Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2011 11 03, 00:03)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nesupratau...kokius audinius tau praplete? Kodel ne su adata trauke?

Mamyte Ausryte, super rezultatas, nerealiai 4u.gif

o ką aš žinau kokius audinius, nu ten kur siūta, per patį randą truputį pakrapštė ir išbėgo tas skystis, juk jis daktaras, o ne aš, tai neturiu nurodinėti kaip ten tą susikaupusį skystį traukti, man pačiai buvo baisu pagalvot vien apie tas adatas.
o siūlai nugaroje, tai manau, kad gal ten riebalus siurbė g.gif
Atsakyti
Žiūriu albumą ir kilo klausimas - nuo ko priklauso rando "grožis" (jei taip galima pasakyt doh.gif ) - na turiu omeny aukštumas/žemumas, tiesumas/kreivumas, storumas/plonumas ir pan. dalykai? g.gif Ar nuo gydytojo, t.y. kikevienas gydytojas daro tai kažkokiu sau specifiniu būdu, ar nuo operuojamosios kažkokios kūno konstitucijos ir pan., ar tiesiog atsitiktinumas - kartais pavyksta vienai, kartais kitaip g.gif

Ir dar mačiau kai kam daromos korekcijos - tai čia kaip ir nepavykur operacija reiškia? Daro nemokamai ar reikia mokėt papildomai?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 02, 23:55)
o ką aš žinau kokius audinius, nu ten kur siūta, per patį randą truputį pakrapštė ir išbėgo tas skystis, juk jis daktaras, o ne aš, tai neturiu nurodinėti kaip ten tą susikaupusį skystį traukti, man pačiai buvo baisu pagalvot vien apie tas adatas.
o siūlai nugaroje, tai manau, kad gal ten riebalus siurbė g.gif

O uzsiuvo paskui? Tu paskaityk dienorasti, kas buna kai per randa skystis bega 4u.gif Tikiuosi tau viskas bus gerai. Tiesa, pries sia procedura tau dare echo?

QUOTE(Enita @ 2011 11 03, 00:38)
Žiūriu albumą ir kilo klausimas - nuo ko priklauso rando "grožis" (jei taip galima pasakyt doh.gif ) - na turiu omeny aukštumas/žemumas, tiesumas/kreivumas, storumas/plonumas ir pan. dalykai? g.gif Ar nuo gydytojo, t.y. kikevienas gydytojas daro tai kažkokiu sau specifiniu būdu, ar nuo operuojamosios kažkokios kūno konstitucijos ir pan., ar tiesiog atsitiktinumas - kartais pavyksta vienai, kartais kitaip g.gif

Ir dar mačiau kai kam daromos korekcijos - tai čia kaip ir nepavykur operacija reiškia? Daro nemokamai ar reikia mokėt papildomai?

Rando aukstis nuo gyd. sugebejimo dazniausia, kreivumas nuo striju kiekio ir ju gylio ir nuo poodzio paslankumo, na o storis, tai dazniausia tas randas po op buna plonytis, po to paplateja. Istiesu tai merginos i rando stori ir spalva nekreipkit demesio, nes jis kinta kas kelias savaites ir tikras vaizdas po kokiu 1,5m. pasirodys.
Atsakyti
O vienai merginai darytas pjūvis iki pat bambos blink.gif Kodėl taip? Kas čia per metodas toks nematytas?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 11 03, 01:00)
O vienai merginai darytas pjūvis iki pat bambos blink.gif Kodėl taip? Kas čia per metodas toks nematytas?

Cia tokia taktika. Istikro puikiai sutvarko be to vertikalaus pjuvio. Ir nesvarbu kiek raumuo prasiskyres ar pilvas didelis. Pvz pilna albume, kad galima su vienu pjuviu apsieiti. Tad kitoms merginoms belieka rinktis, kokio pjuvio jos nori ir koks gyd. tai darys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 11 03, 01:50)
O uzsiuvo paskui? Tu paskaityk dienorasti, kas buna kai per randa skystis bega 4u.gif Tikiuosi tau viskas bus gerai. Tiesa, pries sia procedura tau dare echo?
Rando aukstis nuo gyd. sugebejimo dazniausia, kreivumas nuo striju kiekio ir ju gylio ir nuo poodzio paslankumo, na o storis, tai dazniausia tas randas po op buna plonytis, po to paplateja. Istiesu tai merginos i rando stori ir spalva nekreipkit demesio, nes jis kinta kas kelias savaites ir tikras vaizdas po kokiu 1,5m. pasirodys.

jau ir taip naktį nemiegojau, dabar net bijau eit į tuos dienoraščius, bet reikia, pasiskiatysiu. nieko man ten nužsiuvo, važiuosiu šnd ten vėl, pasiskaitysiu ir tada aiškinsiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 03, 10:06)
jau ir taip naktį nemiegojau, dabar net bijau eit į tuos dienoraščius, bet reikia, pasiskiatysiu. nieko man ten nužsiuvo, važiuosiu šnd ten vėl, pasiskaitysiu ir tada aiškinsiuosi 4u.gif

unsure.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 03, 08:06)

Nu baik ką 4u.gif Viskas bus gerai, žino gi gydytojas ką, kaip ir kodėl daro 4u.gif
Atsakyti
O kažin, įmanoma be komplikacijų prasisukt? unsure.gif Nes man dabar toks įspūdis susidarė, kad vos ne kiekvienai kažkas nelabai gerai..

Turėdama tokį pilvą kaip Enitos, net negalvočiau apie operaciją ax.gif

Pasižiūriu albumėlį, mano vienas didensių baisuoklių doh.gif Kažin, ar įmanoma gražiai sutvarkyt.. Strijos tai liks, bet man svarbiausia, kad nekabėtų jis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 03 lapkričio 2011 - 08:52
Ingutia, viskas bus gerai. Nera jau toks neiveikiamas tas tavo pilvas.
Atsakyti
na pasiskaiciau as dienoraščius, bet man kol kas (tfu tfu tfu) nėra tiap baisu, jokios ten sklylės piršto dydžio nematyti, ten tik vos vos praskyrė ir išbėgo tas skytis, tikiuosi kad buvo pirmas ir paskutinis kartas blush2.gif o šiaip tai pati greičiausiai kalta dėl to , nes sakė gali būti nuo perdidelio judėjimo, nes 6ni jau aprašiau kad neblogai paisdaviau ir po turgų ir kapinėse ir dar vairavau pati ir tt, tai sakė kad per daug biškiuką, reikia primažint tempą, o tie skysčiai ir ligoninėje pas mane nemenkai kaupėsi, po paros net drenų netraukė 4u.gif
o šiaip savijauta jau praktiškai gera, galiu eiti beveik tiesiai ir skauda mažai, kol kas esu labai patenkinta viskuom ir pirežiūra ir tt, ir labai pasitikiu savo daktaru M, manau kad jis tikria žino ką daro thumbup.gif
tik va dabar man idomu kodėl man taip mažai nupjovė ir ištraukė g.gif odos tik 490gr ir išsiurbė 200ml g.gif o kitoms daug daugiau, galėjo ir mane ten pamaigyt kad bent kokį puslitrį būtų riebaliukų pašalinę mirksiukas.gif
Atsakyti
draugaukim, matau skaitai... Nepersigalvojai?
Atsakyti