QUOTE(Gendre @ 2011 11 07, 18:53)
Del juodos pritariu, nes ir man tai viena megriamiausiu spalvu, bet pas mane nedaugiau30% rubu yra juodos spalvos
Man kg labai matosi ant pilvo
Tai ir nereiškia, kad turi būti vien juoda, bet tikrai juodos spalvos kiekviena turėtų turėti, kad ir mažiau. Kad mėgstu juodą ir ji tinka prie visko, bei puošia, tai nereiškia, kad rengiuosi vien juodai, vasaros spintoje juodi gal kokie tik 10-15% rūbų, žiemos jau kiek daugiau, bet kažin ar vistiek bent 40% siektų
QUOTE(manjana @ 2011 11 07, 19:38)
Įdedu dar dvi didesnes foto, gal bus lengviau įžiūrėti

Su šilta rausva ir su šalta.
Aha, labai graži. Sakyčiau bronzos spalva?
Žinoma, aš dar daug nesuprantu apie šiltas/šaltas, tipus ir tinkamas spalvas, nors kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad dažnai klysta tie tipai ir jų paletės. Bet norėčiau pasakyti savo asmeninę nuomonę, kad iš šių dviejų spalvų man gražiau atrodote su ta ryškesne rausva

Taip pat, kaip būdama visiška ne profė tipų nustatyme ir dar neapsisprendusi dėl savo, kažkodėl man pirmas įspūdis, kad Jūs pavasaris pagal aprašymus ir nuotraukas
O man ši spalva tokia į plytų panašoka

bet į bronzą
QUOTE(solo @ 2011 11 08, 10:09)
Skaitnėjaus vakar apie džinsus, neva prie jų nelabai reikia derinti. Dažniausiai nešioju tamsaus mėlynumo vos garintus džinsus. Bet man atrodo, kad net imant dvi kitas spalvas - alyvinę ir pilką (kurios dera tarpusavy) su džinsais pasipjauna, ar klystu
Mėgstu kardiganus, ilgus megztinius, bet su jais žiemą ar rudenį automatiškai striukė ar paltas turi būti vos ne iki kelių, kad jį dengtų. Aš ir taip žema, tai iki kelių paltai dar labiau sustumia mane (rudenį ir žiemą su aukštakulniais nevaikštau), striukės ar paltukai pas mane iki klubų kauliukų ir pagal mano figūrą tokie atrodo geriausiai...
Man tai tikrai nesipjauna toks vaizdas ir spalvos, prie džinsų tikrai lengva apsirengti
Na nebent Jūs dar mažesnė, bet mano ūgis 160-162 + esu apvalutė, bet nešioju striukes dengiančias užpakalį arba beveik iki kelių ir jokių aukštakulnių (aplinkybės neleidžia, nors laaabai norėčiau) ir niekas nesustumia, gražiai atrodo

o tarp kitko, jeigu Jus sustumia ilgos striukės, tai kodėl tada nesustumia ilgi megztiniai ir kardiganai?
Papildyta:
P.S. Shanos dėka kuo toliau, tuo labiau noriu rausvos spalvos rūbų