Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

tai as db nesuprantu tai meetas su antrom pusem ar kaip????
o del pinigu ... as dabar pvz negaliu duoti ir tu 31lt ar kiek,taigi reiks ieskot turtingu (cia buvo tokiu daug kai prasidejo organizavimas:D biggrin.gif biggrin.gif ) ir liksiu skoloj iki lapkricio16d
Atsakyti
tai kas nori tegu vaziuoja su vyrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2011 11 03, 09:38)
tai kas nori tegu vaziuoja su vyrais smile.gif

o tuo metu kaip vyks dalybos? Jeigu + vyras, + suaugę vaikai.. kaip ir žmonių kiekis didėja ar ne? smile.gif
O ne kaunietėms reiks ir savo bankui sumokėti 1,4 ir dar kitam bankui 1,4 ... smile.gif Tai kad vilnietėms irgi reikėtų suskooperuoti ir vienu prisedimu nutarabaninti visą sumą smile.gif
Atsakyti
nu tai jai seima vaziuoja koks skirtumas vyrai valgyt negaus lotuliukas.gif doh.gif
jau kuo toliau tuo daugiau problemu ziuriu....
tai is to paties banko manau nenuskaiciuoja uz pavedima ar 0,80 o va is kito jai tai 1,40lt g.gif nors gal ir maisau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minela*: 03 lapkričio 2011 - 09:56
QUOTE(Minela* @ 2011 11 03, 09:55)
tai is to paties banko manau nenuskaiciuoja uz pavedima ar 0,80 o va is kito jai tai 1,40lt g.gif  nors gal ir maisau

Is to paties IRIM nenuskaiciuos uz iskaityma, o pavedimas visoms kainuos.
Atsakyti
Na as ir sakau, prasideda pinigai, prasideda bardakiux biggrin.gif nieko naujo tongue.gif Minela, na nesiniervink tu taip del tu pinigu 4u.gif As juos surinksiu, o tu Simka padabosi wink.gif
Tik va, tu savo skaiciavimuose finaliniuose tuos 50lt turejai, kur avansa mokejai. Tau turi buti ne 400lt, o 450 lt. Ko nieko nesakai? ax.gif

Vnz: i
150lt sale!
36lt vienas uzkandis
35lt piciukai
30lt vaisiai
200lt karstas
(Minela-450lt)

Meeto su vyrais neplanavom. Bet jei kam kitaip nesigauna, lai vaizuoja su vyrais. Vietoj uz juos prisides ir pinigeliais. Gal ka vietoj uzsakyt bus galima. Mienela, ar galima? Jau specialiai tai jiems neuzsakinesim nieko. Nes niekada nesusiskaiciuosim, kiek cia musu susirinks ir kiek kam mestis reikia. Tikiuosi, bent cia klausimu daugiau nebekils...

Vilnietes, zinoma protinga yra susimesti ir vienai kuriai sumoketi pinigelius. As negaliu uz visas pinigelius sumoketi, nes dar nelaimejau to miliaono biggrin.gif
Ir dar ... jei pinigeliu i saskaita ar kitaip negausiu, tai mielosios, kaip man zinot, kad is vis atvyksite? Parasykite man AZ, jei kas extra.
Atsakyti
Irim, o tu neturi kokios nors kitokios sąskaitos, nes jau tokį banką nurodei, kad būtent tokiame neturiu sąskaitos. Seb, swed, nord, nordea turiu, o vat Sampo kaip tyčia neturiu doh.gif

O jeigu iš to pačio siųsime, tai kam dar 1,4 ? g.gif

Jeigu važiuoja su antromis pusėmis, tai žmogus tikrai gaus valgyt, reiškias ir žmonių kiekis didėja. Nes maniškis dirba, jis nu niekaip negalėtų dalyvaut. 4u.gif

p.s. o galvojate mums buvo lengva organizuoti pirmą gm.. tada pasisekė nerealiai, kad Kanniukai suteikė plotą rolleyes.gif Todėl organizatorėms linkime kantrybės 4u.gif
Atsakyti
o tai as isivaizduoju daviau 50lt ir as jau rami ar dar ne lotuliukas.gif ax.gif
och taip vaisius dar praganiau biggrin.gif doh.gif zodziu IRIM taip viska tu jau uz mane geriau zinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minela*: 03 lapkričio 2011 - 10:12
Su vyrais?! ohmy.gif O kam jie čia tai nesupratau???
Manau daromas meetas mamų ir vaikų, negi jau vienos dienos be vyrų negalite? biggrin.gif

O dėl pinigų, tai manau reiktų tikrai susimokėti už maikutes ir ale startinį mokestį (kaip tuos 10lt), na mažas garantas kad būsi suinteresuotas dalyvauti wink.gif O kitus pinigėlius susirinkti vietoje, manau tikrai nereikalaus iš karto susimokėti ten.. O nemanau kad jau bus sunku juos surinkti, gi visos esame suaugusios ir atsakingos wink.gif Negi ne?

O IRIM rimtai ieškok kitos sąskaitos, o tai jau aš ir iš 4 turimų šitokio banko neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2011 11 03, 11:10)
p.s. o galvojate mums buvo lengva organizuoti pirmą gm.. tada pasisekė nerealiai, kad Kanniukai suteikė plotą  rolleyes.gif Todėl organizatorėms linkime kantrybės  4u.gif

as norejau parasyt ale nedrysau biggrin.gif biggrin.gif pati nedalyvavau ir neorganizavau,bet va trigrasi tokiom mintim norejau ikist biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirila @ 2011 11 03, 11:31)
Su vyrais?! ohmy.gif O kam jie čia tai nesupratau???
Manau daromas meetas mamų ir vaikų, negi jau vienos dienos be vyrų negalite? biggrin.gif

cia ne as jei ka biggrin.gif biggrin.gif maciau kad kazkas zada vestis ... tai ir klausiu,ga ka praleidau biggrin.gif gal ir mano savo princa pasikalbint,aisku nesutiks bet pabandyt verta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu zodziu jo ten vietoj susimokesime tada IRIM susirinks viska biggrin.gif as dar sende gal nuleksiu susiderint ta meniuka,viska pasirasyiu ir bus ramu,IRIM gal nori kartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giii86 @ 2011 11 03, 11:34)
cia ne as jei ka biggrin.gif biggrin.gif maciau kad kazkas zada vestis ... tai ir klausiu,ga ka praleidau biggrin.gif gal ir mano savo princa pasikalbint,aisku nesutiks bet pabandyt verta biggrin.gif biggrin.gif

Mano vyrui nuo tos vietos jaučiu kokios 5min pėškomis, ale vistiek nekviečiu biggrin.gif Nėr čia ko lotuliukas.gif Net jaučiu ir pats neitų lotuliukas.gif
Atsakyti