dabar turbūt Alvydos eilė?

Man tai bamba jau baigia sugyti, sone vis dar yra ta skylute kuria ziairuiai skauda, bet kita sav einu pas B pasirodyt tai pasakakys ar sugis ji ar teks susiut
O mano pilvas tai toks pasiputes dar i apacia, nors vakar jau menuo po op buvo... Kiek kitom tinimai laikesi kazi?
tikiuos nesutruko man ten tos vidines siules
kazkokia jautri pasdairiau po sitos op...
Susiradau va galimas komplikacijas po operacijos, gal kam dar idomu bus:
Pooperacinis laikotarpis: Po operacijos klinikoje pasiliekama parai. Nepaisant didžiausio kruopštumo, po operacijos kartais gali pasitaikyti komplikacijų. Paminėtinos šios:
Dėl didelio žaizdos ploto galimas pooperacinis kraujavimas net ir praėjus kelioms dienoms po operacijos. Priklausomai nuo aplinkybių gali prireikti antros operacijos kraujavimui stabdyti.
Kraujosrūvos, ypač jeigu papildomai nusiurbiami riebalai, jas reikia pašalinti operuojant.
Žaizdos gijimo sutrikimai, ypač jei pilvo dangalas turi daug riebalų, juos lemia prasta riebalinio audinio kraujotaka. Dažniausiai jie nesunkiai įveikiami, tačiau kartais gali sumenkinti kosmetinį efektą, o vėliau gali prireikti koreguoti randą.
Pilvo srities arba šlaunų nutirpimo jausmas, nes neisvengiamai pažeidžiami odos nervai. Dažniausiai šis nutirpimo jausmas po kiek laiko išnyksta savaime.
Skausmas ir tempimo jausmas, kurie kartais gali tęstis ilgesnį laiką.
Kraujotakos ir žaizdos gijimo sutrikimai žaizdos pakraščiuose. Retais atvejais dėl audinių nekrozės gali susidaryti platūs randai.
Laikini kvėpavimo sutrikimai, nes įtempus pilvo raumenis sumažėja pilvo ertmė.
Atsinaujinęs arba tik dalinis raumenų išsiskyrimas, kai nelaiko pilvo raumenis įtempiančios siūlės. Tada reikalinga papildoma operacija.
Išėję iš ligoninės, šešias aštuonias savaites nešiokite kompresinį diržą arba glaudžiai aptempiančias kelnes.
Maždaug du mėnesius negalima sportuoti.

Susiradau va galimas komplikacijas po operacijos, gal kam dar idomu bus:
Pooperacinis laikotarpis: Po operacijos klinikoje pasiliekama parai. Nepaisant didžiausio kruopštumo, po operacijos kartais gali pasitaikyti komplikacijų. Paminėtinos šios:
Dėl didelio žaizdos ploto galimas pooperacinis kraujavimas net ir praėjus kelioms dienoms po operacijos. Priklausomai nuo aplinkybių gali prireikti antros operacijos kraujavimui stabdyti.
Kraujosrūvos, ypač jeigu papildomai nusiurbiami riebalai, jas reikia pašalinti operuojant.
Žaizdos gijimo sutrikimai, ypač jei pilvo dangalas turi daug riebalų, juos lemia prasta riebalinio audinio kraujotaka. Dažniausiai jie nesunkiai įveikiami, tačiau kartais gali sumenkinti kosmetinį efektą, o vėliau gali prireikti koreguoti randą.
Pilvo srities arba šlaunų nutirpimo jausmas, nes neisvengiamai pažeidžiami odos nervai. Dažniausiai šis nutirpimo jausmas po kiek laiko išnyksta savaime.
Skausmas ir tempimo jausmas, kurie kartais gali tęstis ilgesnį laiką.
Kraujotakos ir žaizdos gijimo sutrikimai žaizdos pakraščiuose. Retais atvejais dėl audinių nekrozės gali susidaryti platūs randai.
Laikini kvėpavimo sutrikimai, nes įtempus pilvo raumenis sumažėja pilvo ertmė.
Atsinaujinęs arba tik dalinis raumenų išsiskyrimas, kai nelaiko pilvo raumenis įtempiančios siūlės. Tada reikalinga papildoma operacija.
Išėję iš ligoninės, šešias aštuonias savaites nešiokite kompresinį diržą arba glaudžiai aptempiančias kelnes.
Maždaug du mėnesius negalima sportuoti.
Lyg siol patinus ir siek tiek striju atsirado
Bet taip ir maniau, kad taip bus

