Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Sveikutes mirksiukas.gif ,

ech...vel visokiu lelijiniu grozybiu pridejotuser posted image,o jau ta foto-kur daug baltu leliju wub.gif ,lyg plasnojantys balti balandziaiuser posted image.

O as dar noriu parodyt kokias besiskleidziancias grozybes turi mano mamaite....kaimynka uzdovanojo fyrintu is anglijos platybiu doh.gif lotuliukas.gif ,mat ji ten sezoniskai darbuojasi ir kaip supratom,susije su gelemis.
Mamaite sake,jog svogunai juju buvo bais dideli,sulig kavos puodeliu blink.gif ....bet ir geles isaugo gigantiskos.....

user posted image

specialiai is toliau su stambiosiom begonijom paveikslavau,kad bendra vaizdeli susidaryt bigsmile.gif ...
user posted image

is arciau...
user posted image

Ta kaimynka sake ,dar uzfundys....jei tik pavyks nufyrintuser posted image
Atsakyti
Labai grazios.
Papildyta:
Keletas paprastuuser posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Ruzavojiuser posted image
Atsakyti
Gal kas žinot kokios žemės reikia OT (oriental x trumpet) grupės lelijoms? Vamzdelinėms (trumpet) reikalinga šarminės reakcijos žemė, o rytinėms (oriental) rūgščios. Kas auginat, pasidalinkit kelintą sezoną ir kaip sekasi žiemomis.

O kaip su LO (longiflorum x oriental) lelijomis? Tikriausiai neatsparios mūsų žiemoms?
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 08 02, 08:35)
Gal kas žinot kokios žemės reikia OT (oriental x trumpet) grupės lelijoms? Vamzdelinėms (trumpet) reikalinga šarminės reakcijos žemė, o rytinėms (oriental) rūgščios. Kas auginat, pasidalinkit kelintą sezoną ir kaip sekasi žiemomis.

O kaip su LO (longiflorum x oriental) lelijomis? Tikriausiai neatsparios mūsų žiemoms?

Aš auginu visas lelijas tiesiog gėlyne (daržo žemėj). Azijines ir vamzdelines palieku žiemoti lauke, o visus rytietiškus hibridus (oriental) iškasu, nes jos lepios smile.gif ir laikau per žiemą rūsyje.
Mano lelijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 02 rugpjūčio 2009 - 12:55
AveM ,ačiū tau už nuostabiąsias lelijas,tik kaip jas dabar laikyti ,ar pasdinti į nuolatinę vietą,ar dar nekišti į žemę g.gif
Atsakyti
Sodink i nuolatine vieta,tik zinok sios lelijos labai greitai dauginasi.Jos nebijo ziemojimo,jos nereiklios nei zemei nei orui.Tai lelijos kurioms viskas tinka,tik kuo daugiau erdves. biggrin.gif
Atsakyti
shanet, labai graži lelijų spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 08 02, 08:35)

Tai kaip supratau kad OT tai yra hibridas rytinės ir vamzdelinės? Kaip paveiksliukuose tai jau labai liuks jos atrodo, ar jos žiemoja pas mus?
Ir nelabai supratau pas mane geltonos paprastos aazijinės lelijos tai viena kai išaugo tikrai palei 2 metrus buvo, na už mane tai didesnė tongue.gif žiedus bandžiau suskaičiuoti bigsmile.gif kai nužydėjo laužiau pieteles ir skaičiavau tai jei nesuklydau buvo apie 35 žiedus ji sukrovė. Toje pačioje vietoje auga tokios pačios geltonos lelijos. Na tos irgi buvo gražios , bet iki tos tai toli gražu. Ir net nežinau kaip viena išauga tokia didelė. blink.gif
Atsakyti
Mano visos leijos auga toje pačioje žemėje - neskirstau, kad vienai reikia šarminės, kitai rūgštinės ir jos "nesiskundžia" ax.gif
Atsakyti
Nesiskundzia ir maniskes,visas vienodai patresiu,palaistau.
Atsakyti
shanet, labai gražių spalvų lelijos!
Atsakyti
Dar keletas kvapnių lelijų wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Čia pirkta parduotuvėje azijietė, o pražydo rytietė - nemėgstu tokių apgavysčių schmoll.gif

user posted image

O čia niekaip nebaigianti žydėti "Red Dutch" - todėl ir negaliu merginoms išsiųsti siuntinukų doh.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti