Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 08, 01:06)

Oi, shana, shana, ar taip gražu erzintis - vėl nematyti grožiai... wacko.gif
Suuuuuuuper gražu.....
Atsakyti
2 paskutiniai derinukai nerealus, o pirmojo - taskuota suknyte tai fantastika wub.gif wub.gif Labai tokios noreciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 07, 21:58)
jei ne jūsų ryškiai mėlynos akys sakyčiau soft autumn g.gif ... bet akių ryškumas tai pavasarinio tipo, nors ryškios spalvos jums mano akimis  schmoll.gif

soft autumn paletė schmoll.gif , ir soft vasaros schmoll.gif (kai kurios tipinės spalvos visai schmoll.gif )
Warm autumn irgi kažkokia per sunki... o warm spring per ryški... kažkaip liekat prie light spring paletės, nors šitos nežiūrėjau (jūsų fotosesijoje būtų šviesiai geltona ir šviesiai salotinė... dar ta kampinė viršuje rusva, šviesiai pilka ir chaki apačioje kiek pamenu) g.gif (pagal kitokį skirstymą būtumėt natūralus pavasaris, jam būdingi plaukai yra vid. ir tamsus blondas su medaus atspalviu... tai mažiausiai ryškus pavasario tipas)
...nelabai turiu šiuo metu laiko, bet kada vėliau sumesčiau tuos spalvinius išdirbinėjimus. Fotosesijos nemanau kad verta daryt su šio potipio spalvom - be šansu teisingą vaizdą išgaut... kiek osinkoje mačiau bendrai tokių fotosesijų, tai visi pavasariukai atrodydavo ganėtinai baisiai ir niekad jų nenustatydavo kaip pavasariukų, nebent po profesionalios konsultacijos... nors kažkaip tokia bendra tendencija - jei ryškios akys, tai pavasarinis tipas dažniausiai.
Atsakyti
Svetlana Xodchenkova priskirta prie light spring... nors dažniausiai būna ryža... manjana vienoje nuotraukoje jūs spalviškai labai man panašios, pagal tą foto kur iš foto atelje.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 08, 00:06)

oooo, nežinau, kokiam čia tipui tinka teoriškai, bet žinau, kad praktiškai -man soft summer šios spalvos tinka idealiai biggrin.gif

Skaitnėjaus vakar apie džinsus, neva prie jų nelabai reikia derinti. Dažniausiai nešioju tamsaus mėlynumo vos garintus džinsus. Bet man atrodo, kad net imant dvi kitas spalvas - alyvinę ir pilką (kurios dera tarpusavy) su džinsais pasipjauna, ar klystu g.gif

Mėgstu kardiganus, ilgus megztinius, bet su jais žiemą ar rudenį automatiškai striukė ar paltas turi būti vos ne iki kelių, kad jį dengtų. Aš ir taip žema, tai iki kelių paltai dar labiau sustumia mane (rudenį ir žiemą su aukštakulniais nevaikštau), striukės ar paltukai pas mane iki klubų kauliukų ir pagal mano figūrą tokie atrodo geriausiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 08, 08:16)
QUOTE(Shana @ 2011 11 08, 01:06)

Oi, shana, shana, ar taip gražu erzintis - vėl nematyti grožiai... wacko.gif
Suuuuuuuper gražu.....

tongue.gif
Tai randu ir su jumis pasidalinu ax.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 07, 18:30)
Išskirtinius marškinukus ar palaidinę ir sijoną klasikinį  arba klasikines kelnes 4u.gif
Kokteilinę suknelę nelabai puošnią 4u.gif

g.gif Oi nzn. Sventes kaltininke pati yra brite, tiksliau skote, publika labai ivairi - britai, belgal, ispanai doh.gif Siaip patys britai yra labai neformalus, ir aplamai pas mus cia formalios aprangos maziau yra. As nors dirbu labai "formalioje" srity, turiu pasakyti, kad pvz klasikines kelnes ant moteru pamatau retokai g.gif
Todel ir abejoju ka cia man issirinkti doh.gif

QUOTE(daite @ 2011 11 07, 20:40)
Aš tai noriu paieškoti ne juodų batų, ar pilka arba taupe tiktų prie juodų kelnių ar pan?

Tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2011 11 07, 18:53)
Del juodos pritariu, nes ir man tai viena megriamiausiu spalvu, bet pas mane nedaugiau30% rubu yra juodos spalvos  ax.gif
Man kg labai matosi ant pilvo  ax.gif

Tai ir nereiškia, kad turi būti vien juoda, bet tikrai juodos spalvos kiekviena turėtų turėti, kad ir mažiau. Kad mėgstu juodą ir ji tinka prie visko, bei puošia, tai nereiškia, kad rengiuosi vien juodai, vasaros spintoje juodi gal kokie tik 10-15% rūbų, žiemos jau kiek daugiau, bet kažin ar vistiek bent 40% siektų unsure.gif

QUOTE(manjana @ 2011 11 07, 19:38)
Įdedu dar dvi didesnes foto, gal bus lengviau įžiūrėti  ax.gif Su šilta rausva ir su šalta.

Aha, labai graži. Sakyčiau bronzos spalva?  ax.gif

Žinoma, aš dar daug nesuprantu apie šiltas/šaltas, tipus ir tinkamas spalvas, nors kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad dažnai klysta tie tipai ir jų paletės. Bet norėčiau pasakyti savo asmeninę nuomonę, kad iš šių dviejų spalvų man gražiau atrodote su ta ryškesne rausva rolleyes.gif Taip pat, kaip būdama visiška ne profė tipų nustatyme ir dar neapsisprendusi dėl savo, kažkodėl man pirmas įspūdis, kad Jūs pavasaris pagal aprašymus ir nuotraukas blush2.gif
O man ši spalva tokia į plytų panašoka unsure.gif bet į bronzą schmoll.gif
QUOTE(solo @ 2011 11 08, 10:09)
Skaitnėjaus vakar apie džinsus, neva prie jų nelabai reikia derinti. Dažniausiai nešioju tamsaus mėlynumo vos garintus džinsus. Bet man atrodo, kad net imant dvi kitas spalvas - alyvinę ir pilką (kurios dera tarpusavy) su džinsais pasipjauna, ar klystu  g.gif

Mėgstu kardiganus, ilgus megztinius, bet su jais žiemą ar rudenį automatiškai striukė ar paltas turi būti vos ne iki kelių, kad jį dengtų. Aš ir taip žema, tai iki kelių paltai dar labiau sustumia mane (rudenį ir žiemą su aukštakulniais nevaikštau), striukės ar paltukai pas mane iki klubų kauliukų ir pagal mano figūrą tokie atrodo geriausiai...  g.gif

Man tai tikrai nesipjauna toks vaizdas ir spalvos, prie džinsų tikrai lengva apsirengti smile.gif
Na nebent Jūs dar mažesnė, bet mano ūgis 160-162 + esu apvalutė, bet nešioju striukes dengiančias užpakalį arba beveik iki kelių ir jokių aukštakulnių (aplinkybės neleidžia, nors laaabai norėčiau) ir niekas nesustumia, gražiai atrodo rolleyes.gif o tarp kitko, jeigu Jus sustumia ilgos striukės, tai kodėl tada nesustumia ilgi megztiniai ir kardiganai? tongue.gif
Papildyta:
P.S. Shanos dėka kuo toliau, tuo labiau noriu rausvos spalvos rūbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 08, 11:49)

Na nebent Jūs dar mažesnė, bet mano ūgis 160-162 + esu apvalutė, bet nešioju striukes dengiančias užpakalį arba beveik iki kelių ir jokių aukštakulnių (aplinkybės neleidžia, nors laaabai norėčiau) ir niekas nesustumia, gražiai atrodo  rolleyes.gif  o tarp kitko, jeigu Jus sustumia ilgos striukės, tai kodėl tada nesustumia ilgi megztiniai ir kardiganai?  tongue.gif

Pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif Man, su mano 160 cm, puikiai tinka paltukai iki kelių ir iki vidurio šlaunų, svarbu tik kad su diržu būtų (bet čia jau ne dėl ūgio, dėl figūros tipo), niekas nesusistumia mirksiukas.gif Pats nedėkingiausias kardiganų ilgis, vizualiai trumpinantis mano kojas - tik dengiantis užpakalį, kaip kad dabar madinga verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 08, 10:49)
Man tai tikrai nesipjauna toks vaizdas ir spalvos, prie džinsų tikrai lengva apsirengti  smile.gif
Na nebent Jūs dar mažesnė, bet mano ūgis 160-162 + esu apvalutė, bet nešioju striukes dengiančias užpakalį arba beveik iki kelių ir jokių aukštakulnių (aplinkybės neleidžia, nors laaabai norėčiau) ir niekas nesustumia, gražiai atrodo  rolleyes.gif  o tarp kitko, jeigu Jus sustumia ilgos striukės, tai kodėl tada nesustumia ilgi megztiniai ir kardiganai?  tongue.gif

