Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(Comma @ 2013 07 02, 18:03)
Maniškė irgi nusišypsojo, kai pasakiau, kad gal TTH reiktų mažinti iki 1,0 (mano 2,99) dėl pastojimo 4u.gif

o man dvi endokrinologes sake kad TTH turi buti apie 1 norint pastoti . zinoma pastoja ir su visokiais , bet kai mes tokios, kurios neikaip nepastojam , manau verta atkreipti demesi i tai .... ir man sake kuriu aukstas prolaktinas ir reikai kad TTH eitu i zemesne puse ...

Atsakyti
evelinute, asmeniskai as bijociau su tokiu TTH pastoti. g.gif ir eiciau pas kita endokr.

Afrodite, selena gerk ir dabar, jis tikrai blogo kazko nepadarys, o pagerint gali. 4u.gif
Atsakyti
Bet kuo tuomet tiket jei ne klinikose dirbancia,tikrai gerus atsiliepimus turincia gydytoja? doh.gif

Baisu... Kuo toliau tuo baisiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 07 02, 18:22)
evelinute, asmeniskai as bijociau su tokiu TTH pastoti. g.gif ir eiciau pas kita endokr.

Afrodite, selena gerk ir dabar, jis tikrai blogo kazko nepadarys, o pagerint gali. 4u.gif

Merginos pasakykit ką gero daro selenas ? blink.gif Gal ir man reikia jo poveikio tik per žioplumą nežinau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 07 02, 20:01)
Merginos pasakykit ką gero daro selenas ? blink.gif Gal ir man reikia jo poveikio tik per žioplumą nežinau?  blush2.gif

Selenas

evelinute, net nezinau ka ir patart. jei finansai leidzia, galbut kreiptis kazkur privaciai. pas ka klinikose lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 07 02, 20:34)
Selenas

evelinute, net nezinau ka ir patart. jei finansai leidzia, galbut kreiptis kazkur privaciai. pas ka klinikose lankaisi?

Galvoju as irgi apie privatu kabineta g.gif o dabar klinikose buvau pas Butkuviene
O gal perdaug triznioju?gal po nestumo dar neatsistate hormonai.. Kuo toliau i miska,tuo daugiau medziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2013 07 02, 20:45)
Galvoju as irgi apie privatu kabineta g.gif o dabar klinikose buvau pas Butkuviene
O gal perdaug triznioju?gal po nestumo dar neatsistate hormonai.. Kuo toliau i miska,tuo daugiau medziu verysad.gif

negirdeta, nesu pas ja buvus.

o siaip, labai galimas variantas, kad tavo skydliauke dar dirba didesniu pajegumu, o su laiku ji aprims ir galbut TTH biski pakis. reiktu kartoti po kurio laiko. 4u.gif
Atsakyti
Tikiuos..nes butent nestumo metu ir buvo nustatyti nukrypimai..
Zodziu stebesiu save.. Kartosiu tyrima kas kelias savaites unsure.gif

Tik seimos gyd nustebo pamacius tth daryta nestumo metu ir po netekties liepe kartot,nes pasak jos tai gali trugdyt pastot,isnesiot.. Kaip skiriasi gyd nuomones g.gif reiks nueit pas ja,ziuresiu ka sakys del tokio endo sprendimo rolleyes.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti