Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

sveikos 4u.gif

užėjau pasicekavint ax.gif kol statėm namą žinojau koks bus vaikų miegamasis, o kuo toliau... tapetą užsisakiau visai kitokį nei planavau, dabar ir dėl likusių sienų spalvos abejoju... doh.gif turiu tapetą ir fotelį... vat gal kaip nors susidėliosiu, o taip bijau nusisvaigt doh.gif žinau kad miegamas turi būti ramių spalvų, bet kaip vaikams nepadaryt senelių namų, čia didžiausia užduotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 02 15, 10:45)
Taaaip, aš vis užsuku ten seilę pavarvinti ir idėjų pasirankioti  ax.gif ten yra ir ne tik vaikų kambariai kituose skiltyse bigsmile.gif
o čia vakar skaičiau straipsniuką, tikrai vertas dėmesio apie tai, kaip rengiant vaikeliams kambarį skatinti jų kūrybiškumą http://www.moteris.l...atina_tobuleti/  thumbup.gif

labai ačiū už straipsnį 4u.gif paskaičius supratau, kad gal ir gera linkme judu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 23, 23:13)
sveikos  4u.gif

užėjau pasicekavint  ax.gif   kol statėm namą žinojau koks bus vaikų miegamasis, o kuo toliau... tapetą užsisakiau visai kitokį nei planavau, dabar ir dėl likusių sienų spalvos abejoju...  doh.gif  turiu tapetą ir fotelį... vat gal kaip nors susidėliosiu, o taip bijau nusisvaigt  doh.gif  žinau kad miegamas turi būti ramių spalvų, bet kaip vaikams nepadaryt senelių namų, čia didžiausia užduotis  ax.gif

Manau, kad tos spalvos labai indvidualu pvz. as geriausiai jauciuosi sviesiuose namuose idealu butu baltos sienos wub.gif negaleciau gyvent namuose kur butu ryskios tamsios spalvos, o kazkam atvirksciai sviesios baltos sienos slegia.
Plius vaiko kambarys tai nevien miegamasis vaikai jame ne tik miegos, bet ir zais, mokysis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gendre: 23 vasario 2012 - 23:46
QUOTE(Gendre @ 2012 02 24, 00:45)
Manau, kad tos spalvos labai indvidualu pvz. as geriausiai jauciuosi sviesiuose namuose idealu butu baltos sienos  wub.gif negaleciau gyvent namuose kur butu ryskios tamsios spalvos, o kazkam atvirksciai sviesios baltos sienos slegia.
Plius vaiko kambarys tai nevien miegamasis vaikai jame ne tik miegos, bet ir zais, mokysis...

mano atveju tai tik miegamasis, žaidimams jie turi kitą kambarį, aišku vaikai dūksta visur, bet šitas kambarys bus tik 3lovos su kažkokiom spintelėm ir lentynėlėm, fotelis man vakare pasakas paskaityt ir apšvietimo elementai- toršeras, lempos

baltų sienų nenoriu, linkstu į šviesią kreminę, gelsvą. fotelis žalias samaninis, lovos pilkšvos. tapetas šviesiai pilkas, jaučiu kiliminę irgi tiesiu žalią g.gif
ir reiktų kažkokių akcentų rausvos, dar nesugalvojau, stengiuosi mintyse pagrindą sulipdyt
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 00:15)
baltų sienų nenoriu, linkstu į šviesią kreminę, gelsvą. fotelis žalias samaninis, lovos pilkšvos. tapetas šviesiai pilkas, jaučiu kiliminę irgi tiesiu žalią  g.gif
ir reiktų kažkokių akcentų rausvos, dar nesugalvojau, stengiuosi mintyse pagrindą sulipdyt