Ir aš dar patinus virš rando...
aš praktiškai jau nebepatinus tiek akd kelnes neužsisegtų, jos net laisvos (pirmadienį bus 4sav). bet pats pilvas nejautrus ir šiaip dar beformis, daktaras sakė kad viskas keisis ir vaikščios dar minimum pusę metų. noriu tą buvusio bambos auskaro skylę išsioperuot, tai daktaras siūlė po metų, aš sakiau kad tikria ne - ant vasaros noriu kad jos nebūtų
šiaip pas mane sakė gyja gerai (tfu tfu tfu) tas patinimas virš rando vos vos minimalus, gal todėl kad vaikštau į tuos limfodrenažinius, o gal šiaip sutapimas.
dabar esu suirgus plastinės chirurgijos manija ri graužiu save, kodėl nesisiurbiau kojų, nes šiaip man su jomis viskas kaip ir gerai, tik labai jau nestrangrios visinės šlaunų pusės, gal aks žinote kokius efektingus masažuas ar dar kokias procedūras?

dabar esu suirgus plastinės chirurgijos manija ri graužiu save, kodėl nesisiurbiau kojų, nes šiaip man su jomis viskas kaip ir gerai, tik labai jau nestrangrios visinės šlaunų pusės, gal aks žinote kokius efektingus masažuas ar dar kokias procedūras?
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 18, 15:48)
aš praktiškai jau nebepatinus tiek akd kelnes neužsisegtų, jos net laisvos (pirmadienį bus 4sav). bet pats pilvas nejautrus ir šiaip dar beformis, daktaras sakė kad viskas keisis ir vaikščios dar minimum pusę metų. noriu tą buvusio bambos auskaro skylę išsioperuot, tai daktaras siūlė po metų, aš sakiau kad tikria ne - ant vasaros noriu kad jos nebūtų
šiaip pas mane sakė gyja gerai (tfu tfu tfu) tas patinimas virš rando vos vos minimalus, gal todėl kad vaikštau į tuos limfodrenažinius, o gal šiaip sutapimas.

pabandyk gal ta kavitacija, kur per tas grupines nuolaidas daznai siulo

Oj kiek ilgai tie patinimai laikosi
Reiskia reik neprisigalvot cia nesamoniu apie trukusius siulus ir laukt bent jau pusmecio kol prais patinimai visi
o paskui dar bamba po nauju pjaus tai ir vel pusmeti lauk
Nu tikiuos bent jau iki vasaros apgyt
Trupineli kojom tik sportas pades, aerobika slaunim labai gerai ir uzpakaliukui, arba treniruokliu salej paprasyk kad sudarytu individualia programa slaunu vidinem pusem stirpint
Man dar sitas masazuolkis patiko namu salygom pasimasazuot, jis taip gnaibo kojytes tai rezultatas matos jei nepatingesi kas vakara po 20 min kiekviena kojyte pavazinet
(kremas tai nelabai koks kur kartu su treniruokliu)

Reiskia reik neprisigalvot cia nesamoniu apie trukusius siulus ir laukt bent jau pusmecio kol prais patinimai visi

Trupineli kojom tik sportas pades, aerobika slaunim labai gerai ir uzpakaliukui, arba treniruokliu salej paprasyk kad sudarytu individualia programa slaunu vidinem pusem stirpint

Man dar sitas masazuolkis patiko namu salygom pasimasazuot, jis taip gnaibo kojytes tai rezultatas matos jei nepatingesi kas vakara po 20 min kiekviena kojyte pavazinet

QUOTE(trupinelis @ 2011 11 18, 15:48)
noriu tą buvusio bambos auskaro skylę išsioperuot, tai daktaras siūlė po metų, aš sakiau kad tikria ne - ant vasaros noriu kad jos nebūtų 

O kodėl tos skylės negalėjo iškart išoperuot? Neįmanoma darant pilvo plastiką to padaryt? Būtinai reikia jai atskirą operaciją daryt?

