Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 27, 13:29)

Kikirike nežinau ar aš kad pervargus nuo nemiegojimo ar kas bet neturiu nuomonės šį kart apie tavo darba nei patinka nei nepatinka, reik man pailsėti doh.gif

na neturi tai neturi ax.gif gal vėliau kitom akim pažiūrėsi ir surasi nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 27, 12:26)
Aš laukiu kol bus visos foto žaidime. dabar tik peržiūriu, o kai jau baigs Kike sudėt imsiu sąrašiuką dalyvaujančių ir bandysiu priskirt kiekvienam nickui foto  mirksiukas.gif nors matau jau, kad bus nelengva. Pastebėjau, kad Sayonarai daugiausiai nuotraukų prisikiriama, tai gal vėl ji išdykauja?

pasakiau, kad antram žaidime nebeišdykausiu, vadinasi, nebeišdykauju smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 27, 12:11)
na ištikro sutinku su tavimi,bet šiaip samgu paspėlioti, dauguma merginų tikrai stengėsi tai tikrai žinau  4u.gif

na seniai ką nors šiaip dėjau,va viena iš paskutinės fs  blush2.gif

user posted image

Labai grazi nuotrauka smile.gif tik is pradziu pamaniau, kad modelis kazka psikisus po suknia, matyt kojas labai ilgas tuti uztai taip ir pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 27, 13:36)
Labai grazi nuotrauka smile.gif tik is pradziu pamaniau, kad modelis kazka psikisus po suknia, matyt kojas labai ilgas tuti uztai taip ir pasirode  blush2.gif

dėkui ax.gif nebuvo,tiesiog akemnukas,ant jo kojos sukeltos o padalkos sijono palaidos g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 27, 12:09)
Jus zinot, kad Simai 13, o kai nezinojot, manet, kad 15-17.As pati baisiai nustebau, kai suzinojau.Ji tikrai atrodo vyresne, ypac nuotraukose.Tai gal jums trukdo pats zinojimas, kad jai 13?O jei nezinotum, gal kitaip zvelgtum?
Prisiminiau Luca Bessona ir jo 12mete Portman:)

Nea, aš nežinojau, kad jai 13-ka schmoll.gif ...iškart pagalvojau, kad jai netoli iki pilnametystės. Aš ir sakau, kad bent jau man tas amžius ne prie ko... pats suformuotas įvaizdis...šiaip suprasčiau, kad tai būtų kokios nors prancūzų šeimos mergaitė, baisiai kilminga ir įpratusi prie kokių nors savo kilmingų tradicijų, tame tarpe ir vyno pagukšnojimo... biggrin.gif ir mes visi, žiūrėdami į tas foto tai žinotume..čia aš šiaip modeliuoju situaciją. Dabar manęs tiesiog neįtikina mergaitė su taure vyno...nežinau...nes mergaitės paauglės taip nesielgia...(ne dėl to, kad joms draudžiama išgerti, bet dėl to, kad jas domina kitokie dalykai nei dailusis vyno pagurkšnojimas., gal greičiau koks sidriukas ir draugų tūsiukas biggrin.gif ). Bet šiaip džiugu, kad diskutuojam, nepriimk to asmeniškai ir pan...esu pastebėjus, kad gan jautriai į komentarus reaguoji 4u.gif taip kad čia mergaitės su taurėmis gal mano asmeninė problema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 spalio 2011 - 12:47
QUOTE(gotte @ 2011 10 27, 12:43)
Nea, aš nežinojau, kad jai 13-ka schmoll.gif ...iškart pagalvojau, kad jai netoli iki pilnametystės. Aš ir sakau, kad bent jau man tas amžius ne prie ko... pats suformuotas įvaizdis...šiaip suprasčiau, kad tai būtų kokios nors prancūzų šeimos mergaitė, baisiai kilminga ir įpratusi prie kokių nors savo kilmingų tradicijų, tame tarpe ir vyno pagukšnojimo... biggrin.gif ir mes visi, žiūrėdami į tas foto tai žinotume..čia aš šiaip modeliuoju situaciją. Dabar manęs tiesiog neįtikina mergaitė su taure vyno...nežinau...nes mergaitės paauglės taip nesielgia...(ne dėl to, kad joms draudžiama išgerti, bet dėl to, kad jas domina kitokie dalykai nei dailusis vyno pagurkšnojimas., gal greičiau koks sidriukas ir draugų tūsiukas biggrin.gif ). Bet šiaip džiugu, kad diskutuojam, nepriimk to asmeniškai ir pan...esu pastebėjus, kad gan jautriai į komentarus reaguoji  4u.gif taip kad čia mergaitės su taurėmis gal mano asmeninė problema  biggrin.gif