Ir miegamojo temoje minite kilimine, ten dar-dar galima jei labai norit, bet vaikams tikrai nesiulyciau kilimines blink.gif Sintetika, dulkes, veliau alergijos unsure.gif Pas mus bute, pagal standartini projekta (pirkom buta su apdaila) turejo buti vaiku kambary ir musu miegamajame kilimine, iskarto atsisakeme, primokejom ir visur tiese parketa thumbup.gif Man labai patinka praplauti grindys su dregna sluota, gaivu, svaru, net lengviau kvepuoti bigsmile.gif thumbup.gif Na nezinau, kiekvienas renkasi, kas jam tinka ir patinka, cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 24, 11:24)
Ir miegamojo temoje minite kilimine, ten dar-dar galima jei labai norit, bet vaikams tikrai nesiulyciau kilimines  blink.gif Sintetika, dulkes, veliau alergijos  unsure.gif Pas mus bute, pagal standartini projekta (pirkom buta su apdaila) turejo buti vaiku kambary ir musu miegamajame kilimine, iskarto atsisakeme, primokejom ir visur tiese parketa  thumbup.gif Man labai patinka praplauti grindys su dregna sluota, gaivu, svaru, net lengviau kvepuoti  bigsmile.gif  thumbup.gif Na nezinau, kiekvienas renkasi, kas jam tinka ir patinka, cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

tam čia ir diskutuojam - dėl įvairių nuomonių 4u.gif
kodėl manot kad kiliminė tik sintetinė būna? kaina aukštesnė - bet vilna, bambukas super duper kiliminė thumbup.gif

aš žinokit dabar gyvenu ant parketo - paskutinis parketas mano gyvenime.. doh.gif ir pilnai sutinku, kad svetainėj kilimas turi būti minimalus, ten kur daug vaikščiojama, jei kas greit pavalai, pašluoji. kitas dalykas - aš nekuriu namų 100tui metų, nepatiks - po kiek laiko nuplėšiu tuos tapetus, išmesiu/pakeisiu kiliminę - viską galima pakeisti ir įsileisti naujų vėjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 10:40)
kitas dalykas - aš nekuriu namų 100tui metų, nepatiks - po kiek laiko nuplėšiu tuos tapetus, išmesiu/pakeisiu kiliminę  - viską galima pakeisti ir įsileisti naujų vėjų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 24, 10:24)
Ir miegamojo temoje minite kilimine, ten dar-dar galima jei labai norit, bet vaikams tikrai nesiulyciau kilimines  blink.gif Sintetika, dulkes, veliau alergijos  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tkrai netieskite miegamuosiuose - ypač vaikų doh.gif - kiliminės dangos, juk dabar toks grindų dangos pasirinimas, kam rinktis tą, kuri daugiausiai dulkių kaupia??
Atsakyti
Norėjau pasiklausti tų kas turi namie parketą ar atlaiko jis mažuosius namų gyventojus? Ta prasme ar neišsidaužo jei koks žaislas iš rankų iškrenta ir pan. Suprantu, kad jei plytas mėtysi ar vazonus daužysi tai neatlaikys, bet jei normaliai gyvenant ar atlaiko jis pavyzdžiui važinėjimą su pasispiriama mašinyte?
Žadame pamažu visuose namuose keisti grindis tai mąstome apie parketą arba laminatą. Labiau norėčiau parketo, bet vyras nuogąstauja, kad jis ne toks patvarus ir gali išsitrinti ir išsidaužyti kai mūsų mažasis pralėks su mašina.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 10:40)

aš žinokit dabar gyvenu ant parketo  - paskutinis parketas mano gyvenime..  doh.gif

O kokie jo minusai būtų, kodėl jums nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2012 02 24, 13:40)
Norėjau pasiklausti tų kas turi namie parketą ar atlaiko jis mažuosius namų gyventojus? Ta prasme ar neišsidaužo jei koks žaislas iš rankų iškrenta ir pan. Suprantu, kad jei plytas mėtysi ar vazonus daužysi tai neatlaikys, bet jei normaliai gyvenant ar atlaiko jis pavyzdžiui važinėjimą su pasispiriama mašinyte?
Žadame pamažu visuose namuose keisti grindis tai mąstome apie parketą arba laminatą. Labiau norėčiau parketo, bet vyras nuogąstauja, kad jis ne toks patvarus ir gali išsitrinti ir išsidaužyti kai mūsų mažasis pralėks su mašina.
Papildyta:
O kokie jo minusai būtų, kodėl jums nepatinka?

