Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

QUOTE(Renalta @ 2012 04 03, 21:07)
zinau bet esu nuziurejusi kelis grazius variantus ir jie su gelemis  blush2.gif
tik nezinau kur ju nusipirkti
gal kas gali patarti  smile.gif

Beveik visi geliu salonai daro papuosimus masinoms smile.gif ten kur puokste usisakinesit ir pasiprasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 04, 07:40)
Beveik visi geliu salonai daro papuosimus masinoms smile.gif ten kur puokste usisakinesit ir pasiprasykit smile.gif

as noriu dirbtinu geliu ax.gif
o mano floriste dirba tik su gyvomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 06, 12:10)
as noriu dirbtinu geliu  ax.gif
o mano floriste dirba tik su gyvomis  smile.gif

tai tavo floriste i gyvu geliu vietas negali ideti negyvas? kazkaip keistai g.gif nueik kur pakuoja dovanas ten gal ka patars, pas mus Pvz Siauliuose yra viena vieta kur butent pakuoja dovanas ir puosia masinas, pas jus turetu tokiu buti vietu smile.gif
Atsakyti
LABAS, turiu klausimeli floristem, puokste planuoju daryti pati is gvazdyku, kotai bus apvynioti balta juostele, noriu paklausti ar dar kazkas vyniojima ant kotu kad geles geriau laikytusi?
aciu
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite atsiliepimų apie Žydrę Lataitienę (Vilnius, "Dekoro projektai")?
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2012 04 16, 09:27)
LABAS, turiu klausimeli floristem, puokste planuoju daryti pati is gvazdyku, kotai bus apvynioti balta juostele, noriu paklausti ar dar kazkas vyniojima ant kotu kad geles geriau laikytusi?
aciu

Kiek zinau, kotai turi buti teipuojami, kad nesuluzinetu nuo spaudimo
Atsakyti
Sveikutės,

noriu paklausti gal ką galėtumėt rekomednuoti birželio viduryje iš violetinės spalvos gėlių? Norėčiau kažko paprasto, bet kad gerai laikytųsi...
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 05 10, 08:31)
Sveikutės,

noriu paklausti gal ką galėtumėt rekomednuoti birželio viduryje iš violetinės spalvos gėlių? Norėčiau kažko paprasto, bet kad gerai laikytųsi...

Sakyciau frezijos laikytusi geriausiai ir butu galima gauti. Dar violetines spalvos buna hortenzijos, bet jos laaabai prastai laiko, ypac siltu oru
Atsakyti
gal parekomenduotumete kokia nebrangininke floriste vestuvinei puokstei Kaune. Reik kuklios paprastos bet grazios puoksteles, tai ir paklot daug nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 10, 10:53)
gal parekomenduotumete kokia nebrangininke floriste vestuvinei puokstei Kaune. Reik kuklios paprastos bet grazios puoksteles, tai ir paklot daug nenoriu.

Nea, Kaune nezinau. As Klpd esu.
Tai jeinenorit brangiai, nueikit i turgu ir uzsisakykit, nesakykit, kad nuotaka esat :-) arba apsiziurekit gal ka tinkamo ir neuzsakant rasit, kai kurios nuotakos, kurios nesureiksmina tu puoksciu vestuviu diena nueina ir nusiperka :-)

Del violetiniu geliu, dar eustomos gali buti
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 10, 11:53)

nesirinkite salone, o pasieškokit, kas privačiai namie gali padaryti, sutarsit, ir padarys kokią norėsit.
Atsakyti
ačiū dėl violetinių gėlių 4u.gif
Atsakyti