Jeigu pamenate ta giganta mano zuiki...nori tokio pacio tik 6kg,bet nenori meducio,ka patartumete deti i vidu kad gerai konstrukcija atlaikytu
Mergaites labai reikia patarimo....
Jeigu pamenate ta giganta mano zuiki...nori tokio pacio tik 6kg,bet nenori meducio,ka patartumete deti i vidu kad gerai konstrukcija atlaikytu
QUOTE(dzokada @ 2011 10 30, 23:47)
Mergaites labai reikia patarimo....
Maketą ....iš jūros putos
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 30, 22:51)
Maketą ....iš jūros putos
.... jei rimtai , tai aš tokius darau ( daryčiau ) iš tvirtų tortų , kuriuos galima pamodeliuoti . 
Tai kokie tai butu,pavadinimais?
ačiū, grietinėlės indeliui dedu 3 šaukštus be kaupo cukraus, žiupsnelį citrinos rūgštelės ir plaku iki laiko formą
kaip pertepimui lygiai tiek pat
mano irgi kažkur viršutinėj temoj yra parašyta kiek ir kaip plaku
@Adrij@, o kolonos, tai tos specialios, kur atskiria tortus vieną nuo kito??? o jei reikia tris aukštus vieną ant kito dugnais sudėti, o tortai minkšti irgi netvirtinate???
Jūsų avatare esantis tortas verte veria akį grožiu
kiškiuką dar būtų galima daryti iš turtingo gavos, džiovintų vaisių ir riešutų torto, iš daugelio tvirtesnių, dar nelygu kaip formuojat, avinėlį kai dariau tai man užteko 2 apvalių tortų ir labai daug nieko nekeičiau...o zuikį kai dariau, tai kepiau kondensuoto pieno tortą ar kaip jis ten vadinasi, kažkur receptą buvau radusi, piešiasi lakštai tokie ant kepimo popieriaus ir kepasi po vieną, tai iš karto išsipiešiau zuikiui kūną ir galvą mažėjančia tvarka, tada tai buvo pasaka daryti jį
dabar atsiminiau, kad liko neatsakyta į Rasa-zyk klausimą dėl saldainių
@Adrij@, o kolonos, tai tos specialios, kur atskiria tortus vieną nuo kito??? o jei reikia tris aukštus vieną ant kito dugnais sudėti, o tortai minkšti irgi netvirtinate???
Jūsų avatare esantis tortas verte veria akį grožiu
kiškiuką dar būtų galima daryti iš turtingo gavos, džiovintų vaisių ir riešutų torto, iš daugelio tvirtesnių, dar nelygu kaip formuojat, avinėlį kai dariau tai man užteko 2 apvalių tortų ir labai daug nieko nekeičiau...o zuikį kai dariau, tai kepiau kondensuoto pieno tortą ar kaip jis ten vadinasi, kažkur receptą buvau radusi, piešiasi lakštai tokie ant kepimo popieriaus ir kepasi po vieną, tai iš karto išsipiešiau zuikiui kūną ir galvą mažėjančia tvarka, tada tai buvo pasaka daryti jį
dabar atsiminiau, kad liko neatsakyta į Rasa-zyk klausimą dėl saldainių
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 31, 00:43)
Vaidose , super - duper šlykštukai
, nors vemk ir tuo pat metu triesk , puiku , nuostabu , tik vis dar kaip mano meilę - naitą
...taaaaaaaaaaaaasoooooooooooooooo .
Tiesa Vaidose , norėjau paklausti , tu ką čia išmėsinėjai ....neištikimą vyrą , meilužį , ar kaimyną kuris vagia elektrą iš tavo buto ?

