QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 15:26)
Man šiaip irgi nepatinka fotografuoti tokius masinius renginius, ir dar darželyje.

O ypatingai visus sustatytus po renginio į krūvą.
rG, taip, jaunatviškas įsižeidimas. Tikrai sutinku. Pasisakiusi čia, pradėjau jausti, kad iš tiesų nieko labai blogo nenutiko. Na, bet reikėjo man išsilieti.

Papasakoti kaip būna. Labai džiaugiuosi, kad pasiėmiau kitinį dėl to bendro kadro.
aš anksčiau irgi purkštaudavau.. dabar matyt nebe jauna, tai nebepurkštauju. čia Tau pozityvioji pusė - vadinasi, Tu vis dar jauna
jei rimtai, tai dabar kai prisiveisė žmonių su krūtais fotikais, kurie atrodo wow, o fotkina bile kaip ant auto, tai gal ir tos auklėtojos galvoja, nu dar vienas pypt su savo brangia technika, reik žmogui padėt
ai, o daba rprisiminiau,kai vaiką pradėjau leist į darželį, direktorei taip nedrąsiai pasakiau (grynai iš entuziazmo, be jokio išskaičiavimo), kad esu mėgėja fotografė, tai jeigu kada reiks, tai.. bla bla bla.. ji iškart apsidraudė - ne, mes turim nuolatinį fotografą, jis viską fotkina, ačiū, bet nereikės. nu ir atėjo pirmosios kalėdos

vajė vajė, kokias fotkes gavau..

o jau rėmeliai kokie buvo.. kiek ten visko pripiešta.. jo jo, čia tos fotkės, kur viena dešimt litų kainuoja

aš tikrai būčiau gražiau padarius, bet gal ir gerai, kad nefotkinu per tuos renginius - pailsiu, į vaiką pažiūriu, pasidžiaugiu, nedirbu ant kadrų
Zirze, man šukuosena labai patiko