Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(liomi @ 2011 11 11, 21:31)
mergaite, mergaite padaro  bigsmile.gif  sulopo mergystes pleve  doh.gif 

neeee, susiaurina, ten detaliau rašo, bet ne mergaite. nu koks tikslas pvz. ženotai trijų vaikų mamai? laugh.gif aš tai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 11, 19:35)
susiaurina, ten detaliau rašo, bet ne mergaite. nu koks tikslas pvz. ženotai trijų vaikų mamai? laugh.gif aš tai nenorėčiau  schmoll.gif

na, as ne spec kaip ten padaro,bet zinau ,kad operacijos esme- vagina turi atrodyti,kad moteris nera turejus lytiniu santykiu,tai siaurina nuo iki

EI ! AS JUOKAUJU DEL SAVES !!!!! FUUUUUUUUUU,NEGI PATIKEJAI,KAD UZSIIMSIU TOKIAIS NIEKAIS biggrin.gif JAU GERIAU BOTOXO SUSILEISTI UZ TUOS PINIGUS laugh.gif laugh.gif

stai http://www_hymenrepa...uk/thehymen.htm atkuria mergystes pleve,iejima i vagina,susiuva membranas ,zodziu - padaro vel nekalta ,taip ir vadina si reikala " nekaltybes atkurimas" biggrin.gif zinau ,kad kaikurios per darbo pietu pertrauka "pasitvarko" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 11 lapkričio 2011 - 22:06
QUOTE(liomi @ 2011 11 11, 21:46)
na, as ne spec kaip ten padaro,bet zinau ,kad operacijos esme- vagina turi atrodyti,kad moteris nera turejus lytiniu santykiu,tai siaurina nuo iki

EI ! AS JUOKAUJU DEL SAVES !!!!! FUUUUUUUUUU,NEGI PATIKEJAI,KAD UZSIIMSIU TOKIAIS NIEKAIS  biggrin.gif  JAU GERIAU BOTOXO SUSILEISTI UZ TUOS PINIGUS laugh.gif laugh.gif

nepatikėjau schmoll.gif
tik sakau, kad tai, ką daro musulmonės ir pan. ir po gimdymo - skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 11 11, 21:34)
Ryškiai ne B. operavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(ADREV @ 2011 11 11, 21:59)
as vakar buvau konsultacijoje pas B,kaina pasake 6500lt, su viskuo.

Su kuo viskuo?

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 11, 22:35)
neeee, susiaurina, ten detaliau rašo, bet ne mergaite. nu koks tikslas pvz. ženotai trijų vaikų mamai? laugh.gif aš tai nenorėčiau  schmoll.gif

Pas mus Balciunas siuo reikalu uzsiima 4u.gif
Atsakyti
Pinavija nuostabioji,imeciau linka pries tai rasytoj zinuteje .

operacijos esme - atrodyti nekalta .dazniausiai moterims ,is musulmonu krastu,negalima tureti lytiniu santykiu iki vestuviu,bet kaip zinia yra jausmai,yra issiskyrimai,todel nereta kuri isteka ne uz pirmojo sutiktojo.taciau tai vistiek neatleidzia jos nuo nekaltybes turejimo.todel jos daro "atstatymo " operacijas.dazniausiai del religiniu paskatu ir nenoredamos seimose (busimo vyro ir savo ) karo. motinos ,turincios vaiku,aisku nesidaro .

taip pat aktualu po traumu ,isprievartavimu vaikysteje ,nes tai tik psichologine korekcija .juk musulmone,turejusi tris vyrus,netampa nekalta ,o tvirkinta mergaite vaikysteje ,norisi pamirsti viska ir tureti intymius santykius su "pirmuoju kartu" ateityje..

Balciunas, turbut, daro tik kaklelio siaurinima arba isoriniu lupu estetika g.gif

P.S.prisiminiau aprasyta atveji,kai mergina kas metus vaikiniu,gimtadienio proga ,dovanodavo nekaltybe doh.gif ir jis pats sumokedavo doh.gif doh.gif 6 gimtadieni mire,sirdis ir narkoze nesusiderino .. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 11 lapkričio 2011 - 22:22
unsure.gif

yr gyvu?

kaip Mamytei Ausrytei,Trupineliui ,kitom naujom plakstainem biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 13 lapkričio 2011 - 22:18
labas vakaras, nu tikrai nesuprantu ko čia taip tylu g.gif
aš gerai, jau beveik niekur neskauda, įlendu į savo kelnes thumbup.gif dar nekilnoju vaikiuko, bet ryt 3sav ir lieku viena su vaikais, vyras išvažiuoja į komandiruotę, tai teks grįžti į senas vėžias. siūlus išėmė penktadienį, dar biškiuką nutraukė skysčių, bet juokinagai mažai. dar einu į limfpdrenažinį masažą, bet ryt ir trečiadienį jau paskutinį kartą, šiaip esu be mėlynių patinimų ir visa kito. patenkinta be glo, aišku sliekų galiu rasti, manau visos rastumėm po op, nes kaip jau buvo minėjusių mergaičių tikimės stebuklo, bet iš tikro gi gaunam visa kas geriausią. esu labai patenkinta ir noriu nešioti tik aptemptus rūbus, o spintoj kaip tyčia visi platėjantys, o kol kas atnaujinti garderobą nėra už ką doh.gif bet čia nebėda, svarbu kad esu kaip plekšnė su lygiu pilvu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 13, 22:39)
noriu nešioti tik aptemptus rūbus, o spintoj kaip tyčia visi platėjantys, o kol kas atnaujinti garderobą nėra už ką doh.gif bet čia nebėda, svarbu kad esu kaip plekšnė su lygiu pilvu lotuliukas.gif

Jei nebūtum tokia kūdutė, galėtume keistis garderobais biggrin.gif
Atsakyti
Trupiniuk-foto prasom,su rubais is sono ir priekio!!!

o i kokius dzynsus telpi,priesoperacinius?
Atsakyti
foto veliau, biskiuka mirksiukas.gif
o su priesoperaciniais dzinsais jau lakstau thumbup.gif
Atsakyti
saunuole ,Trupineli 4u.gif vakar pries uzmigdama galvoju ,kaip super ,kad norisi TIK aptemptus rubus nesioti ,baltai pavydziu!sekmes be tecio sias 3 savaites 4u.gif

del tu dzinsu susibalamutinau.tai tie drabuziai ,kurie devimi esant pilvui,netinka iskart po op? istine turbut buna ,bet ir nuo pilvo priklauso g.gif nes noreciau ne i priesoperacinius itilpti ,o i pries nestuminius blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 lapkričio 2011 - 09:41
oi žinok ir aš tokio stebuklo tikėjausi, kad bent vienu dydžiu mažesnius nešiosiu, bet...na aišku kol kas tik trys sav praėję, gal dar susitrauksiu, nes kol kas tai esu plokščiapilvė beformė lotuliukas.gif nu bet svarbu kad į savo džinsus įlendu, nes jau buvau pradėjus panikuot blink.gif o šiaip tai randas gavosi vis tiek pakankamai aukštai, ir kaip Dudutė minėjo bikini sritis pakilo į viršų bigsmile.gif bet kadangi matau dabartinė mados tendencija kelnaitės aukštintu liemeniu, kad tokios kai mūsų mamos nešiojo, tai dabar po operacijos galėsiu drąsiai jas ant podiumo demonstruot biggrin.gif
user posted image
Atsakyti