QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 13:27)
Papildyta:Kur nuoroda i albuma (virsuj), keleta zodziu yra darasyta

Labas vakaras
Matau ir mano būseną pakeitei

ačiukas
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 13:54)
Kiek gaunasi vandens sildymas elektra i menesi?? Nes mums dyzeliu sildyt vandeni gaunasi 300 lt. i menesi

. KAS DAR sildot vandeni dyzeliu, kiek dirba katilas i para tik vandeniui sildyt? Pas mus dirba 1 val., tai 3 litrai dyzelio kazkur i para.
Va ir man labai įdomu, greit pradėsim šildyti, tada ir aš galėsiu realiai pakomentuoti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 14:04)
Dar ideju albuma papildziau

Mes vieną įdėją bandysime realizuoti, patiko mums medis iš lentynėlių, o dar ir sieną tinkamą turime
QUOTE(Agulyte @ 2011 10 25, 14:41)
Mes tai isviso prasoveme su dujomis. Sumokejome Lietuvos dujomis visa suma (nes kitaip nera galimybes) kaina 5200 lt,su tarem viena data, o dabar pasirodo jiems trugdo savivaldybe, nes nepatvirtina kazko ten, o kai prades vesti prasides dar pridavimai, tai cia be kitu metu vasaros besansu pasijunkti. O mes laukti negalime, namukas sala, tai pirkti tenka kieto kuro katila...Butume zinoja, kad su tom dujom tokiu problemu visai ju nebutume deja....
Siaubas, sumoki pinigus ir vistiek turi šokti pagal jų dūdelę, tai pinigų tada turėjo nepriimti, vistiek žinojo, kad negalės įvykdyti sutartų sąlygų
QUOTE(*Kristal* @ 2011 10 25, 21:07)
jei turite norą bendrauti, tas nemalonus jausmas turėtų dingti

tikrai labai nedaug senbuvių čia lieka, nes statybos kaip ir nėštumas turi pabaigą

labai džiugu kad senbuvės mūsų nepalieka

Ačiū Jums

Mes jau pusę namuko laminatu išsiklojom, liko didžiausia patalpa ir su grindim bus basta. Labai patinka man mano laminato spalva, tokia šilta šilta
Ir man pačiu laiku ta nuolaida Ermitaže, eisim karnyzų ir užuolaidų rinktis