Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 19:04)
Manau si taisykle gan bendra, na gal butu ismimciu, bet kol kas nemaciau g.gif

Barbara Streizend, Merlyn Monroe... ta pati Jennifer Aniston...
Manau čia ne tik nuo spalvų ir turimo kontrasto prikluaso... kažkiek gal nuo bruožų g.gif ...mano akys kiek per arti ir nosytė kiek per trumpa (pagal aukso pjūvio kauke), o šviesus plaukai "panaikina" ribą veido kontūro, susidaro toks didesnio veido bendras įspūdis... kai pas mane ir taip šonuose "per daug", tai akys atrodo dar arčiau, nosis dar mažesnė... kaip ir akys... o jos irgi nelabai didelės. Manau kad būtent dėl to man netiko šviesus plaukai.
Tuo tarpu Barbaros Straizend sprendimas nusišviesint IMHO labai teisingas. Nes jos nosis žiauriai išryškėdavo prie didelio kontrasto... vietoj veido buvo tik nosis matoma. Panašiai man ir su Aniston... nors spalviškai man ji tokia gražesnė su tamsiais plaukais, bet dailesnė atrodo su softiniais.
Merlyn Monro kiek kitas atvejis... ji buvo nespalvoto kino žveigždė, dėjo akcenta tamsioms akims... dargi ne buvo labai šviesios odos... gavo tokį paveikslo baltą rėmelį, kuris įrėmino taisyklingas proporcijas (na ji pasitobulino jas skalpeliu, bet ... atitiko aukso pjūvio kaukę)
žodžiu kiekvienai savaip... Man kažkaip atrodo kad Babi* netiktų sumažintas kontrastas spalviškai g.gif , nebesimatytų visų niuansų... be to gali būt, kad smulkūs bruožai paskęstu tiesiog dideliam blyne... nors gal tamsios ir gan ne mažos akys ištemtų padėtį... bet gali būt kad jos tik mažesnės ir pilkesnės atrodys... iš kitos pusės, gali būt kad jai šviesesni plaukai būtų puiki priemonė veidui "paplatinti"... nes jis kiek siaurokas. Nepabandžius nesužinosi 4u.gif čia mes galim pliurpt kiek tik norim, realiai juk visi tie visažistai pasisodina prieš veidrodį, delioja rankomis kažką, mintyse pripiešia vieną ar kitą, bando įsivaizduot... ir tai ne visada būna vykęs variantas. O čia mes "ekspertai" tokie... žmogaus nematę blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Imetu tokia biski nevykusia foto, gal pavyks izvelgti kokiam tipui priklausytu tokia plauku spalva?Kaip manot?(naturali, nedazyta)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 29 vasario 2012 - 08:57
dėl blondinės netikimo nesutiksiu... nikaip... spalviškai man ji gražesnė su šviesiais plaukais blush2.gif
user posted image
nerealiai nušpakliuota...
o čia arba nerealiai irgi nušpakliuota, arba ji ne vasara:
user posted image
ir kur jūs matėt kad taip vasaroms geltonas auksas tiktų?
user posted image
Papildyta:
taip plaukai tokios kokybės foto gali atrodyt: žiemų, rudenėlių, vasarų... retais atvejais gali netyčia ir pavasaris koks tamsiaplaukis atsirast (čia tai labiau išimtis būtų... bet gali)
Atsakyti
user posted image
čia žiauriai patiko kaip atrodo... bet neįsivaizduoju kkiam tipui toks tipažas priskirtinas g.gif ... oda neutrali, akys nežinau... man pavasarinės, plaukai ryškiai softiniai... nu bet gražu... kadangi kadras iš filmo, įdomu realiai įmanomas toks reikalas g.gif tokia sakyčiau clear winter su softiniais plaukais lotuliukas.gif
user posted image
čia kažkoks projektas buvo... minimaliai makiažo ir be fotošopo... pasirašiusių ne mažai ten
čia ji man spalviškai labai primena Angelina
user posted image
user posted image
vėl nupaparacinta
user posted image
ir faktas kad ne žiema biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
kokių minčių g.gif
man ją norisi į soft'ą dėt g.gif , bet:
user posted image
nei su viena spalva ji taip puikiai neatrodė... net ir su makiažu.
tiesa pasak osinkų ši spalva universali g.gif ... nes ten siuvosi naujamečiui viena vasara, kita pavasaris (pavasari ganėtina tamsiaplaukė, tokia kaip soft summer ir didžioji dauguma lietuvaičių...) ir abi atrodė nuostabiai
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 09:30)
[
čia žiauriai patiko kaip atrodo... bet neįsivaizduoju kkiam tipui toks tipažas priskirtinas g.gif ... oda neutrali, akys nežinau... man pavasarinės, plaukai ryškiai softiniai... nu bet gražu... kadangi kadras iš filmo, įdomu realiai įmanomas toks reikalas  g.gif tokia sakyčiau clear winter su softiniais plaukais lotuliukas.gif

