O as, pradėjusi lankytis SM ir pradėjusi domėtis tortais taip "užsikabinau", kad istojau mokytis KK, išdrysau pažystamiems kepti tortus (nors namams kepu jau gal 15 metų),mokausi iš Jūsų puošybos meno, o kitais metais dar rimčiau ir konditerijos pasimokinsiu
. Tai va tada turesiu teisę ir pakomentuoti Jūsų darbus, nes manau, kad kol pakankamai žinių neturiu, komentuoti negaliu
Nors kiekviena pastanga, nesvarbu kokia ji bebūtų, verta pagyrimo
QUOTE(naitas @ 2011 10 31, 18:42)
Jetau, Naitai, ryškiai praskaitėt, durnas aš padaras - kišu trigrašį ne dėl savęs
QUOTE(dangiuk @ 2011 10 31, 19:19)
Jetau, Naitai, ryškiai praskaitėt, durnas aš padaras - kišu trigrašį ne dėl savęs
mano tie keli vargani ir pastebėti buvo, ir pakomentuoti, tie pabumbėjimai - paskutinių kelių dienų skaitymo rezultatas
o, be to, maniškiai tiktų į trečią temą - kaip sugadint receptą, kaip išdrėbt tortą ir panašiai...
apskritai aš lepioškas suku, tortai man - kosmosas 
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 31, 18:40)
Ką jau čia beatsiliepsi: pasėdi, padūsauji, apverki savo kaires rankas ir eini toliau mielinės tešlos minkyt
Naitai, va tokias sprendzinas as turejau omeny
nesuprantu kaip jas padaryt
http://tv.delfi.lt/video/OuEvWeFX/
http://tv.delfi.lt/video/OuEvWeFX/
SOS skubus klausimas, darau rafaelo biskvitus, ir neturiu kepimo milteliu, gal galiu deti soda? bet kokiom proporcijom???
QUOTE(SandraRupke @ 2011 10 31, 12:12)
Sveiki,
norejau pasiklausti. Ar baltas sokoladas nusidazytu ji islydzius ir idejus dazu? Ar gaunasi ryskios spalvos ar tik atspalvis?
Aciu uz atsakyma
norejau pasiklausti. Ar baltas sokoladas nusidazytu ji islydzius ir idejus dazu? Ar gaunasi ryskios spalvos ar tik atspalvis?
Aciu uz atsakyma
Dariau drugelius is sokolado geltonus,melynus ir raudonus man nusidaze
Temą apie tortų puošimą skaitinėju antrą savaitę ir puse iš to laiko skaitau, kaip kažkas kažko nepagyrė , kaip kažkas kažko nepastebėjo
. Aš net nesiruošiu girti visų tortų, man ir senbūvių tortai nevisi patinka
. O vien tik pastangų manu tikrai nepakanka, diplomų irgi nieks nedalina tik dėlto kad kažkas labai labai jo nori ir labai labai stengiasi , reikia ir rezultatus rodyt, o ne tik stengtis. Kritikos matau labai daug, bet nesijaučiu tiek kompetetinga, kad galėčiau kitus kritikuot , kartais nesuprantu iš kur kai kurios užsakymų gaunat
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 11 01, 00:49)
Temą apie tortų puošimą skaitinėju antrą savaitę ir puse iš to laiko skaitau, kaip kažkas kažko nepagyrė , kaip kažkas kažko nepastebėjo
. O vien tik pastangų manu tikrai nepakanka, diplomų irgi nieks nedalina tik dėlto kad kažkas labai labai jo nori ir labai labai stengiasi , reikia ir rezultatus rodyt, o ne tik stengtis. Kritikos matau labai daug, bet nesijaučiu tiek kompetetinga, kad galėčiau kitus kritikuot , kartais nesuprantu iš kur kai kurios užsakymų gaunat 
niu jau cia per ziauriai, jeigu yra didelis noras, o tuo labiau pastangos, diplomas lengva ranka pasiekiamas, jei apie tai kalbant, manau siame ir kituose dalykuose tik stengimasis ir yra svarbiausia, yra noras, zmogus stengiasi ir rezultatai tokiu atveju tikrai kaskart geresni turetu buti, skaityk preitas temas, mokykis is temu kuriose nera komentaru, juk cia ne matematika, kur 2*2 yra 4 ir niekas del to nesigincyja, cia menas, kiekvienas grozi suprantam savaip, todel ir kyla visokiausiu diskusiju, nepasitenkinimu...ne visos cia dirbam pagal uzsakymus, o jei ir kas uzsisako is kazko reiskias tam zmogui patiko pries tai matyti tos kepejos darbai...paprastam zmogui, kuris su tuo nedirba visi musu tortukai atrodo grazus, ir as anksciau jokiu trukumu nepastebedavau, tik dbr pamatau kas kreiva, sleiva...o buvo laikas, kai man net torto recepta perskaityt buvo neiveikiama uzduotis, tiesa pasakius tingedavau skaityt o ka jau sakyt apie daryma, o puosima tuo labiau..
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 10 31, 23:49)
na, nelabai supratau prie ko cia "uzsakymus gaunat"
as pvz jokiu uzs negaunu ir neplanuoju...dirbu kitoj sriti ir tortu kepimas ir puosimas man tik LABAI DIDELIS MALONUMAS ir atrastas naujas "hobis" todel laukiu nesulaukiu seimos svenciu , kad galeciau ""pasitusinti" virtuvej
cia gi supermamu forumas, o ne superkonditeriu, todel manau,kad nera geda rodyti bet kokious papuostus tortus, todel,kad ir skonis ir supratimas, ir igudziai visu skiriasi:) mes gi supermamos cia , ne superkepejos
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 10 30, 20:47)
šiaip ir aš čia biški aplinkiniams pagamiu tortuku tai jus įdeju man žeriat kalnais , kad kai nufantazuosiu oi bus.
Ar senai gamini tortukus ? tai cia tavo pirmieji tortukai ?
forminiu tortuku as dar bijau daryti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 11:14)
Sveikutės, išdrystu ir aš pasirodyti.Pirmą kartą gyvenime puošiau "rimčiau" tortą.Dariau pinigų maišą iš skaniausio pasaulyje torto...
Kai pirma kart darytas tortukas, tai man jis superinis
as is vis nesugebejau sio tortuko papuosti, nors 3 kart kepiau
QUOTE(Fortuncike @ 2011 10 31, 13:48)
labai fainas tortukas
QUOTE(VitMetil @ 2011 10 31, 17:32)
sveikos
parodysiu kelis ir as ( kadangi idejom tikrai netiks ,tai bent jau pasigirsiu , o gal klaidas kokias paminesit kuriu gal as nepastebejau
parodysiu kelis ir as ( kadangi idejom tikrai netiks ,tai bent jau pasigirsiu , o gal klaidas kokias paminesit kuriu gal as nepastebejau
man visi lig vieno labai grazus tortukai
kai kurios net nukopinau
QUOTE(neli @ 2011 10 31, 19:06)
Tortukas