Mano ūgis 164, mano striukės beveik dengia užpakalį. Man pasirodė, kad nesustumia megztiniai, nes jų praktiškai prieky nesisegu, tiesiog lengvai krenta. ai nežinau, man viskas taip painu, figūra atrodo normali, bet tai tas tai anas netinka.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 08, 11:49)
...bet tikrai juodos spalvos kiekviena turėtų turėti, kad ir mažiau

nesuprantu šito teiginio visiškai... tai tas pats kas teigti kad kiekviena turėtų turėti baltos spalvos... bet tokios aš neturiu visai (net ir tos pieno baltos, kuri man tinka) o raudona tada irgi privaloma? nu ir pasidarbavo stilistai Lietuvoj... doh.gif
Papildyta:
koliažas su true (cool) summer tipo spalvytėm... visos tikrai mano spalvos, esu jas išbandžius ax.gif , išskyrus šviesiai melsvai žalsvas kelnes...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

labai senai jau seku šią temą - daug informatyvios ir naudingos info čia radau 4u.gif Senai jau taikau šį kapsulės principą ir kuo puikiausiai jis man "prilipo", nes visada yra ką apsirengti biggrin.gif

Dėl spalvinio tipo greičiausiai esu light summer, nors kartais su ryškesniu makiažu ir cool summer galiu patapt g.gif

Kadangi pas manęs gardrobe dominuoja navy, pilka, šviesiai pilkšvai žydra, truputis juodos, vis tik prie atitinkamo makiažo ar teisingų spalvų prie veido, visai ji man žiūrisi g.gif Dar dėl vienos bazinės spalvos suku galvą, violetinis sezonas man jau praėjo, tai nenoriu matyti jos nė jokio atspalvio wacko.gif Vat galvojau jūsų minėta cranberry, bet mūsų pardėse skurdokas pasirinkimas...

Ir dar sugalvojau, kad kapsuliškiausias rankinukas būtų spalvotas g.gif Turiu mėlyną ir taupe. Taupe spalvos nešioju prie navy rūbų, o mėlyną prie pilkų ir tarpusavy maišau. Bet yra pvz juodi kailiniai, navy paltas, žadėjau pirkti juodą rankinuką, kad prie batų tiktų, bet paskaičius ir paskui pasitikrinus tai praktiškai, tai negali viršutinio rūbo ir rankinės spalva sutapt, nes ji optiškai didina doh.gif Tai kažkada čia merginos buvo įkėlusios spalvotas rankines, bet aš neberandu nuorodų... verysad.gif Gal kas prisimena ar turi kur išsisaugoję? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 08 lapkričio 2011 - 11:21
QUOTE(melynesne @ 2011 11 08, 10:49)
P.S. Shanos dėka kuo toliau, tuo labiau noriu rausvos spalvos rūbų  biggrin.gif

Cia gerai? biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 08, 11:17)
nesuprantu šito teiginio visiškai... tai tas pats kas teigti kad kiekviena turėtų turėti baltos spalvos... bet tokios aš neturiu visai (net ir tos pieno baltos, kuri man tinka) o raudona tada irgi privaloma? nu ir pasidarbavo stilistai Lietuvoj... doh.gif

drinks_cheers.gif Pas mane juodo lieka vis maziau, ir ziuri, kad vis sunkiau man ji priderinti g.gif

QUOTE(briliantine @ 2011 11 08, 11:19)
Tai kažkada čia merginos buvo įkėlusios spalvotas rankines, bet aš neberandu nuorodų... verysad.gif Gal kas prisimena ar turi kur išsisaugoję?  4u.gif

As keliau, bet nesaugojau unsure.gif
Dabar nusipirkus turiu toki, keliu spalvu, bet be kontrasto. Nerealiai kapsuliskas, tinka prie visko ir priklausomai prie kokio drabuzio uzsidedi labiau isryzkeja tam tikra spalva thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 04, 10:48)

Pati prikeliau tokios spalvos pati uzsikabliavau doh.gif
Ar manot sudetinga butu kapsule sukurti su tokia spalva? g.gif
Atsakyti