Beje pamirsau parasyt, bet is paskutines tavo fs akiu negaliu atitraukt nuo noisy modeliuko jb nuotrauku su balta ilga suknele.
As tai noriu atsiprasyti Kikes, jog niekad (beveik) nepasisakau po jos foto. Jauciuosi s... tiesa pasakius, nes ji daznai atkreipia i mane demesi. Nekomentuoju todel, jog ne mano akiai tokios nuotraukos, ir manau, jog net neturiu jokios teises sakyt, jog nepatiko, ar dar blogiau- negrazu.
Net ir analizuot sunku kazka, nes mano matymas pavirsutinis, priesingai nei jos. Tiesiog mano stilius kaip diena ir naktis skiriasi nuo Kikes (taip jus visiskai teisios- banalus nuvalkiotas popsas
). Nesakau, jog absoliuciai viskas, bet tikrai labai mazas procentas patinka. Atsiveriau...
Beje pamirsau parasyt, bet is paskutines tavo fs akiu negaliu atitraukt nuo noisy modeliuko jb nuotrauku su balta ilga suknele.
Ir greitai dekit daugiau nuotrauku, nekankine manes!
QUOTE(bizyte @ 2011 10 28, 13:14)
atnešu foto dainai, galit tarkuot
visiškai nutolau nuo pradinės idėjos, viskas fotkinta mano, tik tekstūra ant viršaus dėta
visiškai nutolau nuo pradinės idėjos, viskas fotkinta mano, tik tekstūra ant viršaus dėta
man tai wow, labai
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 10 28, 13:15)
grazuole
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 28, 16:25)
Ai, nebetempsiu gumos, nes visai persigalvosiu...
Idėjos įgyvendinti nepavyko (neįlindo modelis į suknelę, kurią spec.nupirkau, suplanuotoje vietoje neleido fotkinti ir t.t.)
Čia teisinuosi, kad labai netarkuotumėt... Gera pamoka buvo
DAUGIAU TOKIŲ ŽAIDIMŲ 
Idėjos įgyvendinti nepavyko (neįlindo modelis į suknelę, kurią spec.nupirkau, suplanuotoje vietoje neleido fotkinti ir t.t.)
Čia teisinuosi, kad labai netarkuotumėt... Gera pamoka buvo
o as manau, kad puikiai susitvarkei
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 28, 17:36)
Tai vat,kadangi buvo sugalvotos kelios mintys dainai iliustruoti,padarytos abi,tai rodau antrą,nes šiose iliustracijose stengiausi ne vien aš,ačiū
Morrissey- You have killed me
Morrissey- You have killed me
QUOTE(kristukass @ 2011 10 28, 19:28)
As tai noriu atsiprasyti Kikes, jog niekad (beveik) nepasisakau po jos foto. Jauciuosi s... tiesa pasakius, nes ji daznai atkreipia i mane demesi. Nekomentuoju todel, jog ne mano akiai tokios nuotraukos, ir manau, jog net neturiu jokios teises sakyt, jog nepatiko, ar dar blogiau- negrazu.
Net ir analizuot sunku kazka, nes mano matymas pavirsutinis, priesingai nei jos. Tiesiog mano stilius kaip diena ir naktis skiriasi nuo Kikes (taip jus visiskai teisios- banalus nuvalkiotas popsas
). Nesakau, jog absoliuciai viskas, bet tikrai labai mazas procentas patinka. Atsiveriau...
Ir greitai dekit daugiau nuotrauku, nekankine manes! 
labai ačiū,kad parašei, aš tikrai suprantu kad mano foto kartais tikrai tik mažumai patiks,bet šiuo metu stengiuosi daryti tai kas arčiausiai mano širdies
QUOTE(jlclove @ 2011 10 28, 19:29)
dėkui
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 28, 19:43)
labai ačiū,kad parašei, aš tikrai suprantu kad mano foto kartais tikrai tik mažumai patiks,bet šiuo metu stengiuosi daryti tai kas arčiausiai mano širdies
viskas gerai
O su raudonplauke bus tikrai dar
dėkui

dėkui
Tu man ir nesiteisink. Juk savaime aisku, jog darai taip kaip jauti.
QUOTE(kristukass @ 2011 10 28, 19:48)
Tu man ir nesiteisink. Juk savaime aisku, jog darai taip kaip jauti.
Tik vat as norejau sazine apvalyt ir pasiaiskint.