QUOTE(Enita @ 2011 11 18, 18:56)
O kodėl tos skylės negalėjo iškart išoperuot? Neįmanoma darant pilvo plastiką to padaryt? Būtinai reikia jai atskirą operaciją daryt? 

Man isoperavo iskart, bet del to gavosi kompliakciju, del per didelio tempimo bamba isiverte i kita puse tai vistiek reiks dar viena op daryt

QUOTE(Enita @ 2011 11 18, 19:56)

matau jau Ausryte atsakė, man daktaras kaip pats sakė pabijoj pjaut nes būtų randas labai užsikėlęs ir tempimas didesnis, tai dabar su vietiune nejaurta kažkada pavasariop susitvarkysim, o šlaunis reiks sportu ir masažais bei kremais satngrinti, nes nu jos nėra storos labai, bet tas drebutis veda iš proto

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 18, 10:15)
Priklausomai nuo aplinkybių gali prireikti antros operacijos kraujavimui stabdyti.
Su kiekvienu zodziu sutinku.pilvo plastika - paskutinis zingsnis.pries tai reikia padaryti viska-numesti svori,pastiprinti raumenis.yra manoma-nusiresiu pilva ir vsio,nes cia sportas ir dietos nepades,as zinau.klystama.reikia buti LABAI PASIRUOSUSIAI OPERACIJAI.cia ne plaukus nusidazyti per pora val.
albume matosi akivaizdus padariniai randejimo,gyjimo stambiu merginu.atrodo sumokesiu ir bus tadam ! ne,uz ta pilva ,yra kaina.ne pinigine,o sveikatos.fizines ir moralines.
del siurbimo.as pries betkoki siurbima,nes ten atauga gumbai.gerai,pirmus du metus nebus nelygumu,bet po to per viena ziema viskas sudribs vidinese slaunu pusese.aisku,labai prisiziurint niekas neivyks.bet jei moteris nebuvo linkus prisiziuret tu koju (sportuot,maitintis,masazuotis) tai po op labai vargu ar prades dar kruopstesne prieziura.
sveikatos sveikstancioms

Kaip norėčiau taip mąstyti, kaip Tu. Greičiausiai ir apsigalvočiau dėl operacijos, nes apsitempusi korsetą puikiai atrodau..
Bet kad svorį visai numečiau ir dar krenta.. Mano pilvui jau 75 metai. Apie vaizdą, kurį matau pasilenkusi, net kalbėt nenoriu. Nežinau.. Reikia man tos operacijos vien dėl psichologinės būsenos, nes nuolatinis savęs nuvertinimas, burbėjimas ir nepasitikėjimas irgi gero neduoda. Ypač santykiams su MB..
Žinau visas tas pasekmes ir padarinius, bet taip pat suprantu, kad po operacijos ypatingai turėsiu prisižiūrėti. Kitaip - pinigai į balą. Ir ne tik pinigai.. Tada neverta sveikata rizikuot išvis.
Bet kad svorį visai numečiau ir dar krenta.. Mano pilvui jau 75 metai. Apie vaizdą, kurį matau pasilenkusi, net kalbėt nenoriu. Nežinau.. Reikia man tos operacijos vien dėl psichologinės būsenos, nes nuolatinis savęs nuvertinimas, burbėjimas ir nepasitikėjimas irgi gero neduoda. Ypač santykiams su MB..
Žinau visas tas pasekmes ir padarinius, bet taip pat suprantu, kad po operacijos ypatingai turėsiu prisižiūrėti. Kitaip - pinigai į balą. Ir ne tik pinigai.. Tada neverta sveikata rizikuot išvis.