Merginos, kurioms buvau žadėjusi lelijų, kuri negavote šiandien mano laiškelio, nes vieną užsakymą netyčia ištryniau ir neprisimenu, kurios merginos
Maniškės geltonos puikiausiai žydi. Šiemet jų pasodinsiu rytinėje namo pusėje, kur pusę dienos pavėsis - turėtų dar vėliau žydėti. "Red Dutch" paskutinį stiebą taip pat šiandien nupjoviau.
Merginos, kurioms buvau žadėjusi lelijų, kuri negavote šiandien mano laiškelio, nes vieną užsakymą netyčia ištryniau ir neprisimenu, kurios merginos
, parašykite AŽ. Ačiū
Gal galėtumėt atsakyti?
Kvepiančios lelijos - jos būna tik vėlyvosios? O kaip atskirti, kad kvepiančios(kai perki), gal atskira jų grupė yra?
Maniske balta -kvepianti tikrai ne velyva,gal per viduriuka,o dabar dar laukiu prazystant vienos laaabai velyvos,kazko ilgokai nesiskleidzia
pumpurai jau seniausiai uzauge o ji stovi vietoj..bijau kad pumpuriukai nenukristu taip ir neprazyde
ar dar kas turit tokia velyva?
Kvepia tikrai ne tik vėlyvos. Jei nori kvepiančių - pirk vamzdžiažiedes - jos visuomet kvepia
Pas mane žydi geltona ir dar viena balta tik su pumpuru, kažko ilgai nesiskleidžia
Zebrina, o kokia Tavo vėlyvoji?
Pas mane žydi geltona ir dar viena balta tik su pumpuru, kažko ilgai nesiskleidžia
QUOTE(jediara @ 2009 08 27, 07:35)
Kvepia tikrai ne tik vėlyvos. Jei nori kvepiančių - pirk vamzdžiažiedes - jos visuomet kvepia
Zebrina, o kokia Tavo vėlyvoji?
nezinau
Dėkui už patarimą, bet ar jos neliapios, tos vamzdžiažiedės?
QUOTE(speciuke @ 2009 08 27, 17:25)
Nėra jo lepios ir žiemai iškasti nereikia, na, nebent pirktum hibridus.
Bandysiu kvepiančių įsigyti
Oh, tik iš kur daugiau žemės gauti?
Jau ir taip lelijų kokia 20 rūšių turiu
QUOTE(speciuke @ 2009 08 28, 23:31)
Bandysiu kvepiančių įsigyti
Oh, tik iš kur daugiau žemės gauti?
Jau ir taip lelijų kokia 20 rūšių turiu 
Galėčiau "paskolinti" kokį kampelį žemės, laisvos dar daug turiu
Mielu noru
Bet neturėčiau galimybės kiekvieną dieną savo gėlytėmis grožėtis
Tai mano antidepresantai
Pagaliau prazydo mano pati velyviausia,siandien bandysiu nufotografuot
o baltosios vaikiukius kad pradejo leist..as joms ten zeme gerokai papurenau,paravejau ,tai turbut patiko
ar dar reikia geliukus trest,ar jau nebe?