na tada apvalei
Papildyta:
Dar kelios foto Žaidime
http://www.flickr.co...57627957087774/
pasidalinsiu šio vakaro atradimu-man čia viena gražiausių Marilyn nuotraukų....

niu ka, mano eile
nei ta doublexpo galiu daryti, nei su sluoksniais moku dirbti, nei portretus fotografuoti, nei auto juo labiau daryti
pabusiu banali, nuobodi ir pristatysiu natur produkta. svarbiausia, kad pati esu patenkinta rezultatu
http://www.youtube.c...h?v=zmjbsEulgT8
nei ta doublexpo galiu daryti, nei su sluoksniais moku dirbti, nei portretus fotografuoti, nei auto juo labiau daryti
http://www.youtube.c...h?v=zmjbsEulgT8
QUOTE(dosa @ 2011 10 28, 20:06)
QUOTE(jlclove @ 2011 10 28, 20:08)
labai graži daina, iš nuotraukos ramuma sklinda, tikrai tinka
Tokie gražūs oreliai, pagaliau radau laiko prie pc prisėsti
nors ir vėl - ne ilgam...
Wow, wow wow
tobula, man laaaabai patinka, patinka tekst9ra, patinka ta garbatkytė - tobula man foto, patinka šokantis siluetas, tekstūra, viskas man čia gerai
tiksliai, kad čia nebe nuotrauka, bet super
VISOS panienkos labai pasistengė su nuotraukom dainom, ir vaikinuko traktoriukas patinko, šaunuoliai visi
yra kur akis paganyti, pamatyti, kaip kas įliustravo 
Vi.Kri. -> Fainas leliukas, kaip mielai žiovauja. Nortėjau savo sūnų Joriu pavadinti
Kiek trūksta man erdvės, bet pats leliuko veiksmas patinka
)) Sveikinimai ir nuo manęs
Svajonė mūsų -> man labai patiko koliažas dainai. Nu fainai, neskaičiau pradžiai teksto, paskui perskaičiau, kai kažkas parašė, kad įskaitoma, kažkaip šį sykį nepacekavinau, man patiko ir tekstas
Diancikas -> Man patinka ta vieta, kur tu fotkinai, kaži, čia užsieny?
man truputį vos vos kairės trūksta ir viršaus šiek tiek [visai nedaug]. Patinka 
Kikirike -> gerai padirbėjot, man patinka
akys lakstė ilgai, nuo vieno daikto, prie kito... nors pagalvojau, kad per daug detalių...
jlclove -> Kaip man patinka spalvos!!!! Man patiko foto, toks rūkas lyg, tamsūs medžiai, o dangaus raštai kokie faini - labai gerai
QUOTE(bizyte @ 2011 10 28, 14:14)
atnešu foto dainai, galit tarkuot
Wow, wow wow
VISOS panienkos labai pasistengė su nuotraukom dainom, ir vaikinuko traktoriukas patinko, šaunuoliai visi
Vi.Kri. -> Fainas leliukas, kaip mielai žiovauja. Nortėjau savo sūnų Joriu pavadinti
Svajonė mūsų -> man labai patiko koliažas dainai. Nu fainai, neskaičiau pradžiai teksto, paskui perskaičiau, kai kažkas parašė, kad įskaitoma, kažkaip šį sykį nepacekavinau, man patiko ir tekstas
Diancikas -> Man patinka ta vieta, kur tu fotkinai, kaži, čia užsieny?
Kikirike -> gerai padirbėjot, man patinka
jlclove -> Kaip man patinka spalvos!!!! Man patiko foto, toks rūkas lyg, tamsūs medžiai, o dangaus raštai kokie faini - labai gerai
niu ka, mano eile
pabusiu banali, nuobodi ir pristatysiu natur produkta. svarbiausia, kad pati esu patenkinta rezultatu
Labai graži daina. Foto tinka
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 28, 19:16)
aciu
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 28, 19:17)
dekui
Papildyta:
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 28, 19:25)
aciu
Prisidedu prie pagyrų