QUOTE(Viltelė @ 2011 11 10, 20:12)
Sveikutes,
As irgi net nespeju perskaityti visu mergaiciu pokalbiu, darbe daug darbo, o namie grizus jau akis nuo kompo labai skauda, tai net sunkoka prisesti, bet vistiek apie jus visas vis pagalvoju. As jau buvau pas gydytoja, nes man reikejo Crinone issirasyti. Bet aisku dar nieko nematyti. O tu,
pasislepusi, jo nevartoji? Nelabai man jis patinka, bet niekur nedingsi. O siandien jauciuosi lyg ir geriau, bet vakar tai nenormaliai visa diena stipriai kiausides maude, tokiais spazmais, beto viduriai uzkieteje, pilvas issiputes tai ojojoj. O tu kaip jautiesi?
crinonu mes apsirūpinom po įsodinimo. pasiėmėm iki kito vizito,nes, sakė, kad jei nereikės bus galima gražinti. o vartoti, tai vartoju iškart po punkcijos.
net negalvoju, patinka - nepatinka. nieko kito nepadarysi, taip reikia.
nieko ypatingo nejaučiu. nei pykina, nei alpstu...
ši savaitė man labai sunki, emociškai. grįžus šiandien besiilsėdama prie tv (rodė kažkokį meilės serialą) užsnūdau. užtat dabar normaliai laikausi.
tiesa, pažiūrėjau ivf temoje merginų skaičiukai įspūdingi. mano tokie juokingai maži lyginant su kitų, tai sunerimau. tuo labiau,kad nėr galimybių man nulėkt tyrimus pasidaryt. o testas vis dar nerodo normaliai. na ta antra juostelė atsiranda, bet ne tokia ryški.
tai jau laukiu nesulaukiu vizito pas gydyt., kada pasakys, kad viskas gerai (kitaip neleidžiu galvoti).
visoms

Glamour, Tau ypatingai