Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

Padiskutuokime apie išbandytus produktus,parekomenduokime,ką verta ar neverta įsigyti 4u.gif
********************************************************************
Recepty Babuški Agafji - tai natūralūs, liaudies receptų pagrindu pagaminti produktai. Recepty Babuški Agafji produktų sudėtyje esantys augalų ekstraktai sertifikuoti ECOCERT, ICEA sertifikatais. Produktų sudėtyje yra tik natūralios augalinės žaliavos, kurios yra gaunamos iš Sibiro ir Baikalo regionų.
Produktų sudėtyje nėra SLS, parabenų, sintetinių kvapiklių bei dažiklių, mineralinio aliejaus, naftos produktų.
user posted image

Nauja Recepty Babuški Agafji plaukų priežiūros priemonių serija, pagaminta propolio pagrindu. Šios serijos asortimente yra šampūnai bei balzamai, pagaminti gėlių propolio, kedro propolio, beržų propolio, varnalėšų propolio pagrindu.
Kosmetikos sudėtyje nėra SLS, parabenų, silikonų.
user posted image

Aptečka Agafji – tai garsios Rusijos kompanijos Pervoje Reshenie kosmetikos serija. Aptečka Agafji - tai garsios Sibiro žolininkės Agafjos receptų pagrindu pagaminta kosmetika.
Šios kosmetikos asortimente rasite plaukų ir kūno priežiūros priemones – šampūnus, serumus, aliejus, ampules plaukams, šildančias – gydomąsias voneles kojoms.

user posted image

Travy I Sbory Agafji asortimente rasite šampūnus, veido, kūno ir plaukų kaukes, natūralius juodą, baltą bei rožinį muilus, masažinius aliejus, antpilus pirtims.

user posted image

Baikal Herbals kosmetika - tai didžiausių Rusijos gamintojų 1 Reshenie kosmetika, gaminama Baikalo augalų ekstraktų pagrindu.
Kosmetikos sudėtyje yra aukšto efektyvumo Baikalo augalų ekstraktai ir aliejai, sertifikuoti organiniai ingredientai, saugūs maistiniai konservantai, patvirtinti Rusijos Sveikatos apsaugos ministerijos, kurie skirti naudoti maisto produktuose.

Baikal Herbals, pagaminta Baikalo augalų aliejų ir ekstraktų pagrindu – tai subalansuotas kompleksas kasdienei plaukų bei veido odos priežiūrai. Ši kosmetika idealiai tinka moterims, kurios gyvena kontinentinio klimato sąlygomis. Aktyvūs gamtiniai komponentai, įeinantys į kosmetinių priemonių sudėtį, aprūpina odą reikiamomis medžiagomis ir padeda pašalinti jau esamus trūkumus.
Baikal Herbals kosmetikos asortimentas: šampūnai, balzamai, aliejai plaukams, tonikai, losjonai veidui, kremai ir serumai veidui.
Sudėtyje nėra SLS, parabenų, PEG.

user posted image
Atsakyti
o, gerai kad atidarėt temą, senai jau reikėjo jos thumbup.gif
tai galiu pakomentuot ką esu naudojus.

Aptečka Agafji augimą skatinamasis purškalas su pipirais ir 7 vaistažolėm. pavadinimo tikslaus nepamenu, bet kažkas tokio. Tai šitas daiktas už 11litų tikrai veiksmingas. tą visą buteliuką naudojau visą vasarą, kaip ir pagal naudojimo instrukciją rašo, naudot 2-3 mėn po 2kart į savaitę. nors ir pamiršdavau kartais patepliot šaknis, bet plaukai augo kaip ant mielių, tikrai thumbup.gif aš tiesa tą skystį įsipildavau į kapsulytę (turėjau namie) ir taip išskirstydavau, taupiau naudojasi. Nes įpakavimas nepraktiškas g.gif

Babuška Agafija plaukų lasjonas toks su violetine spalva, nebeturiu buteliuko, googloj nuotraukos nėra, nežinau kaip parodyt g.gif šeip nieko įpatingo, kai ant šaknų tepdavau tai slinkimas lyg ir apmažėjo, bet kaip konsultantė sakė kad galiukams jis nerealus, tai tikrai šito patvirtint negaliu, nes visiškai nieko nepajutau.

Babuška Agafija plaukų aliejus. nesenai tik nusipirkau labai stipriai komentuoti ir negaliu, bet pirmas įspudis geras, plaukai minkšti švelnūs. Daugiau nieko ir nesitikėjau labai, tai sakyčiau pageidavimai išpildyti biggrin.gif
na tai va tiek. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 29, 22:39)


1. Aptečka Agafji

2. [b]Babuška Agafija plaukų lasjonas





1. O dabar tai tikrai pirksiu, paskatinot, nes vis svarsčiau pirkt ar ne... Plaukai tai saujom slenka verysad.gif
2. Turiu, kažkaip nelabai padeda man g.gif
Atsakyti
Skaitančioms rusiškai:
visa produkcija su aprašymais ir nuotraukomis
http://www.1reshenie...dex.php?page=40
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 29, 22:39)
Babuška Agafija plaukų lasjonas toks su violetine spalva, nebeturiu buteliuko, googloj nuotraukos nėra, nežinau kaip parodyt g.gif  šeip nieko įpatingo, kai ant šaknų tepdavau tai slinkimas lyg ir apmažėjo, bet kaip konsultantė sakė kad galiukams jis nerealus, tai tikrai šito patvirtint negaliu, nes visiškai nieko nepajutau.

