QUOTE(Yvette @ 2011 10 31, 12:00)
veltui ištrynei. Liuksinė ta foto. O kad ne visiems patiks, normalu juk. Vat kiti pamatę merginos su cigarete portretą kraupinasi. O aš svaigstu nuo bet kokių portretų kur žmonės rūko. Visi esam skirtingi ir visiems neįtiksi. Tikėk savo darbais, tikėk tuo ką darai. Juk sau darai, ne kitiems.
darydama šias foto žinojau kad dauguma reaguos na labai emociškai,bet juk tai ir buvo tikslas,jos ir turėjo būti stiprios sukrečiančios - na gyvenimas gi nėra tik fashion ir gražūs paukšteliai... buvo beproto sunku tai perteikti ištikro,padaryti netvarką tvarkingą ir teisinga yra sunkiau nei sutvarkyti namus,o dar atmosfera irgi reikia sukurti,nuotaiką, iš pradžiu maniau kad nieko nesigavo,bet poto pradėjau analizuoti žiūrėti ir mano nuomonė pavyko rezultatas...maniau įdėsiu ten nuotrauką kaip dienoraštį nes tai visgi įvykis,buvo stengtasi daryti ruoštasi,na ištryniau tai ištryniau,kitą kartą dešimt kartų pagalvoti reiks prieš dedant
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 12:05)
kraupinosi, nes šalia vaiko buvo rūkoma?

aš irgi. man rūkymas yra kažkas tokio fotografijoje.. pati kai mečiau prieš du metus ir tik pagriešiju kartais, bet nerūkau nuolat, tai man

užvakar vaikinuką tokį fotkinau, tai susitikus pirmas klausimas buvo, ar rūkai.. jis sako, ne, bet jei reikia fotkei, rūkysiu.. o aš juoktis pradėjau, sakau, ir aš nerūkau, tai neturiu reikmenų prie savęs..

būčiau apsisprendusi nerūkalė, tai su savim vežiočiaus, kai reikia, panaudočiau; ale jaučiu, kad jei turėčiau, tai ir išrūkyčiau
man patinka rūkantys žmonės nuotraukose ypač vyrai,bet tik jei jie tikrai rūko,nes pastebėjau jei žmonės nerūkantys tai net cigaretės nemoka laikyti

na jaučiasi tas dirbtinumas... na bet jei prieš kažkiek laiko rūkė tai viskas čiki....lauksim vaikuno nuotraukų