Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kalinauskas

QUOTE(Natoolia @ 2009 04 10, 16:03)
Labas visoms, cia taip gerai rasot apie Kalinauski, net siurpas bega per oda.
Va jau po poros dienu balandzio 12 diena, as vaziuosiu i kapines pas savo suneli, kuris mire po gimdymo po 6 valandu.
As visa nestuma vaiksciuojau pas Kalinauski i VRM poliklinika, jis toks man fainas atrode, visiems sakiau koks idomus,geras,o jis nedaziurejo manes, ir gimdziau sau ramiai sveika vaika, o kai tik pagimdziau prasidejo visokes nesamones, pasirode, kad vaikui buvo neisivyste plauciai, kepenys, nebuvo inktu, o Kalinauskis sito nemate.
Jau dabar tureciau gimdyti 2 vaikeli, tikuos viskas bus gerai, nes jau atlikta man 12 ecchoskopu, kas savaite pas gydytoja vaiksciuojau, bet baisu nerealiai.
Taigi geriau neeikite pas ji,j eigu jis toks zioplas. cia svelniai parasyta.

Uzuojauta tau, nera baisiau kai prarasti vaika. verysad.gif As ir labai bijojau visa nestuma, kad vaikui bus kazkas negerai ( iki nestumo negalejau pastoti 5 metus ir sirgau labai rimta liga ) , todel du kartus lankiausi Santariskese pas genetikus- ten labai gera aparatura ir del to tikslus duomenys.
Atsakyti
Skaičiau ir nesupratau apie Kalinauską ar Kalinauskį kalbėjot. Na bet kokiu atveju rugpjūčio pradžioj eisiu pas Kalinauskį, nes mano gyd. atostogauja. Tada parašysiu savo komentarą.
Atsakyti
mano gyd atostogavo, tad pries menesi buvau pas ji, paliko siaip nebloga ispudi, manau pas ji lankysiuos ir toliau, eisiu kita sav antra kart pas ji...

p.s. as apie Kosta Kalinauski
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leirion: 24 liepos 2009 - 12:20
Man labai patinka sis gydytojas. pora mamyciu rase, kad jis nesciosioms sako, kad nezinia kaip gali baigtis nestumas ir pan., taciau man patinka, kad jis visada kalba tiesiai sviesiai. jis paaiskina, jeigu kazkas negerai, papaiso, kad aiskiau suprastumem smile.gif
ir visa nestuma lankiausi, ir gimdziau pas ji, ir siaip lankausi. kai pradejau pas ji vaiksciot, pas nieka kita nebenoriu eiti
Atsakyti
na malonu girdet, kad kazkam patinka jis, nes po to baisaus komentaro tai visokios mintys kyla...
Atsakyti
QUOTE(leirion @ 2009 08 17, 12:59)
na malonu girdet, kad kazkam patinka jis, nes po to baisaus komentaro tai visokios mintys kyla...

O as nezinau ka galvot. Vaikstau pas ji poliklinikoje. Man ne pirmas nestumas tai galiu palyginti ji su kita ten dirbancia daktare...Tai net nezinau, turbut gerai, jei vaikelis vystosi, auga uztikrintai gerai... Kai laukiausi pirmaji karta, toji daktare pirmaji karta del nestumo apsilankius, skyre echoskopija. Buvo gemaleliui 3 savaites. Ir periodiskai per visa nestuma gal kokius 4 g.gif kartus yra ten nusiuntusi.
K. Kalinauskis dar echoskopijos nera skyres, nors nestumui yra 19 savaiciu. Tiksliau skyre tada, kai jau bus daugiau kaip 20 - oji savaite, eisiu mazdaug uz savaites... Kai jo paklausdavau, ar echoskopijos reikia (na savaime suprantama, ir smalsu, ir dar svarbiau ar kudikis gerai vystosi, ar auga, ar sveikas - labai nuogastauju, kad taip ir yra, nes pati nesu labai didele sveikuole, turiu tam tikru problemu) sakydavo ne, dar anksti unsure.gif . Dabar net nezinau ar gailetis, kad neapgalvotai keiciau daktara. Net nezinau kodel taip padariau g.gif Nes jai tai nekildavo tokiu klausimu, reikia tyrimo ar ne.

Gal esate kuri nors viduri nestumo keite daktarus? Ar galima butu (kvailas klausimas)? Nes truputi jau baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 27 rugpjūčio 2009 - 19:35
Beja butu idomu ir suzinoti kada kitoms kurios lankosi pas ji nescios sis gydytojas skiria pirmaja echo?
Atsakyti
QUOTE(Natoolia @ 2009 04 10, 16:03)
Labas visoms, cia taip gerai rasot apie Kalinauski, net siurpas bega per oda.
Va jau po poros dienu balandzio 12 diena, as vaziuosiu i kapines pas savo suneli, kuris mire po gimdymo po 6 valandu.
As visa nestuma vaiksciuojau pas Kalinauski i VRM poliklinika, jis toks man fainas atrode, visiems sakiau koks idomus,geras,o jis nedaziurejo manes, ir gimdziau sau ramiai sveika vaika, o kai tik pagimdziau prasidejo visokes nesamones, pasirode, kad vaikui buvo neisivyste plauciai, kepenys, nebuvo inktu, o Kalinauskis sito nemate.
Jau dabar tureciau gimdyti 2 vaikeli, tikuos viskas bus gerai, nes jau atlikta man 12 ecchoskopu, kas savaite pas gydytoja vaiksciuojau, bet baisu nerealiai.
Taigi geriau neeikite pas ji,j eigu jis toks zioplas. cia svelniai parasyta.

As taip pat gimdziau pas daktara K.Kalinauski Trakuose pries 2 metus! Tai gydytojas is didziosios raides! Natoolia, uzjauciu del nelaimes, taciau nemanau kad cia gydytojas ginekologas kaltas del sio ivykio. Juk jis priima gimdyma, o vaikeliu jau toliau rupinasi vaiku gydytojas. Jis/ji turejo matyti, kad vaikeliui kazkas negerai...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 08 28, 08:49)
Beja butu idomu ir suzinoti kada kitoms kurios lankosi pas ji nescios sis gydytojas skiria pirmaja echo?

as lankiausi pas si gydytoja visa savo nestuma. tai kiek prisimenu pirmaji echo jis man dare jau per pirma apsilankyma, ir iki 20 sav. dar dare tikrai. i nestumo pabaiga jau maziau echoskopavo.
Atsakyti

Lankiausi pas si daktara per antra nestuma. Echoskopiju tikrai nedaug. Man atrodo skiria tiek, kiek priklauso nesciajai, kaip ir kraujo tyrimai tik du ir t.t.

Man pirma echo dare labai anksti, nes buvo gresiantis persileidimas, o kai viskas susitvarke, tai kita echo buvo tik apie 20sav. Bet cia matyt, atsizvelgia i nestumo ypatumus.
Atsakyti

man buvo 15 sav, bet kaip jis sake, ne konkreciai, o iki 20 sav butinai pasidaryt, man taip sutapo... jei viskas ok, tai db tik pabaigoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leirion: 23 rugsėjo 2009 - 17:57
Kalinauskas geras kiek esu girdejusi, mano drauge pas ji gimde, patenkinta liko smile.gif

Atsakyti