Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

Dudute,aciu ,kad ir tu idejai 4u.gif na randas graziai gyja,nors del to ramu.tik kiek aukstokai,bet dar keisis ,o jei ne, tai po metu vistiek isbals.beje,nuotrauka daryta balandi ir birzeli laaabai skiriasi,kiek svorio per ta laika netekai?

vakar dar pagalvojau-gaila,kad beveik visos aktyvios iki op,o paskui nieko unsure.gif o tas rezultatas ,turbut,labiausiai ir domina .ta mergina ,kuri nesioperavo biggrin.gif irgi galetu atnaujinti ,nes buvo visko ,idomu kaip dabar.

ziurint foto ,as tik dar labiau esu suinteresuota numesti visa visa svori.rankas ,kojas,kad liktu tik tai,kas nepataisoma gerais norais ,maximum 5 kg ,bet realiai kokie 3 teliko biggrin.gif mat gija kitaip ir riebalai neteka per siules unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 11 02, 13:20)
Įkėliau fotkių smile.gif

Man rodos šonai susitvarkys, gi patinę viskas dar 4u.gif
Atsakyti
Liomi o koks tavo ugis ir svoris?

Dudute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 02, 13:26)
ziurint foto ,as tik dar labiau esu suinteresuota numesti visa visa svori.rankas ,kojas,kad liktu tik tai,kas nepataisoma gerais norais ,maximum 5 kg ,bet realiai kokie 3 teliko biggrin.gif mat gija kitaip ir riebalai neteka per siules  unsure.gif

Ne tik gyja geriau, bet man rodos, ir operacija pavyksta geriau, t.y. susiūti išeina gražiau.. Randas tiesesnis..
Mano 6 kg nukrito nuo tada, kai foto įdėjau. Galėčiau jau operuotis.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 02, 11:26)
Dudute,aciu ,kad ir tu idejai  4u.gif na randas graziai gyja,nors del to ramu.tik kiek aukstokai,bet dar keisis ,o jei ne, tai po metu vistiek isbals.beje,nuotrauka daryta balandi ir birzeli laaabai skiriasi,kiek svorio per ta laika netekai?

ziurint foto ,as tik dar labiau esu suinteresuota numesti visa visa svori.rankas ,kojas,kad liktu tik tai,kas nepataisoma gerais norais ,maximum 5 kg ,bet realiai kokie 3 teliko biggrin.gif mat gija kitaip ir riebalai neteka per siules  unsure.gif

Nuo balandžio iki birželio čia visai ne kalnai to svorio.. kokie 4-5 kg.. randas šiaip pasislepia po kelnaitėm, čia spec rodau, kaip jis atrodo. Bet ne visos kelnaitės jį dengia, tos labai žemu liemeniu tikrai nebus tinkamos ateity smile.gif
Šiaip tai geriausiai iki op numesti viską, bet kadangi galime ir po jos mesti, tai man dar reikia kokių 5 kg.. O iki tobulybės tai nesupykčiau ir 7-8 biggrin.gif gydytojas patikono, kad rezultato tikrai nesugadinčiau, o tik pagerinčiau. O operacijos norėjau būtent dabar, nes paskui gryšiu į darbą po naujų, tai norėjau būti atsigavusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 02 lapkričio 2011 - 11:39
pas mane kintantis labai biggrin.gif priklauso kas pilve gyvena biggrin.gif
ugis 169 cm,o dabartinis svoris 59kg.idealus svoris 55kg.dvynukus gimdyti isvaziavau budama 90kg doh.gif tada buvau 75 ir siandien dar liko 5 kg pamesti.

Mamyte Ausryte,o tavo 50kg tik? vaje,visai mazyte wub.gif man grazu tokios moterys -mazos,kudutes,mergaitisko sudejimo,todel krutines nesididinciau,net jei butu A dydis .
Papildyta:
Dudute,ne kalnai 5 kg? saunuole ,nera lengva mesti svori,ypac esant seimininiams pietums doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ingutia tu irgi kokia super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 02, 11:36)
tai pas mane apačioj ten tas patinimas kur dabar atsirado,toks kur paspaudi ir persiliuliuoja į kitą pusę doh.gif
o viršuj tas iškilimas, toks patinimas buvo iš karto po op. na šnd gal ką daugiau išsiaiškinsiu 4u.gif
aha Mamyte Aušryte, įdėk nuotraukyčių

