QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 19:04)
Manau si taisykle gan bendra, na gal butu ismimciu, bet kol kas nemaciau
Barbara Streizend, Merlyn Monroe... ta pati Jennifer Aniston...
Manau čia ne tik nuo spalvų ir turimo kontrasto prikluaso... kažkiek gal nuo bruožų

...mano akys kiek per arti ir nosytė kiek per trumpa (pagal aukso pjūvio kauke), o šviesus plaukai "panaikina" ribą veido kontūro, susidaro toks didesnio veido bendras įspūdis... kai pas mane ir taip šonuose "per daug", tai akys atrodo dar arčiau, nosis dar mažesnė... kaip ir akys... o jos irgi nelabai didelės. Manau kad būtent dėl to man netiko šviesus plaukai.
Tuo tarpu Barbaros Straizend sprendimas nusišviesint IMHO labai teisingas. Nes jos nosis žiauriai išryškėdavo prie didelio kontrasto... vietoj veido buvo tik nosis matoma. Panašiai man ir su Aniston... nors spalviškai man ji tokia gražesnė su tamsiais plaukais, bet dailesnė atrodo su softiniais.
Merlyn Monro kiek kitas atvejis... ji buvo nespalvoto kino žveigždė, dėjo akcenta tamsioms akims... dargi ne buvo labai šviesios odos... gavo tokį paveikslo baltą rėmelį, kuris įrėmino taisyklingas proporcijas (na ji pasitobulino jas skalpeliu, bet ... atitiko aukso pjūvio kaukę)
žodžiu kiekvienai savaip... Man kažkaip atrodo kad Babi* netiktų sumažintas kontrastas spalviškai

, nebesimatytų visų niuansų... be to gali būt, kad smulkūs bruožai paskęstu tiesiog dideliam blyne... nors gal tamsios ir gan ne mažos akys ištemtų padėtį... bet gali būt kad jos tik mažesnės ir pilkesnės atrodys... iš kitos pusės, gali būt kad jai šviesesni plaukai būtų puiki priemonė veidui "paplatinti"... nes jis kiek siaurokas. Nepabandžius nesužinosi

čia mes galim pliurpt kiek tik norim, realiai juk visi tie visažistai pasisodina prieš veidrodį, delioja rankomis kažką, mintyse pripiešia vieną ar kitą, bando įsivaizduot... ir tai ne visada būna vykęs variantas. O čia mes "ekspertai" tokie... žmogaus nematę