Man ir idomu tokius tipus nagrineti, kur nera is pirmo zvilgsnio aisku, kas tokia, nes tada ner apie ka diskutuoti biggrin.gif
Zinok mana pagal ta foto, kur eina su rubu pakabom, jei ten tikrai naturalus (kaip teigia paparacai ir panasu man irgi) tai softine labai. Angelina irgi siaip Softui priskiria, nors labai diskutuotina, bes dazniausiai.
Akys nesakyciau, kad pavasarines, saltai su gysluke silumos ryskios...
Faktas kad i Cool ar beveik i Ziemos ivaizdi man isipaiso tikrai graziai bigsmile.gif
Yra fotosesija, kur ruduo is jos visai graziai padarytas, ir zinok harmoningai atrodo g.gif
Atsakyti
Tik nesutinku, kad ji su sviesiais geriau atrodo, praranda kazkoki cinkeli budama blonde g.gif Ten kur su labai sviesiais, antakiai irgi kazkaip nenaturaliai pasviesinti lyg... g.gif
http://delta-nik.com...a-town-country/
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Olivijos eksperimentai
http://modagid.ru/articles/575

Siaip idomu
http://www.doctorvla...-fotografiyami/

Papildyta:
Aina, as ir tokios foto nieko spresti nesiimu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
žiema tai man nikaip schmoll.gif ... žiūrėk kokį šešėlį meta šalta žalia jai... sakyčiau aš geriau atrodyčiau g.gif , o su skaisčiai raudona mano akimis tik soft summer atstovės padoriai atrodo (visos trys šimtą kart analizuotos, yra su tokia raudona raudonu kilimu praplaukusios, visos gerai žiūrėjosi, kiek ten makiažo pagalba nežinau, kaip ir šiuo atveju)
user posted image
gaila kad nėra niekur jos su tokios spalvos rūbais
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 10:18)
žiema tai man nikaip schmoll.gif ...

]gaila kad nėra niekur jos su tokios spalvos rūbais[/url]

Ziema ir man nea, nors ptipazistu, kad tam tikrose fotosesijose su paruosimu gaunasi neblogai ir beeeveik zieminiam ivaizdyje, platus jos diapozonas.
Tu itari pavasari? unsure.gif Per daug softine pavasariui
As visgi manau kad ji toks specifinis neutralusis Softas, is prigimties, greiciausiai g.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Įdomu kodėl ji vyresnė atrodo su idealiai tinkančia pilka cool vasarėliėms? A... aš atvirkščiai atrodau jaunesnė su tokiomis pilkomis... dar pradžioje kai susidomėjau spalviniais tipais irgi fotografavausi... tai merginos pažymėjo kad "šviežesnė", akys mėlynesnės, oda skaistesnė... nepalyginamai geriau... nerealiai gerai... tokie va buvo komentarai... o čia... akys pilkos ir tiek... negerai taip.
cacao spalva jai nekaip schmoll.gif
...man toks jausmas kad ją šaltina, ir su šviesiais plaukais ji pobaisiai atrodo dėl šalto lūpdažio... užtai įtarimas kyla kad ji ne vasara... užstrigo pavadinimas... pavasaris irgi... su tokiais lūpdažais brrr ... lyg ir plaukai iškart atrodo kad kalti. Jei prisiminsiu įdėsiu.
Akys pas ją clear... spring arba winter... jokio skirtumo. Būtent šaltos su kruopelyte šilumos. Dėl to clear spring paletė tokia sakyčiau šaltoka... jų net oranžinė su didesne doze raudonos, tokia artima koraliniai... kai atsispauzdinau ant fotopopieriais kiek net nustebau... bendras įspūdis toks... ne šiltas visai.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 10:30)

...man toks jausmas kad ją šaltina, ir su šviesiais plaukais ji pobaisiai atrodo dėl šalto lūpdažio... užtai įtarimas kyla kad ji ne vasara... užstrigo pavadinimas... pavasaris irgi... su tokiais lūpdažais brrr ... lyg ir plaukai iškart atrodo kad kalti. Jei prisiminsiu įdėsiu.
Akys pas ją clear... spring arba winter... jokio skirtumo. Būtent šaltos su kruopelyte šilumos. Dėl to clear spring paletė tokia sakyčiau šaltoka... jų net oranžinė su didesne doze raudonos, tokia artima koraliniai... kai atsispauzdinau ant fotopopieriais kiek net nustebau... bendras įspūdis toks... ne šiltas visai.

user posted image
user posted image
cia blondine be lupdazio salto, ir atrodo nea, siaip blondine ji kazkaip ... nu nea, bent ne tokia sviesi..
Ir su Softinem spalvom neblogai ziurisi, tokio efekto pavasaris duoti neturetu...gal...
Pala, bet pas mane akys saltos su kruopelyte silumos unsure.gif kaip cia daba g.gif
Atsakyti
panašiai mirksiukas.gif ...neveltui donstop sakė - vaikystėje į pavasarį panaši biggrin.gif
clear spring atstovės:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
šitą Jacqueline Bisset ypač verta pasianalizuoti
o čia iš osinkos... blush2.gif
user posted image
user posted image
...dar prisiminus Merlyn Monroe:
user posted image
čia didelė