Pasidaryk echo ir viskas bus aisku. Siaip tai patinimas maziausiai du men bus tikrai, bet jei sakai liuliuoja ten tai skysciai tikrai. Bet cia nieko baisaus tie skysciai jei anksti pastebi ir per randa nespeje isbegt 4u.gif
Atsakyti
foto vėliau bus, dabar apsitempus savo nėrinukais ir dar neturiu ką rodyt, o tas išsišokimas nėra labai ženkliai matomas, kad foto atspindėtų, na reiks išsiklausinėt šnd M. tikiuosi kad man siūlus iš nugaros ištrauks šnd 4u.gif
nesu aš kūdutė, 173cm ir 62kg. iš ligoninės grįžau tokio pat svorio nei išvažiavau, na pusė kg daugiau, man numesti dar kokius 3kg yra misija neįmanoma, nu nžn niekaip organizmas nepasiduoda. lekiu žiūrėt fotkių dudutės
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 02, 12:58)
foto vėliau bus, dabar apsitempus savo nėrinukais ir dar neturiu ką rodyt, o tas išsišokimas nėra labai ženkliai matomas, kad foto atspindėtų, na reiks išsiklausinėt šnd M. tikiuosi kad man siūlus iš nugaros ištrauks šnd 4u.gif
nesu aš kūdutė, 173cm ir 62kg. iš ligoninės grįžau tokio pat svorio nei išvažiavau, na pusė kg daugiau, man numesti dar kokius 3kg yra misija neįmanoma, nu nžn niekaip organizmas nepasiduoda. lekiu žiūrėt fotkių dudutės

O nieko sau svoris thumbup.gif Cia mano siekiamybe...ugis toks pats.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 02, 12:42)
pas mane kintantis labai  biggrin.gif  priklauso kas pilve gyvena  biggrin.gif
ugis 169 cm,o dabartinis svoris 59kg.idealus svoris 55kg.dvynukus gimdyti isvaziavau budama 90kg  doh.gif  tada buvau 75 ir siandien dar liko 5 kg pamesti.

Mamyte Ausryte,o tavo 50kg tik? vaje,visai mazyte  wub.gif man grazu tokios moterys -mazos,kudutes,mergaitisko sudejimo,todel krutines nesididinciau,net jei butu A dydis .
Papildyta:
Dudute,ne kalnai 5 kg? saunuole ,nera lengva mesti svori,ypac esant seimininiams pietums  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ingutia tu irgi kokia super  thumbup.gif

As gimdyt vaziavau sverdamam 82 doh.gif doh.gif doh.gif Vien pilvas pas mane buvo toks kad zmones gatvej klausdavo ar trynukus nesioju doh.gif Isvis sunkus mano nestumai buvo, matyt kuno sudejimas toks, kad nelengva vaikucius nesiot man....
O siaip tai pritariu tau, man irgi labai grazu nedideles smulkios moterys, kaip lelytes wub.gif Krutine mano B dydzio niekad man nekliude kad per maza, dabar kliuva, nes patysus ir speneliai labai dideli like, gal del to, kad ilgai abu vaikucius maitinau viena po kito g.gif Tai va galvoju susitvarkysiu ja, tuo paciu pasididinsiu nuo b iki c, tiesiog, kad graziau stovetu ir vistiek spenelius reiks koreguot tai tuo paciu randeliu viskas biggrin.gif O sveriu tai siaip 50, ugis 167 is ligonines grizus sveriau 53, o db nezinau ar nukrito jau tie 3kg, nes nusedo batarkes svarstykliu rolleyes.gif

Trupineli atrodai lieknesne nei cia parasei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 11 02, 12:05)
O nieko sau svoris thumbup.gif Cia mano siekiamybe...ugis toks pats.

thumbup.gif drinks_cheers.gif Mano ūgis 1 cm (172cm) mažesnis, bet 62 kg yra mano svajonė, kažkodėl praktiškai atrodo neįmanoma smile.gif
Atsakyti
Įdėjau ir aš foto su -6 kg. Šiaip nelabai matosi foto, bet apimtys gerokai sumažėjo, pilvas pabjuro, atrodo, kad net didesnis pasidarė. Nors kai įlendu į korsetą, niekas net nepasakytų, kad tas pilvas pas mane yra..
O ten 3 skylės ant pilvo ir 4-a bamboj po tulžies operacijos matosi. Įdomu, kiek iš jų išsipjautų.. Ta, kur aukščiausiai, tikriausiai niekaip..
Dėl krūtinės, tai nepatinka man didelė, nes didelė iš karto stambina. Gal ir norėtųsi kiek padidinti, bet bijau aš tų implantų kažkaip..

O tiesa, kaip jums atrodo, ar prasiskyrę mano pilvo raumenys? Aš niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 02 lapkričio 2011 - 12:23