Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 20, 15:06)
Taigi galima tapetus dazytus pirkti ir juos dazyti kaip tik norit, ir kambarys jaukesnis sutapetais neidazytom sienom, ir nenusiplesia jie taip lengvai kaip kad paprasti tapetai.. ir perdazyt belenkada galima jei ispaiso su kuom nors:)

dej jaukumo visai nenoriu sutikti , reikia tik tinkamas spalvas dazu pasirikti ir bus labai jauku !
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2011 12 21, 03:12)
dej jaukumo visai nenoriu sutikti , reikia tik tinkamas spalvas dazu pasirikti ir bus labai jauku !

As irgi, viniliniu savo vaikui tapetu neklijuociau , kas lieka tas baisu kad neatlaikys itampos nuo mano zbitkininko, tai nusprendem nudazyti dryziais, juk labai lengva. Galima ir ne tik dryziais, burbulais, kvadratais ismargint kaip tik fantazija leis. Jei turi purkstuva tai su perejimais uzvaryti. Zodziu tik fantazijos turek. smile.gif
Atsakyti
Pas mus tapetuota viena siena bus, tai ziurejau kad tepetai butu sveiciami net su sepeciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 12 20, 22:44)
Jei apacioj netrukdys sudurimas per viduri tai uzteks 2

Aiskumas 4u.gif

QUOTE(jova @ 2011 12 21, 10:25)
Pas mus tapetuota viena siena bus, tai ziurejau kad tepetai butu sveiciami net su sepeciu  4u.gif

Va,cia tai reikalas- thumbup.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie Jūsų gražaus būrelio, nes vasarą ir aš vaikų kambaryje darysiu "kapitalinį" remontą. Pas mane ta pati bėda - kambarys siauras ir ilgas, vaikai du, tai kol kas matau tik vienintelę išeitį - dviaukštę lovą, juolab, kad ir patys vaikai jos labai nori. Man labai iš nuotraukų internete pasirodė gražios ir patogios Žilvio baldai gaminamos dviaukštės lovos.Gal kuri iš Jūsų turėjo su šiais gamintojais kokios patirties. Būčiau labai dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Atsakyti
Per šventes buvom pas draugus, turi jie gražią dviaukštę lovą. Pirmasis aukštas platesnis su gausybę lentynėlių vaikui, antrasis standartinio pločio aukštas. užlipimas laipteliai-stalčiukai. Lova buvo vaikų svajonė pirmąjį pusmetį. Dabar pati mačiau kaip vyko derybos kuris turėtų miegoti antrająme aukšte ax.gif Nes niekas nebenori miegoti aukštai ax.gif Aišku prisidėjo keli nelaimingi iškritimai iš jos žaidimų metu. Dabar jie turi savotišką grafiką kuris miegos antrająme aukšte doh.gif Žodžiu aš dar kartą įsitikinau, kad tokios lovos geriau nedaryti jei tik galima kitaip išdėlioti lovas vaikams.
Atsakyti
Na mano vaikai tai 14-os ir 7-ių metų ir jau nuspręsta, kad vyresnioji miegos antrame aukšte, taip, kad mažajam tikrai nebus pavojinga. Beje būtent Žilvio baldai gaminamos lovos man pasirodė tokios lyg ir saugesnės, nei tos paprastos, kur būna pirkti visuose baldų salonuose.
Atsakyti
Nu,kai toks kambariukas,nelabai ka ir padeliosi ir kaip. bigsmile.gif
FAUGABI-pas mane berniukai(11 ir 1,5 metu) tai jau kaip ir nuspresta,kad kol kas viresnelis miegos virsui,o jau kai mazius paaugs,tada jau "paauglis" miegos apacioi biggrin.gif 4u.gif
Laukiu-nesulaukiu dizainerio proekto blush2.gif Dar buvo per sventes maziuko krykstatevis,o mes ir nezinojom,kad jis projektuoja mastau.gif didis.gif tai dar ji paprasem nauju ideju blush2.gif

Zilvio baldus maciau,tik vat nenorejau tokiu "griozdu". Man kuo maziau baldu turetu but mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat vis dar intensyviai ieškau, gal kur ką geresnio už tuos Žilvio baldus rasiu, nes iš tiesų tai jie pakankamai dideli ir gremėzdiški tokie, praktiškai siauro kambario pusės ir nebūtų, o norisi kuo daugiau erdvės. Kaip ir pilnai jau buvau apsisprendusi, kad tik dviaukštė lova, tačiau dar neatmetu galimybės ir tos išvažiuojamos lovos - na kur ta antra su ratukais išvažiuoja iš po pirmosios apačios, tik niekur jų gražių vis dar nepavyksta rasti. Gal merginos žinote tų lovų gamintojus ?
Atsakyti
Nezinau schmoll.gif ,ir persigalvojau ja pirkt rolleyes.gif Noreciau vistiek dviaukste. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

o kas darot mazesniems vaikuciams kambarius, kaip sprendziat su zaislais beda?

nupirkau spinta ir lova vaikui is sba, bet zaislam man netinka visokios komodos ar spinteles, masinos visokiu dydziu, siaip iv formu erdviniai visokie, dabar sumesta viskas i jysk plastmasine deze, bet norisi kazko grazesnio, gal kokiu ideju kas turit?
Atsakyti
Nezinau,kol mazas,geriau negu deze nuo pampersu mum nera lotuliukas.gif Veliau prasysiu V kad padarytu mezyne tokia,kur dangtis ant "zaviesu". Nu,kaip pas mus budavo tongue.gif
Atsakyti