3 losjonų rūšys yra.
Galbūt šitas?user posted image
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 29, 22:39)
Aptečka Agafji augimą skatinamasis purškalas su pipirais ir 7 vaistažolėm.

user posted image
Atsakyti
Gera tema, įrašau į favoritus thumbup.gif

Babuška agafja, trumpai.

Nepatiko šampūnai, balzamai, visi sausina ir velia plaukus sad.gif Žinoma, bandžiau ne visus visus, bet keletą iš skirtingų serijų ir visi buvo perleisti mamai arba vyrui.

Kaukės patiko visos, dar neteko bandyti šitų (o ir nemačiau jų niekur pirkti g.gif ), o va šita (pirma) patiko labiausiai, plaukai po jos kaip iš šampūno reklamos bigsmile.gif

Veidui naudoju sertifikuotą liniją nuo 35 metų, labai patenkinta. Mano sausai odai puikai tiko, jokio traukimo, šerpetojimo, net atrodo mimikos raukšlės sušvelnėjo smile.gif

Nauja serija kojoms - kremas kojoms tiesiog puikus, labai labai gerai sutvarko problemiškus kulnus, greitai įsigeria; tos pačios serijos šveitiklis nieko ypatingo.

Domašnie recepty.

Šilkinė kaukė plaukams (pirma) - puiki, plaukai auga kaip ant mielių ir išpurina ševeliūrą neįtikėtinai thumbup.gif

Kūno šveitiklis - tiesiog pats geriausias, labai šiurkštus, nuostabiai kvepia 4u.gif

Kinder.

Vaikas naudoja šampūną 2 viename, priekaištų neturiu, patiko labiau, nei Bubchenas, Johnson, kitokių nebandėm.

Aptečka agafji.
[/B]
Jau parodytas temoje purškaliukas plaukams, skatinantis augimą - pritariu, kad labai veiksmingas, nespėdavau dažyti plaukų, kol jį naudojau blink.gif

Nuo slinkimo labai veiksmingos priemonės, aišku, dar priklauso dėl ko slenka plaukai. Man gerai stabdo sezoninį slinkimą. Šitos ampulytės labai padėjo.

Vonelė kojoms (pirma) - bus kartojama, kvapas wub.gif , malonumas sušalusiom kojytėm, turbūt yra ir priešgripinis poveikis g.gif

Nepatiko vėlgi šampūnai, dermatologiniai, bandytas nuo slinkimo ir dažytiems plaukams. Velia ir sausina plaukus, nuo slinkimo nepadėjo.

Travy i sbory Agafji.

Pirties muilas - puiki alternatyva dušo želei, bandyti juodas ir baltas, rožinio kol kas nemačiau niekur pirkti unsure.gif

Kaukė plaukams (antra) -labai gera, naudoju duše, ne pirtyje, plaukai šilkiniai, žvilgūs, purūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 spalio 2011 - 08:40
Kai aš studijavau sudėtį, manęs kažkaip neužkabino ši produkcija, nors atsiliepimai gana neblogi... Labiausiai sudomino juodasis pirties muilas su 100 žolelių...

Man rodos, kažkada ploviau galvą su degutiniu šampūnu - jokio poveikio. Tuomet nusipirkau deguto ir gryno įsilašinau į šampūną... Vienas lašas taip 'pakvėpino', kad nežinojau kur dėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau naudojus tik šampūną (ar tai su varnalėšom ar kuo, kažkaip ten skatina ale plaukų augimą). Tai gal visai nieko, nebuvo kažkoks stebuklas, bet plaukam nepakenkė.

Plaukų kaukė visai gera. Rods šita. Tik kvapas nepatiko.

O šiaip, gal įdomu būtų dar ką nors išmėgint. :>
Atsakyti
Turiu daug sios firmos produktu. Man labiausiai kondicionieriai patinka skanus kvapas , plaukai svelnus.
Atsakyti
Iš įdomesnių produktų esu išbandžiusi sau ir vaikui 3 gydomuosius tepalus:
user posted image
Kaina apie 7-8lt.
Su žąsų taukais.Labai taupiai naudojasi,konsistencija kaip labai tiršto sustingusio tepalo.Įsigijau naudoti nuo peršalimo,nepaskaičiusi,kad sudėtyje yra garstyčių.Reikia naudoti labai taupiai,nes smarkiai šildantis,gali būti net deginantis,tepiau kaklo-krūtinės zoną ,tai sunkiai ištvėriau doh.gif
user posted image
Skirtas peršalus,esant galvos skausmui,vabzdžių įkandimams,tinka inhaliacijoms.Spygliuočių kvapo.
user posted image
Eukaliptinis tepalas,puikus peršalus.Pakeitėme juo Resorban ir Eucabal.Taip pat labai taupus,nes sustingusios konsistencijos,neskystas.
Per akcijas būna šie tepalai kainuoja 5,99 -6,99.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 10 29, 23:23)
3  losjonų  rūšys yra.
Galbūt šitas?

taip, šitas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 10 30, 21:07)
Iš įdomesnių produktų esu išbandžiusi sau ir vaikui 3 gydomuosius tepalus:


Užsimušdama ieškau šių tepalų Kaune unsure.gif , kaip suprantu, Vilniuje Elevitoje tikrai yra? Jeigu rinktis vieną, tinkantį visai šeimai ( t y ir mažam vaikui), geriausias gal eukaliptinis?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 30, 09:32)
Domašnie recepty.

Kūno šveitiklis - tiesiog pats geriausias, labai šiurkštus, nuostabiai kvepia  4u.gif


Isduokit paslapti, kur si sveitikli perkat? 4u.gif
Atsakyti