Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Gražu?
user posted image
Arba
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 09 lapkričio 2011 - 13:21
QUOTE(Perfect @ 2011 11 09, 13:10)

jei kalbėt bendrai, ant manekeniškų figūrų man viskas gražiai atrodo, net ir besipjaunančios spalvos biggrin.gif o konkrečiai šie pirmi trys labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 09 lapkričio 2011 - 13:17
Na, kodėl, solo, jūs taip sakot - manekeniškų figūrų... Manau, svarbu žmogui turėt stiliaus ir spalvų pojūtį, ne tik manekenišką figūrą.

Norit pasakyt, kad gražiai atrodo tik 20-metės? Turiu savo aplinkoj ne vieną ir ne du pavyzdžius, kaip ,,normalios" moterys gražiai atrodo. Būdamos ne manekenės. biggrin.gif

P.S. persiprašau už didžiules nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 09 lapkričio 2011 - 13:43
QUOTE(Malena @ 2011 11 09, 09:23)
manjana, tikrai reiketu didinti rubam, nes kas tie 200lt sezonui. Viena megzta suknele gali panasiai kainuoti.

Tai gali, aišku, gali ir 2000 Lt kainuot smile.gif Bet tada aš jos nepirksiu, ieškosiu pigesnės, pagal savo galimybes. O kiek jūs skirtumėt drabužiams?

QUOTE(dontstop @ 2011 11 09, 09:27)
Tada taip:
jei drabužiai iš skudurynų, tuomet normali suma, ok
apatiniams vis tiek labai daug  blink.gif
paltą gerai būtų pirkti per išpardavimą, su 50 - 70 % nuolaida. Naujas geras kokybiškas vilnonis paltas be išpardavimo kainuoja 600, pūkinis - 400, su nuolaida  už 300 tikrai galima nusipirkti ir pigiau galima rasti  smile.gif
Taisymui visgi mano manymu daug  unsure.gif  Įdomu kiek kitos išleidžia? Aš max 50 lt/metams  g.gif 
Aksesuarams gera suma, pritariu  drinks_cheers.gif

Ar čia biudžetams naujam garderobui iš pagrindų ar tik esamo papildymui?

Apatiniams skaičiuoju taip: pora liemenėlių per metus - 200 Lt; kelnaičių kokia 12 - 200 Lt; dar 200 Lt kojinėms ir pėdkelnėms. Nelabai žinau, kurioj vietoj per daug priskaičiuoju g.gif
600 Lt už gerą paltą? Reiškia nežinau kur ieškot, nes nemačiau tokių. Apskritai nemačiau gerų paltų biggrin.gif Tai jau daug metų savo nešioju, reikia jau keist, bet nerandu gražaus g.gif Man paltas atrodo labai baisus pirkinys, visi jie man brangūs ir negražūs ir dar šalti smile.gif Gal dėl to daugiau ir pinigų užmečiau, tipo už didesnę sumą gal rasiu kažką perkamo g.gif
Taisymas + priežiūra... Batų taisymui sakykim 50 Lt; smulkiems siuvimams (taisymas, sagų keitimas) - dar 50 Lt, dar 100 Lt paskirta valyklai (vis tiek paltą, puspaltį reikia išvalyt kartą per sezoną).

Čia tik esamo papildymui, naujam garderobui manau daugiau išeitų g.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 09, 10:59)
O tai kiekviena menesi net perkate kazka?  blush2.gif  ir tiek daug isleidziate?  blush2.gif

O kiek jum gaunasi? Aš visada maniau kad labai mažai išleidžiu. O dontstop dar mažiau...

QUOTE(Galla @ 2011 11 09, 11:28)
Kaip tik norėjau klaust ar skaičiuojatės savo rūbų, batų išlaidų metines sumas  4u.gif

O kaip pavyksta tiek mažai išleisti rūbams?
Kosmetologinėms procedūroms man atrodo normaliai g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 11 09, 11:47)
Gal taisymą reiktų jungti prie nedidelių drabužių išlaidų, kadangi dėvėtų drabužių galima rasti tikrai pigiai, tačiau, jei jie apsirengimo pagrindas - tikriausiai nemažai jų reikia atitaikyti savo figūrai (kas ir gali sudaryti  tokias bei panašias sumas)

Nepasakyčiau. Iš parduotuvių man praktiškai net daugiau reikia taisyt (parduotuvėj visada tenka taisyt kelnių ilgį), o iš skuduryno - nevisada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 09, 13:42)
Na, kodėl, solo, jūs taip sakot - manekeniškų figūrų... Manau, svarbu žmogui turėt stiliaus ir spalvų pojūtį, ne tik manekenišką figūrą.

Norit pasakyt, kad gražiai atrodo tik 20-metės? Turiu savo aplinkoj ne vieną ir ne du pavyzdžius, kaip ,,normalios" moterys gražiai atrodo. Būdamos ne manekenės.  biggrin.gif

Na, aš tokia jau esu, kad man ant manekenkų net maišai gražiai atrodo (nekalbu apie visišką beskonybę kas liečia spalvas ar raštus). Ne amžius svarbu, o figūra... ligonis aš, atvirai, per kūdų man nebūna.... Beabejo, pavydžiu moterims, kuriuose matyt įgimta turėt stiliaus pojautį. Iš esmės, aš esu nuomonės, kad arba žmogus turi "pajautimą" arba ne smile.gif

o įkelti jūsiškiai tai visi super. Dabar galvoju, kad moteriai vienam sezonui reikia turėti trejus batus - juodus, rudus(ryžus) ir pilkus. Va pilkų dar neturiu g.gif
Atsakyti
Manjana, man nesuvokiami tokie brangūs apatiniai unsure.gif Į mane lygiuotis nereikia blush2.gif Aš tik šiaip parašysiu: aš perku liemenėles po 15 lt, kelnaites - po 3 - 8 lt, kojines - iki 5 lt, pėdkelnes plonas - iki 5 lt, storas medvilnines/vilnones - iki 15 lt

Dėl palto pritariu, man irgi negražūs, brangūs ir nešilti sad.gif Vien dėl to rudeninį paltuką nešioju jau 6 metai, žieminius verstus kailinius turiu nuo neatmenamų laikų ir dar nežadu keisti ax.gif

Dėl drabužių priežiūros, regis, viskas logiška g.gif Žiūrėjau iš savo varpinės, aš nei cheminio valymo, nei siuvyklos paslaugomis nesinaudoju.

