Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(rusma @ 2012 05 14, 12:52)
Merga, kokia čia veislė, čia taviškė, tik per mano žioplumą jai gresia likti bevarde:
user posted image

Savannah-94
Atsakyti
Mano velykiukai dar nuo velyku vis zydi...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif daivasen o jau žiedų gausa... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 05 14, 15:17)
Savannah-94

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Baltas kokio nuostabaus grožio! Mielais šakelę priglausčiau.
Atsakyti
o maniškiai baltieji tiek velykinis,tiek kalėdinis numirė verysad.gif beliko nuotraukos darytos...
man jų žiedai tai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 05 14, 16:08)
o maniškiai baltieji tiek velykinis,tiek kalėdinis  numirė  verysad.gif beliko nuotraukos darytos...
man jų žiedai tai  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Baltas velykinis neretai po pirmo gausaus zydejimo galus atiduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 05 14, 15:24)
Mano velykiukai dar nuo velyku vis zydi...

Man tai oranžinė labai graži wub.gif Norėčiau blush2.gif
Atsakyti
ohoo kaip cia grazu,kokie grazus ziedai wub.gif
Atsakyti
Sveiko mergaite,
gal kuri galetumete pasidalinti orandziniu ir ruzavu velykiukiu, noreciau bet nareli nusipirkti? Toks nuostavus grozis, kad super! Turiu tik balta toki, neseniai dovanu gavau...
O mano baltas kaledukas numire, sliekas pagrauze, pirkau su vazoneliu ir pradejo vysti kazko, pamaciau, kai persodinejau, bet jau buvo per velu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka11 @ 2012 05 28, 13:24)
Sveiko mergaite,
gal kuri galetumete pasidalinti orandziniu ir ruzavu velykiukiu, noreciau bet nareli nusipirkti? Toks nuostavus grozis, kad super! Turiu tik balta toki, neseniai dovanu gavau...
O mano baltas kaledukas numire, sliekas pagrauze, pirkau su vazoneliu ir pradejo vysti kazko, pamaciau, kai persodinejau, bet jau buvo per velu.. sad.gif

Jei tik norite mielai prašom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 05 14, 15:24)

A jau grožis neišpasakytas! bigsmile.gif

Turiu iš aš panašų kaktusiuką, prieš kelis mėn įkišau į žemę, apsivaikavo biggrin.gif Tai užvakar vėl išnarsčiau po kelis narelius, šalia susodinau smile.gif Einu lygint, koks čia pas mane galėtų būti g.gif

P.s. paskaičiau pirmą psl, tai jis auga pas mane tiesiog prieš pietinę saulę, tik nukėliau nuo palangės - sustojo išvis augimas, teko grąžint į savo vietą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambro: 06 birželio 2012 - 13:36