Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(asaraa @ 2011 10 25, 14:12)
Registruojuos naujuos namukuos.

As siandien ermitaze juoda kalija nupirkau  wub.gif

wub.gif kalijos man taip pat patinka wub.gif drinks_cheers.gif
Grazi tema, Dekui RK thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 25 spalio 2011 - 17:12
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 14:32)
Aciu ax.gif

Bet dar duju pajungimas/paleidimas kainuoja dauggg, kiek zinau g.gif

dar aboneto tapimas 2000lt doh.gif

QUOTE(syri @ 2011 10 25, 14:58)
kol neperskaičiau viso posto tai ir širdis kulnuose atsirado - negąsdinkite taip, nes skaičiau lietuviškomis raidėmis  doh.gif
jis didis plėšikas, kainų atžvilgiu, nebent yra išimčių  kai kurioms prekėms.

as ir daug kartu skaiciau sia zinute doh.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2011 10 25, 15:02)
Asara parodykit savo apvadus (albume lyg nemačiau, virtuvėj bandžiau įžiūrėt, bet nelabai sėkmingai  ax.gif )

Ikeliau i fotki 4u.gif

QUOTE(Baltike @ 2011 10 25, 16:05)
Nežinau, kiek skiriasi boilerio šildymas elektra, bet šildydamas dujomis vyras turbūt du šiltuosius sezonus eksperimentavo. Tai jo rezultatas toks: kadangi pas mus karštas vanduo naudojamas šiek tiek ryte ir daugiausia vakare, tai optimaliausia pavakare prieš pat naudojimą pašildyti vandenį ir vėliau palaikyti temperatūrą, o sugulus visiems dar pašildyti, jei reikia, ir išjungti iki kito vakaro. Be to neapsimoka kaitinti vandens iki maksimalios temperatūros; dėl to, kad nesiveistų kokios tai bakterijos dabar šildome iki 60 ar 70 laipsnių, bet pigiau būtų šildyti tik iki 50. Palaikant temperatūrą visą parą sąnaudos buvo gerokai (nepasakysiu, bet 30-50% tai tikrai) didesnės, nors pradžioje ir mes manėme, kad tai ekonomiškiausias variantas.
Mes nesikeikiam, kad brangus biggrin.gif . Taip, kiek brangesnis nei malkomis, bet patogumai nesulyginami - namai patys pasišildo pagal Tavo pageidavimą, esi juose, išvykai dienai ar net savaitei; boileris irgi panorėjus per keliolika minučių prišyla. Keikiasi dažniau tie, kurie dujomis šildo senesnės statybos, neapšiltintus namus, nenaudoja reguliatorių - jie per du mėnesius sunaudoja dujų tiek, kiek mes per visą sezoną. ax.gif

kaip supratau sildotes dujomis. Kiek kv namukas? Kiek iseina ziemos sezonu? Kokia temperatura palaikote namuose? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif ačiū už naujus namus 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 15:27)
Kur nuoroda i albuma (virsuj), keleta zodziu yra darasyta  ax.gif

Nežinau, gal tik taip man atrodo, bet po to, kai paprašiau albumo duomenų, prasidėjo diskusijos ir pan. apie tai kas tikrai nusipelno jų, apie tai, kad forumo dalyvės bendrauja tik kad gautų tuos duomenis ir pan.. Gal taip sutapo su tuo mano paprašymu, nžn, tiesiog nemalonu ir tiek... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S@r@ @ 2011 10 25, 22:56)

Nežinau, gal tik taip man atrodo, bet po to, kai paprašiau albumo duomenų, prasidėjo diskusijos ir pan. apie tai kas tikrai nusipelno jų, apie tai, kad forumo dalyvės bendrauja tik kad gautų tuos duomenis ir pan.. Gal taip sutapo su tuo mano paprašymu, nžn, tiesiog nemalonu ir tiek... unsure.gif

jei turite norą bendrauti, tas nemalonus jausmas turėtų dingti cool.gif tikrai labai nedaug senbuvių čia lieka, nes statybos kaip ir nėštumas turi pabaigą biggrin.gif labai džiugu kad senbuvės mūsų nepalieka 4u.gif Ačiū Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 13:27)
Papildyta:
Kur nuoroda i albuma (virsuj), keleta zodziu yra darasyta  ax.gif

Labas vakaras 4u.gif
Matau ir mano būseną pakeitei 4u.gif ačiukas thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 13:54)
Kiek gaunasi vandens sildymas elektra i menesi?? Nes mums dyzeliu sildyt vandeni gaunasi 300 lt. i menesi  blink.gif . KAS DAR sildot vandeni dyzeliu, kiek dirba katilas i para tik vandeniui sildyt? Pas mus dirba 1 val., tai 3 litrai dyzelio  kazkur i para.

