Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 11:55)
Tiktų man mėlyni plaukai ir ką  cool.gif

siaip ne jums taikiau, tiesiog pamaciau moters foto su skara ir prisiminiau foje daina melyni plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 10:58)
siaip ne jums taikiau, tiesiog pamaciau moters foto su skara ir prisiminiau foje daina melyni plaukai smile.gif

A Jūs koks tipas? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 12:00)
A Jūs koks tipas?  tongue.gif

soft summer smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 11:09)
soft summer smile.gif

Vasara ruke biggrin.gif

O apie melynus plaukus, as esu turejau, juodai melsvus, ir dar laikinas melsvas sruogeles buvau imetus ax.gif prasom cia nesitycioti va biggrin.gif
Atsakyti
tep tep, su skara jau pamakiažinta, o be skaros nuprausta biggrin.gif
čia jos daugiau foto... tai man tas juodas kudlotas perukas daro ją išblyškusę per daug, ryškiai per tamsus. O pamakiažinta ir su rudais man visai like jin blush2.gif , ne įdealiai, bet nieko tragiško labai nematau... beja tas pasakymas negyva tikriausiai tikęs, nes aš apie save ryžą fotografijose taip pagalvojau - kad atrodau kaip lavonas atšalęs lotuliukas.gif

Aha man su light nepasisekė verysad.gif , labai daug pastangų nuiminėjant spalvą ir dedant kitą, norimą rezultatą išlaikydavau 1/2 dienas, paskui ryžumas lysdavo... o kiek tamsesni pilki visai ne į temą buvo, be to kažkaip ir veidas nekaip atrodė dingus kontrastui g.gif tokia išplaukus madmuazelė ne viso proto veido išraiška gavausi lotuliukas.gif Vat man tai visai nėra kur migruot, tik sedėt savo cool summer tipaže, ir džiaugtis tuom ką mama su tėčiu davė cool.gif

Aš turėjau grynai mėlynus plaukus blush2.gif ... oi labai patikau sau rolleyes.gif tik bjaurybės plaunasi labai greit. Čia kai buvau blondinė eksperimentavau... kol plaukai šukuose pradėjo likt, ir teko ežiuku kirptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 12:12)
Vasara ruke biggrin.gif

och na kazkas naujo ax.gif , kurgi dingo pelesiai ir kerpes biggrin.gif

su ryzais plaukais ji man ir numakiazinta violetine smile.gif ir atrodo kaip tikra pablukusi baba Valia, tie juodi plaukai man prideda kazkokio jaunatviskumo jai, nors sutikciau, kad kazko truksta iki idealaus varianto smile.gif

neturiu nieko pries ryzus plaukus, man paciai ju norisi ir patinka, bet velgi retai sutinku nusiryzinusiu geru variantu, gatvej matau daugiau nevykusius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 vasario 2012 - 11:31
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 11:21)
, bet nieko tragiško labai nematau...

be to kažkaip ir veidas nekaip atrodė dingus kontrastui  g.gif 

drinks_cheers.gif

As apie ta pati - jei turi kontrastingumo, negalima persidazyt ir jo visiskai mazint, nes rezultatas gaunasi blogesnis, nei bandant isokti i didesni kontrasta, IMHO g.gif

QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 11:22)
och na kazkas naujo ax.gif , kurgi dingo pelesiai ir kerpes biggrin.gif

tongue.gif Asei sita...romantiskiau sugalvojau biggrin.gif
Is tikro taigi visai fainas tipas, ziurekit kiek zvalgzduciu is jo yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 11:21)
... tai man tas juodas kudlotas perukas daro ją išblyškusę per daug, ryškiai per tamsus. O pamakiažinta ir su rudais man visai like jin blush2.gif , ne įdealiai, bet nieko tragiško labai nematau... beja tas pasakymas negyva tikriausiai tikęs, nes aš apie save ryžą fotografijose taip pagalvojau - kad atrodau kaip lavonas atšalęs  lotuliukas.gif

Aha man su light nepasisekė  verysad.gif , labai daug pastangų nuiminėjant spalvą ir dedant kitą, norimą rezultatą išlaikydavau 1/2 dienas, paskui ryžumas lysdavo... o kiek tamsesni pilki visai ne į temą buvo, be to kažkaip ir veidas nekaip atrodė dingus kontrastui  g.gif  tokia išplaukus madmuazelė ne viso proto veido išraiška gavausi  lotuliukas.gif Vat man tai visai nėra kur migruot, tik sedėt savo cool summer tipaže, ir džiaugtis tuom ką mama su tėčiu davė cool.gif

O man su juodais tais gražesnė lyginant tarpusavyje.. bet su ryžais taip ne tragiškai, o simpatiškai visai taip pat.. 4u.gif
Man dauguma rudų iš tų vidutinių/šviesių atspalvių pakankamai greitai ima lysti ryžumas.. unsure.gif o su šviesinimu nežinau, nes blondine teišbūdavau labai trumpai, kad niekas nespėdavo išlysti.. hihihi.gif maksimaliai du mėnesius esu išbuvusi ir tai vasarą, tai nuo natūralaus šviesėjimo neišlysdavau ryža, o tada vėl šmurkštelėdavau į tamsumą lotuliukas.gif nelipdavo man tie blondiniški plaukai nei vizualiai, nei kažkaip psichologiškai.. gal atspalvio neradau. O jokie pilki plaukai man negražu schmoll.gif

Shana, kas čia per pravardės? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai patinka apipelėjusi soft summer paletė blush2.gif 9vien ko vertas mėlynasis pelėsis tongue.gif ) tose lentelėse spalvos tikrai kažkokios ne fontanai atrodo, bet rūbai tokių spalvų man gražu... įdomu aš galėčiau pereit į soft summer g.gif bent kokios pensijos sulaukus... ar kaip baba Valia turėsiu tamsint savo žilus plaukus... nepatogu gi, ataugę matysis baisiai g.gif prisidažiau jau per savo gyvenimą karsta.gif
Atsakyti
Aš blondine negaliu būti psichologiškai, nelimpa man kažkas.. bet pamačiusi light summer paletę atidžiau visai susidomėjau.. lotuliukas.gif

Nu kodėl, reikia juk tik dažniau dažyti senatvėje. Labai daug žmonių juk ir šiaip kardinaliai žaidžia ir itin dažnai slepia ataugančias ryškias šaknis rolleyes.gif
Atsakyti
soft summer groožiai:
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 11:38)

Shana, kas čia per pravardės?  lotuliukas.gif

Nu tai jus galit buti kietos, o kitos negali biggrin.gif

Sau irgi sugalvojau (t.y. nusiplagiatinau is Byttes) - nenusakomos temparaturos ir kilmes chameleoninis tipas biggrin.gif
Zodziu gavosi geriausiai - puse metu studijavau sita moksla, kad galiausiai nustatyti, kad es esu nenustatomas tipas doh.gif tongue.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 11:42)
Man tai patinka apipelėjusi soft summer paletė  blush2.gif
įdomu aš galėčiau pereit į soft summer  g.gif  bent kokios pensijos sulaukus... ar kaip baba Valia turėsiu tamsint savo žilus plaukus...

Man irgi patinka, pati palete kai ziuri, neispudinga, bet pavyzdziu aprangos superiniu yra smile.gif
Zinok manau, kad gal galerum, nes Softai buna padidinto kontrasto, akis irgi labai nekliudytu, tik plaukus reiktu labai apgalvoti g.gif
Atsakyti