pirmiausia parketo gynybai pasakysiu, kad civilizacija eina į priekį ir manau atrandamos vis geresnės jo klojimo technologijos ir priemonės jo apsaugai 4u.gif

dar kiek žinau skirstoma į parketą ir parketlentes ar kažkas tokio g.gif
kad išdužtų nepastebėjau..
man didžiausias minusas - girgždėjimas doh.gif miegame žinojau vietas, jas apeidavau kaip minų lauką lotuliukas.gif tai miegamą pakeitėm į laminatą, dėjo kažkokį minkštą materiolą po juo, tai iškart geriau pasidarė.
darbo kambaryje nuo kėdės ir manau vaikų žaislų susibraižė, bet nušlifavus ir nulakavus turėtų pagerėt, bet aš nieko nedarau, nes man jų negaila o gaila pinigų, nes kelsimės į naują namą.
svetainėj susibraižė ir įsirėžė ten, kur sofos kojos, ten kur stovėjo didelė gėlė ir mano uošviai savarankiškai paliedavo ją per daug - iškėlė nuo drėgmės. vaikai turi medinį arkliuką žaliai apačia dažyta, tai kai joja nudažė - brūkšniai atsirado žali, bet nusivalė.
šiaip manau, kad pas mus seniai klota ir nelabai akuratnai ar profesionaliai tarkim, bet pas tetą namuose buvo super geras tikras brangus parketas ir kiek save pamenu visada girgždėjo

jei labai labai prižiūrėsit - jos visad atrodys super, bet stovėt prie vaikų ir žiūrėt ką jie daro irgi ne išeitis..

tokia mano subjektyvi nuomonė, nemėgstu aš parketo, jei būtinai reiktų medžio - kločiau lentas- man bent gražiau atrodo, nors manau ilgainiui irgi atsiranda papildomų sąlygų

p.s. vienintelė sąlyga kada tikrai dėčiau parketą, tai jei namus įrenginėčiau art deco stiliumi - prie tų baldų, detalių kitokių grindų neįsivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 24 vasario 2012 - 13:03
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 14:00)
šiaip manau, kad pas mus seniai klota ir nelabai akuratnai ar profesionaliai tarkim, bet pas tetą namuose buvo super geras tikras brangus parketas ir kiek save pamenu visada girgždėjo

Kaip idomiai. Visikai priesinga mano numone. Pas mus bute suklotas parketas, senas jau, turbut 30 metu, o 2 kambariuose laminata sumetem. Skiriasi vaiksciojimas ant ju kaip diena ir naktis. Ant parketo labai patogu, kieciau, malonu, niekur negirgzda, o ant laminato kai eini - bilda garsiai ir eini kaip ant spyruokliu kokiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 14:00)
pirmiausia parketo gynybai pasakysiu, kad civilizacija eina į priekį ir manau atrandamos vis geresnės jo klojimo technologijos ir priemonės jo apsaugai  4u.gif

dar kiek žinau skirstoma į parketą ir parketlentes ar kažkas tokio  g.gif
kad išdužtų nepastebėjau..
man didžiausias minusas - girgždėjimas  doh.gif  miegame žinojau vietas, jas apeidavau kaip minų lauką  lotuliukas.gif  tai miegamą pakeitėm į laminatą, dėjo kažkokį minkštą materiolą po juo, tai iškart geriau pasidarė.
darbo kambaryje nuo kėdės ir manau vaikų žaislų susibraižė, bet nušlifavus ir nulakavus turėtų pagerėt, bet aš nieko nedarau, nes man jų negaila o gaila pinigų, nes kelsimės į naują namą.
svetainėj susibraižė ir įsirėžė ten, kur sofos kojos, ten kur stovėjo didelė gėlė ir mano uošviai savarankiškai paliedavo ją per daug  - iškėlė nuo drėgmės. vaikai turi medinį arkliuką žaliai apačia dažyta, tai kai joja nudažė  - brūkšniai atsirado žali, bet nusivalė.

jei labai labai prižiūrėsit - jos visad atrodys super, bet stovėt prie vaikų ir žiūrėt ką jie daro irgi ne išeitis..

tokia mano subjektyvi nuomonė, nemėgstu aš parketo, jei būtinai reiktų medžio - kločiau lentas- man bent gražiau atrodo, nors manau ilgainiui irgi atsiranda papildomų sąlygų

p.s. vienintelė sąlyga kada tikrai dėčiau parketą, tai jei namus įrenginėčiau art deco stiliumi - prie tų baldų, detalių kitokių grindų neįsivaizduoju  4u.gif

pas uosvius 15metu berzo parketas sudetas. 2 kartus jau atnaujino. NIEKUR negirgzda, labai estetiskai atrodo. Viskas priklauso nuo meistru.

Man laminatas - popierinis blogis.

Atsakyti