Suknelė? Sijonas? Kelnės?
Padėkit ir vėl apsispręsti - vakarėlis vyro darbe. Kuo pasiūlytumėt apsirengti? Išsipustyti labai neketinu, bet ir su džinsais nenoriu eit...
QUOTE(melynesne @ 2011 11 03, 17:46)
Visad atrodo puosniau, net paprasta
As dabar apziurineju ir kreipiu demesi i tipa, spalvu parinkima, suderinima. Na pradejau ziureti kitaip
Turiu tokią šviesiai pilką... Paprasta... Mažu kas ką užmatėt kapsulėse - aksesuarai kokie, pėdkelnės? Oi....Sunku tom moterom
QUOTE(Perfect @ 2011 11 03, 18:04)
Turiu tokią šviesiai pilką... Paprasta... Mažu kas ką užmatėt kapsulėse - aksesuarai kokie, pėdkelnės? Oi....Sunku tom moterom 
Jus koks tipas priminkit?
Light vasara - šviesi, šviesių akių.... Pilka ir violetinė jau brrrr....
QUOTE(Perfect @ 2011 11 03, 18:13)
Niekaip nerandu, kazkada buvo kazkas idejes su tokia blyskiai rozine, labai graziai ziurejosi

panasia, kaip cia rankinukas

QUOTE(dontstop @ 2011 11 03, 16:52)
Vilna, pusvilnė, aš žiūriu, kad vilnos sudėty būtų minimum 50 %
Medvilnė, linas, šilkas.
Viskozė - vienintelis sintetinis pluoštas savo savybėmis prilygstantis natūraliems pluoštams.
Medvilnė, linas, šilkas.
Viskozė - vienintelis sintetinis pluoštas savo savybėmis prilygstantis natūraliems pluoštams.
Dar klausimas visoms dėl sudėčių, kas yra mohair?
QUOTE(Shana @ 2011 11 03, 17:02)
O nepastebejot, kad kai pradejot dometis sita tema, kitaip ziurit i zmones, kitaip vertinat apranga, kreipiat demesi i kitus dalykus
?
Aš vis žiūriu į žmones ir svarstau, kokiam tipui jie galėtų priklausyti, ar tinka jiems tų drabužių, kuriuos dėvi, spalvos
QUOTE(bytte @ 2011 11 03, 17:21)
H tipas kai trumpas, neryškiai išreikštas liemuo, plonos kojos ir rankos, pečiai atitinka klubus...
I tipas kai ilgos ir plonos rankos bei kojos, nėra nei klubų, nei dar kokių išsikišimų, dėl to neryškiai išreikštas liemuo. Dažniausiai visos manekenės būna šio tipo...
I tipas kai ilgos ir plonos rankos bei kojos, nėra nei klubų, nei dar kokių išsikišimų, dėl to neryškiai išreikštas liemuo. Dažniausiai visos manekenės būna šio tipo...
Matyt aš H tipas. Ačiū už paasiškinimą
QUOTE(melynesne @ 2011 11 03, 18:46)
Dar pasivadensiu 
rodos, esu soft summer, bet sakau gal dar turiu polinkį į spring ar autumn tipą
skaičiau, gali būti tokių variacijų.
Po deginimosi išryškėja strazdanos, oda veido lyg ir šalta, kūno šilta
Ar vasaros gali turėti strazdanų?
Ir dėl figūros tipo
pagal kaulų struktūra būčiau panašesnė į apverstą trikampį (V), nes pečiai platūs, kažkas panašaus su klubais, bet svorio numetus, rodos klubai kiek siauresni. Svoris tik ant šlaunų kaupiasi (5kg ant apačios, o,5kg ant viršaus). Tai tokia dviprasmybė, kaip ir visa kūda, realiai atrodo V tipas, pagal kaulus. Bet jei pagal apimtis, kiek priaugus svorio-panašiau į 8 formos kriaušę
liemuo ir rankos ilgos, beje, liemuo ryškiai išreikštas. tik krūtinė nedidelė
Ir dėl figūros tipo
QUOTE(Etama @ 2011 11 03, 19:37)
Dar pasivadensiu 
skaičiau, gali būti tokių variacijų.
Ar vasaros gali turėti strazdanų?
Aš vasara ir turiu strazdanų (tiek žiemą, tiek vasarą). Kiek pamenu vasaros (o gal tik soft summer) yra giminingos su rudeniu, todėl ir panašumų juose yra (taip manau aš, bet aš čia tik naujokė
QUOTE(Shana @ 2011 11 03, 19:25)
Niekaip nerandu, kazkada buvo kazkas idejes su tokia blyskiai rozine, labai graziai ziurejosi

Jėzusmarija kokios gražios spalvos
QUOTE(Babi* @ 2011 11 03, 19:31)
Mocheris - ožkos plaukas, iš esmės vilna
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2011 11 03, 19:37)
Visi tipai gali turėti strazdanų