Solo, o kam tie privalomi juodi ir rudi batai? Aš tarkim neturėčiau prie ko pritaikyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 lapkričio 2011 - 14:21
QUOTE(dontstop @ 2011 11 09, 14:19)
Manjana, man nesuvokiami tokie brangūs apatiniai  unsure.gif  Į mane lygiuotis nereikia  blush2.gif  Aš tik šiaip parašysiu: aš perku liemenėles po 15 lt, kelnaites - po 3 - 8 lt, kojines  - iki 5 lt, pėdkelnes plonas - iki 5 lt, storas medvilnines/vilnones - iki 15 lt

Supratau, reiškia reiks pasidairyt, gal šitoj vietoj permoku ir rasiu kokybiškų prekių pigiau. Paskutiniu metu kadangi pirkdavau liemenėles maitinimui + norėjau gražių, tai mažiau kaip po 100 Lt nepasitaikydavo toks stebuklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2011 11 09, 11:28)

2010 m. buvo:
Batai 695 Lt
Drabužiai 1899 Lt (įskaičiuota rankinė 250 Lt, bet vis tiek mano nuomone per daug  doh.gif

Nesakyciau, kad cia daug, metams skaiciuojant g.gif ypac jei darbas dalykines aprangos reikalauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 09, 15:28)
Supratau, reiškia reiks pasidairyt, gal šitoj vietoj permoku ir rasiu kokybiškų prekių pigiau. Paskutiniu metu kadangi pirkdavau liemenėles maitinimui + norėjau gražių, tai mažiau kaip po 100 Lt nepasitaikydavo toks stebuklas smile.gif

Och, prisimenu, kaip aš ieškojau liemenėlių maitinimui wacko.gif Norėjau būtinai ne baltų ir ne kūno spalvos. Ir internetu siųstis iš užsienio tuo metu nemokėjau doh.gif Viską išžiūrėjau, visas parduotuves, vaistines, lietuviškas internetines parduotuves, net skelbimus doh.gif Pilna, bet tik baltos ir kūno spalvos, nors tu ką blink.gif Galu gale pirkau bazėj (o šiaip niekad nieko ten neperku ir iki to laiko net neteko ten lankytis), bjaurias biggrin.gif , užtat radau ružavą, juodą, persikinę ir chaki didis.gif Po 10 lt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 09, 14:47)
Och, prisimenu, kaip aš ieškojau liemenėlių maitinimui  wacko.gif Norėjau būtinai ne baltų ir ne kūno spalvos. Ir internetu siųstis iš užsienio tuo metu nemokėjau  doh.gif  Viską išžiūrėjau, visas parduotuves, vaistines, lietuviškas internetines parduotuves, net skelbimus  doh.gif  Pilna, bet tik baltos ir kūno spalvos, nors tu ką  blink.gif Galu gale pirkau bazėj (o šiaip niekad nieko ten neperku ir iki to laiko net neteko ten lankytis), bjaurias  biggrin.gif , užtat radau ružavą, juodą, persikinę ir chaki  didis.gif Po 10 lt  ax.gif  biggrin.gif

Va va ir aš ieškojau ne baltų ir ne kūno spalvos biggrin.gif Bandžiau pigias, išmečiau velniop, paskui jau pirkau po 100 Lt, bet buvo spalvotos ir gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 09, 13:10)

Spekit koki ka tik sijona nusipirkau biggrin.gif Toki svarko spalvos, pencil formos, iki keliu, 95 cotton ax.gif
Kompektuosiu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 09, 15:11)
Iš esmės, aš esu nuomonės, kad arba žmogus turi "pajautimą" arba ne  smile.gif

Na, norėčiau paprieštarauti. Mano galva, koks 50 % to stiliaus pojūčio gal ir turima nuo gimimo biggrin.gif, o kitas 50 % išsiugdoma.
Juk pažvelkit - kiek šitoj temoj mergaičių diskutuoja. Ir prašau - manau, kiekviena čia sužino kažką nauja, kažko išmoksta, pritaiko sau.

Žinot, aš irgi ilgą laiką rengiausi ,,nuobodžiai", t.y. juodai blush2.gif Bet paskui atradau ir kitas spalvas. Maža to, atradau spalvas, kurios man tinka. O dar šita tema thumbup.gif Kaip kažkada shana rašė - kaip gera dabar eiti į parduotuvę - tiesiog praeini pro spalvas, kurios tau netinka. Ir laiko susitaupo, o ir piniginė ne taip nukenčia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 09, 15:48)
Spekit koki ka tik sijona nusipirkau biggrin.gif Toki svarko spalvos, pencil formos, iki keliu, 95 cotton ax.gif
Kompektuosiu dabar doh.gif

Uchhhhhhhh dry.gif Net pavydu biggrin.gif

Pala, o kurio švarko spalvos g.gif Gal veltui pavydžiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 09 lapkričio 2011 - 14:51