QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 31, 23:11)
Ar senai gamini tortukus ? tai cia tavo pirmieji tortukai ?
Tai ankščiau prieš 1,5 metus ga taip pradejau , bet pas mane tai tokiom bangom

. Dabar tikiuosi iš kaledu išpausti ir iš poros gimtadieniu . Tai sau dabar su dukra darysiu vel ant torto jovala ,kad išbandyt ta piešina ir kt budus , kad bent jau tada nebut pirmas liapsusas. Šiaip jau kitiems iškeliavo jei nesumeluosiu 6 tortai. Beje aš No ir jie čia tokiu bent šalia names neturi ir tas sintetinis biškvitas parduotuvinis ir pokeliu kremas jau jiems fe. Paragavo tai savo jau nevalgė o dar pasieme gabaliuka su savim. Dažniausiai tai medutis pagal kirbe dekui jai labai

. Tik tas receptas jei pamažinu cukraus jis man šviesus gaunasi. O jei ok tai labai tamsus net kartumo turi

. Beje vienas pigiausiai atseinančiu. Nes čia viena produktus neše tipo jos geresni , tai apako kad nesunaudojau daug ir tortas paruoštas.
Ai beje jusu kritika man yra labai naudinga , bet kai ateina viena tokia latve ir amžinai ji vistiek labiau viska žino , moka ir t.t. ir kai pradeda aiškinti kaip jos drauge nuostabiai gamina čia įsidarbinus konditere , nors ai nera tikslu . Bet ima torta iš manes. Be to tu kai kuriu pažystamu žinau skonius , kam be vaniles ir pan. Jau marčipanas ir kardamonas konditerijoje man brr
Vakar nusipirkau dirbtinio medaus kurio čia yra kiekvienj pardoj, tai belieka tik laukti siuntinuko. Bandysiu pastilaža ir kokia dengimo mase. Kokiom spalvom dažniausiai geles dažote?
Nu ir prirašiau