As jautriai reaguoju ne todel, kad asmeniskai priimu ar isizeidziu, kaip daug kas mano.As ieskau tiesos:)
Bendrai as gi ir dariau tokia bohemine Simone, tai va.
Atsakyti
šiaip gerai buvo tas žaidimas, bet kartot gal jo nebereikės, nebent po metų kokių smile.gif dabar kažkaip atsivėrė akys, pamatai kas kur kaip.. manau braižą turi Say, Akasha, Ypač, Brum.. nežinau, gal viskas? g.gif kitos ieškojimuose- tarkim Kike, Maggie, rG, Alabama... - nežinai ką gali parodyt, nuo popso, iki kažko įdomaus..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 27, 13:55)
šiaip gerai buvo tas žaidimas, bet kartot gal jo nebereikės, nebent po metų kokių smile.gif dabar kažkaip atsivėrė akys, pamatai kas kur kaip.. manau braižą turi Say, Akasha, Ypač, Brum.. nežinau, gal viskas?  g.gif  kitos ieškojimuose- tarkim Kike, Maggie, rG, Alabama... - nežinai ką gali parodyt, nuo popso, iki kažko įdomaus..

dekui. bet man mano stilius nepatinka, nes jis popsovas ir tiek smile.gif bet is tikro nustebau ir daug apie save suzinojau per si zaidima. antras ratas ne toks idomus, nes, mano nuomone, per daug zmoniu dalyvauja. ir per daug naujokiu (tegul jos neuzpyksta, nes tikrai neizeist cia noriu). tiesiog as ju visai nepazistu ir nemacius ju foto.
Atsakyti
aš noriu fotkint, bet neturiu ką.. reik modelių paieškas pradėt.

na, manau, kiekvienam apie save sunku šnekėt, bet kai kurie tikrai turi aiškų stilių, su nukrypimais lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai supratau vieną dalyką: kai tikrai norisi fotkint, iš po žemių išsikapstau modelius arba temas. o kai nesinori, tai susirandi priežstį - tai šalta, tai galvą skauda, tai oras blogas, tai indus reik plaut, tai knygą paskaityt, tai toli važiuot, tai modelių nėr, tai dar kas nors. man taip daugiau negu metus buvo. nefotkinau visai. dabar vėl pradėjau. iškapstau tų modelių keisčiausiose vietose biggrin.gif va poryt jauną vaikiną bandysiu fotkint, tai bijau biggrin.gif nes niekada nesu jauno vyruko fotkinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 27, 11:52)
Naujos merginos,labai rekomenduoju nueiti i seinara pas Kikirike,SBM ir Andriuska kada cia vyks nepamenu.Nu kantresnio nemoksiskom sapalionem ir aiskesnio info pateikimo neteko matyt thumbup.gif Tikrai tikrai mirksiukas.gif priminkit kada ten tas seminaras pas jus vyks mirksiukas.gif

Pradentiems bazinis kursas bus lapkricio 5 d sestadieni, po darbo. As rimtai, nesikuklindamas rekomenduoju ateiti tiek naujai nusipirkusiems koki aparata, tiek besiruosiantiems. Taip pat ir seniai turintiems, bet neivaldantiems kitu rezimu nei auto. Pamatysite kaip bus smagu, kai ateis suvokimas ir techniniu ziniu stoka nebevarzys kreatyvumo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 27, 13:20)
aš tai supratau vieną dalyką: kai tikrai norisi fotkint, iš po žemių išsikapstau modelius arba temas. o kai nesinori, tai susirandi priežstį - tai šalta, tai galvą skauda, tai oras blogas, tai indus reik plaut, tai knygą paskaityt, tai toli važiuot, tai modelių nėr, tai dar kas nors. man taip daugiau negu metus buvo. nefotkinau visai. dabar vėl pradėjau. iškapstau tų modelių keisčiausiose vietose biggrin.gif va poryt jauną vaikiną bandysiu fotkint, tai bijau biggrin.gif nes niekada nesu jauno vyruko fotkinus biggrin.gif

aš nemoku iškapstyti modelių lotuliukas.gif dažniausiai kreipiuos į pažįstamus.
o gamtos nemoku fotkint.
Atsakyti