Tiesa Vaidose , norėjau paklausti , tu ką čia išmėsinėjai ....neištikimą vyrą , meilužį , ar kaimyną kuris vagia elektrą iš tavo buto ?
Pamėsinėti teko nemažai,kadangi priešų daug neturiu,tai visus ir sutalpinau į vieną puodynę,o vienas,kuris ,vis sakydavo,kad vyrų smegenys didenės,nei moterų,buvo pateiktas atskirai lėkštėje
Jau tie kakuciai
is pradziu galvojau, kad pokstas, kad ten tortas
o gal is tikro pokstas???
nes atrodo labai tikroviskai
QUOTE(ramune.v @ 2011 10 30, 17:38)
nezinau kaip kitos bet as radau kartoniniu torto deziu "Rikta parduotuvej (cia kur centrine IKI kavinuke yra netoli Eurokos), o taip pat Olestos deka "sasiskoj", kur netoli akiniu parduotuves (nezinau kaip ji ten vadinas
Vat apie tą pardę ir buvau pagalvojusi, ačiū labai , reiks užsuk pasidairyt
QUOTE(Olesta @ 2011 10 30, 21:30)
labai man įstrigo Rasa-zyk tortukas, tas 5-as iš eilės
QUOTE(Vaidosee @ 2011 10 30, 21:36)
Va čia tai mieli torčiukai, net vyrą kviečiau pasižiūrėt
Dar labai mašinytė patiko , kremais apipuošta , puikiai
Tortai
na man tas helouvynas
labai jau tikroviški torčiukai ir baisūs. Gražiai padaryti, bet... man nevalgomi
Aš gal liksiu prie tradicinių švelnių, mielų
Rasa_zyk, labai patiko tavo tortai
kaip vieni iš pirmųjų, tai pasaka
Mergaitės, šaunuolės, kad kepat ir puošiat
Rasa_zyk, labai patiko tavo tortai
Mergaitės, šaunuolės, kad kepat ir puošiat
Sveikutės, išdrystu ir aš pasirodyti.Pirmą kartą gyvenime puošiau "rimčiau" tortą.Dariau pinigų maišą iš skaniausio pasaulyje torto.Kaip pirmam kartui tai esu patenkinta papuošimu,o mano vyras tai apako
,sako galvojau kad pirkai...

Tortą dengiau šokoladine saldainių mase.Su mase biški buvau suvargusi,manau reikėjo palaukti biški kol ji atvės,nes kiek dėjau cukraus pudros vis lipo prie rankų.Recepte nurodyta kad cukraus pudros reikia 150 gr,o aš sudėjau 350gr,man tai žiauri saldi masė,o mano vyriškiui tai sakė visai normaliai. Ir dengiau tortą iš dviejų dalių,nes išsikočiavus masę kaip vieną blyną ji plyšinėjo ,tad gavau iš 2 dalių daryti.
Ir dar nesisekė pasigaminti sviestinio kremo,dėjau sviestas(tepus mišinys):kond.pienas (2:1).Susidarė gumuliukai ir atsirado skysčio,gal kas pakomentuos kaip teisingai daryti sviestinį kremą
O čia gamybos procesas:

Tortą dengiau šokoladine saldainių mase.Su mase biški buvau suvargusi,manau reikėjo palaukti biški kol ji atvės,nes kiek dėjau cukraus pudros vis lipo prie rankų.Recepte nurodyta kad cukraus pudros reikia 150 gr,o aš sudėjau 350gr,man tai žiauri saldi masė,o mano vyriškiui tai sakė visai normaliai. Ir dengiau tortą iš dviejų dalių,nes išsikočiavus masę kaip vieną blyną ji plyšinėjo ,tad gavau iš 2 dalių daryti.
Ir dar nesisekė pasigaminti sviestinio kremo,dėjau sviestas(tepus mišinys):kond.pienas (2:1).Susidarė gumuliukai ir atsirado skysčio,gal kas pakomentuos kaip teisingai daryti sviestinį kremą
O čia gamybos procesas:

Gražu s maišiukas
bet tikriausiai dėl to tas svietinis ir neišėjo, kad darei ne iš sviesto o iš mišinio
Niekada neperkų jokių mišinių (sviesto, grietinės ir pnš.) Jis gi ir vadinasi "Sviestinis" o ne "tepaus mišinio"
O ten po maišiuku tikros kupiūros
O ten po maišiuku tikros kupiūros
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 12:14)
Sveikutės, išdrystu ir aš pasirodyti.Pirmą kartą gyvenime puošiau "rimčiau" tortą.Dariau pinigų maišą iš skaniausio pasaulyje torto.Kaip pirmam kartui tai esu patenkinta papuošimu,o mano vyras tai apako
,sako galvojau kad pirkai...
Manau, kad reikia naudoti tikrą sviestą 82% riebumo, nes tie mišiniai yra minkšti.
O šokoladinė masė, man irgi "sugeria" labai daug cukraus pudros ir sunkiai persikelia ant torto, bet paskui ant torto sutvirtėja ir daugeliui ji patinka