviesėjimo neišlysdavau ryža, o tada vėl šmurkštelėdavau į tamsumą

nelipdavo man tie blondiniški plaukai nei vizualiai, nei kažkaip psichologiškai.. gal atspalvio neradau. O jokie pilki plaukai man negražu
Shana, kas čia per pravardės?