Va ir man labai įdomu, greit pradėsim šildyti, tada ir aš galėsiu realiai pakomentuoti smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 25, 14:04)
Dar ideju albuma papildziau  ax.gif

Mes vieną įdėją bandysime realizuoti, patiko mums medis iš lentynėlių, o dar ir sieną tinkamą turime thumbup.gif

QUOTE(Agulyte @ 2011 10 25, 14:41)
Mes tai isviso prasoveme su dujomis. Sumokejome Lietuvos dujomis visa suma (nes kitaip nera galimybes) kaina 5200 lt,su tarem viena data, o dabar pasirodo jiems trugdo savivaldybe, nes nepatvirtina kazko ten, o kai prades vesti prasides dar pridavimai, tai cia be kitu metu vasaros besansu pasijunkti. O mes laukti negalime, namukas sala, tai pirkti tenka kieto kuro katila...Butume zinoja, kad su tom dujom tokiu problemu visai ju nebutume deja....

Siaubas, sumoki pinigus ir vistiek turi šokti pagal jų dūdelę, tai pinigų tada turėjo nepriimti, vistiek žinojo, kad negalės įvykdyti sutartų sąlygų doh.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2011 10 25, 21:07)
jei turite norą bendrauti, tas nemalonus jausmas turėtų dingti  cool.gif  tikrai labai nedaug senbuvių čia lieka, nes statybos kaip ir nėštumas turi pabaigą  biggrin.gif  labai džiugu kad senbuvės mūsų nepalieka  4u.gif  Ačiū Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumb_yello.gif

Mes jau pusę namuko laminatu išsiklojom, liko didžiausia patalpa ir su grindim bus basta. Labai patinka man mano laminato spalva, tokia šilta šilta wub.gif
Ir man pačiu laiku ta nuolaida Ermitaže, eisim karnyzų ir užuolaidų rinktis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 10 25, 20:40)
as ir daug kartu skaiciau sia zinute  doh.gif

Aha ir as skaiciau kelis kartus, nes labai painiai parasyta - pradzioj ne taip supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 10 25, 21:45)
Aha ir as skaiciau kelis kartus, nes labai painiai parasyta - pradzioj ne taip supratau doh.gif

O aš taip nepagalvojau, nes per vieną meetą ji sakė, kad vaikų neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 10 25, 22:47)
O aš taip nepagalvojau, nes per vieną meetą ji sakė, kad vaikų neturi  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 10 25, 23:07)
jei turite norą bendrauti, tas nemalonus jausmas turėtų dingti  cool.gif  tikrai labai nedaug senbuvių čia lieka, nes statybos kaip ir nėštumas turi pabaigą  biggrin.gif  labai džiugu kad senbuvės mūsų nepalieka  4u.gif  Ačiū Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

noro yra tongue.gif gi prisijungimo duomenis gavau, o aš vis dar čia tongue.gif mirksiukas.gif tik kad po mano pasisakymo kilo tokia diskusija, kad pasijutau kalta prabilusi apie tai doh.gif na žodžiu, nesvarbu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S@r@ @ 2011 10 25, 23:06)
noro yra tongue.gif gi prisijungimo duomenis gavau, o aš vis dar čia tongue.gif  mirksiukas.gif tik kad po mano pasisakymo kilo tokia diskusija, kad pasijutau kalta prabilusi apie tai doh.gif na žodžiu, nesvarbu... rolleyes.gif

Nereaguok taip jautriai, tiesiog RK pasake garsiai apie ka ir as senai jau galvojau... g.gif Ir visai tai netaikoma kazkam konkreciai 4u.gif
Nes istiesu kai kurios, net albumuku nesukure.
As pamenu kaip ziurejau kai gavau prisijungimo duomenis, kaip man buvo viskas svarbu - kokie blokeliai, kokia darbu eiga ir t.t. Dabar net juokinga smile.gif Bet albumukas visiskas geris ir jo sumanytojai clap_1.gif
Atsakyti
Nastankai didžiausi sveikinimai nestuke.gif , sveikatėlės jums smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 10 25, 23:44)

Siaubas, sumoki pinigus ir vistiek turi šokti pagal jų dūdelę, tai pinigų tada turėjo nepriimti, vistiek žinojo, kad negalės įvykdyti sutartų sąlygų  doh.gif
thumb_yello.gif

Neveltui valstybinė organizacija wink.gif
Atsakyti